Mic dejun pentru copil 1 an si 2 luni

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

Maya 1 an si 4 luni papa asa:
9-9.30(atunci se trezeste) 1 iaurt+1 sandwich(paine cu almette si cascaval/sunca pui) sau 1 iaurt +1 ou fiert cu branza pasat cu furculitza..
11.30-12 fructe...2 mere rase, sau banana , sau struguri;
14.30-15 pilaf legume cu pui, ghiveci legume cu pui/vita, supa, sufleuri de conopida, + desert 1 danonino + fructe
21- 1 iaurt+branza cu rosii sau 1 iaurt+malaligutza cu smantana, + fructe

quote:
Apoi, ma intereseaza cum ii dai tu branzica (ce fel? telemea, de vaci? cu rosii? Rosia o oparesti, o fierbi sau cruda? Le pasezi si le amesteci? Sper sa nu razi de mine, dar incerc sa fac totul cat mai bine si, cand ii dai puiutului tau pentru prima oara ceva, esti cam obsedat, asa cum sunt eu...

eu ii dau branza de vaca f putin sarata pe care o tai cubuletze si rosia proaspata la fel....le pun in castronel si i le dau impreuna . De multe ori vrea rosie goala, si ii dau o rosie intreaga pe care o mananca ca pe mar.

Carmen si bb Maya Alexia
www.community.webshots.com/user/carmenmaya" target="_blank">Poze cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria m m spune:

Paula cand avea 1 an si 2 luni(de fapt asa e de mult) mananca dimineata cereale cu fructe.Cam 300 ml.

maria, de Paula (1 an) si Miruna (13 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Midori spune:

La mine, tot asa mananca pasat de preferintza (20 luni).
Cu marul se ineaca. (cred ca n-are rabdare sa mestece)

Rosia i-o dau natur. Ii scot pielitza si o tai.
A mea mananca cu succes o branza ca un cascaval ( nesarata)
data pe razatoare.
Branza topita nu-i prea place, nici n-am insistat prea mult fiindca e procesata si cam grasa.

La masa cu legume eu pun la sfarsit baby tomato si am scapat de scos coaja. La fiert se duce singura.

C&mi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria m m spune:

Refritor la branza,eu ii dau cu succes branza topita.O mananca goala,pe painica si ii place.

maria, de Paula (1 an) si Miruna (13 ani)

Mergi la inceput