Bebelusi de sept-oct 2004 (4)
Raspunsuri - Pagina 15
anamari spune:
nu stiu ce are fata mea azi ca doarme intr-una. nu-i e in fire...asta inseamna ca ori ne tine treji toata noaptea- ori maine o duc la doctor ...
ralucule- ca bine zici......eu am iesit in avantaj, ca inteleg eu acum ca chiar daca sunt mai cazuti macar acum am cu ce umple sutienul ...cu marsupiul , sa mai incerc si eu dupa 6 saptamani...
irina piticuta-m-am uitat si eu pe internetla preturi la lucruri pentru copii in romania si mi-a venit rau...pai costa cat aici(de fapt carucioarele costa mai mult)...si salariu mediu pe econmie aici zic astia ca e cam 2000usd/pe luna-da ce se compara?...
va las pe ziua de azi ca e gata cina celui mare-ma duc sa scot friptura din cuptor pana nu miroase a ars...
ana maria
http://community.webshots.com/user/anababa100
roandre spune:
Eu iar sunt liliac si nu dorm. Am stat pana acum sa trimit la munca actele prin care se specifica faptul ca avem dreptul la un salariu de baza pt nasterea copilului. Sa vedem ce rezolv cu ei!
Astazi am fost si am vorbit cu noua doctorita pediatru si e tare draguta. Trebuie zilele astea sa ma duc sa iau fisa de la doctora "veche" si sa o scot si de la casa de sanatate. Asa ca am de umblat, dar cel mai grav e ca mi-e jena sa ma duc la doctora sa cer fisa medicala a bebelinei. Dar tot imi iau inima in dinti si fac si asta!
De miere si eu stiu ca nu e bine pana la 1 an, dar fiecare face cum vrea. De ex prietena mea nu ma asculta si ii indulceste ceaiul de fiecare data cu miere iar bebe are 5 luni.
In marsupiu eu am pus-o prima data pe la aproape 11 sapt (asta pt ca atunci l-am cumparat). Stiam ca nu e bine pana la 3 luni pt ca nu au inca bine formata coloana, dar daca ii tineti de spate ca si cand ar sta in brate eu zic ca e ok si mai devreme. Eu am marsupiu de la Chicco si are spatele tare (are un plastic, carton la spate) si sta dreapta in el.
In fundulet am incercat s-o pun dar sta ghemuita si nu o las. Mai asteptam putin. Doar pt ragait mai sta in fundulet.
Eu de sani nu-mi fac probleme. Acum doar nu am pretentia sa fiu si mama si sa am si sanii in vant. Oricum eu port mai mereu sutiene si voi masca cu siguranta acest inconvenient.
Fetelor sunt chiar suparata. Adica bebelusii vostri mai mici decat a mea rad in hohote? Asa fetita lenesa am...nu vrea sa dea sonorul mai tare!
De alaptat, eu ii dau mai intai de la un san tinand-o in brate apoi o tin sa ragaie dupa care o culc si ii dau sa pape de la celalalt san si adoarme mancand de obicei. Mie nu mi-e teama ca s-ar putea sufoca cu sanul pt ca am de fiecare data grija sa-mi aleg o pozitie astfel incat sanul sa nu-i ajunga pe fata (mai exact stau putin pe diagonala).
Unghiutele la picioare chiar azi i le-am taiat, a doua oara de cand s-a nascut. Cam dificila operatiune, trebuie sa recunosc. Se gadila si trage piciorusul. Eu am o singura pereche de pantalonasi fara botosel si ii dau cand am de gand sa-i tai unghiile. Mari74, las-o doar in body sa adoarma si cu invelita cu o paturica mai calduroasa. Nu are cum sa-i fie frig si tu iti faci treaba!
Va pup si ma duc la nani!
Mihaela si papusica mica Alexia Maria
http://community.webshots.com/user/roandre
roandre spune:
Am uitat sa spun ca azi, sau mai bine zis ieri am vorbit cu Adela Iepure si sunt bine si ea si bebe. Bebe la 2 luni are 6200 gr, deci e un grasun si din cand in cand il mai chinuie uratii de colici.
Spera ca in 2-3 sapt sa aiba si ei net acasa si sa poata sa mai vorbeasca cu noi. Va transmite toate cele bune!
cybip spune:
'Neata tuturor,
Raportam inca o noapte de cosmar, fara somn si cu chiraieli ce nu am pomenit .Constipata si cu colici, o combinatie de evitat.
Multam pt raspunsuri, m-am linistit cu mierea, deci nici vorba, nu-i dau.
Ralucule, subscriu la ce ai zis,si mie mi-e tarsa de Ro tocmai pt motivul asata superficial..., "vai, draga, dar ce te-ai ingrasat!!!" ,toti se mira ca de urs, stiu eu, iar eu nu cred ca voi avea puterea sau inspiratia sa le-o "tai", asa ca mai aman ceva plecarea in Ro, plus ca ma sperie si vremea, e frig rau de tot. Aici s-au facut 17gr si dardai dar sa ma vad la sub zero gr nu mai stiu sa reactionez...
Pupici
roandre spune:
Offf, aveam un sonn de dimineata si ma suna asistenta veche sa ma intrebe daca pot sa vina azi pt bilantul de 3 luni. Am refuzat si am spus ca ma duc eu joi sa iau fisa ca sa ma inscriu la alt medic. Deci am facut-o si pe asta. Si am scapat si sa ma duc la casa de sanatate sa o scot pt ca am sunat si mi-au spus ca nu e nevoie. Vedeti ce matinala sunt?!?
Bebe doarme de rupe. S-a trezit la 6 azi dimineata pt ca nu mai putea sa respire pe nasuc pt ca era infundat, a papat si doarme iar ca ursul.
Pupici
roandre spune:
Andreilor si Andreelor!
Multa sanatate, fericire si noroc!
Asteptam sa faceti cinste, macar cu o bere fara alcool ca face bine la laptic...hihihi
Multi si multe !
vilma spune:
Continuati aici www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37216" target="_blank">Partea a 5 a