Mamici de Noiembrie-Decembrie 2004 (92)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineata burticuzelor si mamicutzelor,
FELICITARI.nitulica, sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa, mancacioasa si somnoroasa...ma da ce maricica e 55 cm...
bits, eu mai stiu ca nu se consuma usturoi si ceapa in exces fiindca schimba gustul laptelui, cafea...tot asa sa nu fie in exces, nu se consuma bauturi alcoolice sub nici o forma...desi unii zic ca sa bei bere ca-ti face lactatie..mi se pare o prostie...mai bine ceaiuri sau alte lichide...in rest...nu-mi mai aduc aminte ca au trecut aproape 4 ani si am imbatranit si am uitat hi hi
la multi ani! bebicilor care au implinist o luna...Doamne dar repede a mai trecut timpul.
va pup si va urez o saptamana minunata si cu multi bbelusi

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camys_2000 spune:

Buna dimineatza!
Da, am implinit o luna, parca a zburat timpul. Azi mergem la pediatru la masuratori.
Mie chiar cred ca mi-a venit ciclu, ca altceva nu poate insemna sangele care-mi curge. Mi-a venit mai repede probabil pentru ca nu am mai alaptat.

va pup si sa aveti o saptamana frumoasa!

Carmen Mamica Din 21 Octombrie 2004

http://community.webshots.com/user/camys_2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olga_stan spune:

neata gravidutelor si proaspetelor mamcici! mi-ati simtit lipsa?! dus dorul?! eu una v-am dus dorul!!! ce credeati ca am nascut?!
am decis sa stau si eu o saptamana acasa sa vad cum este sa lenevesti, sa te uiti la tv. toata ziua. dar bucuria mi-a fost de scurta durata pentru ca sora mea profita de aceasta ocazie si imi trimite copilul pe cap ca sa zugraveasca si ea in casa. asa ca m-am indeletnicit cu cresterea si educatia nepoatei mele. o inteleg pe ionela la acest capitol.
azi am revenit la servici pentru ca imi era dor de voi si eram si eu curioasa sa vad cate fete au mai nascut intre timp. felicitari pentru proaspetele mamici!!!. se pare ca si eu saptamana aceasta voi pune sacul jos. maine ma duc la doctor sa stabilim cand voi naste. o data probabila va fi 24 noemb.
olga 30 ani si bebe 39 saptamani de la u.m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Iaca am terminat si eu treburile pecia pe langa casa; gata am terminat si mancarea, s-o trezit si printesa casei, exact la fix, cand eu terminasem totul, am pregatit si ptr. maine mancarica(maine si poimaine sotiorul meu este liber, numai trebui sa fac pachet, dar trebui sa gandesc mii si mii de feluri de mancare, asta daca voi mai fi in stare; bine ar fi sa nasc maine sau poimaine, si sa termin tot tacamul; ce bine ar fi ca bebe sa-si faca aparitia); acum am dat drumul si la baie sa se incalzeasca apa, si apoi la baie si apoi la TV si PC si gata pe ziua de azi; vroiam sa mai si calc, dar am lasat-o balta; oricum camasi mai are asa ca daca este ceva sa-si calce si singur daca doreste; numai pot, GATA!!!

roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!
In primul rans, "La multi ani!"BBilor care deja au implinit 1 luna.Multe inainte!
Fulguletz, am vazut!Multumesc mult!Acum are si printesa mea poze!
Olga, ti-m trimis un PM.Bine ai revenit printre noi.Imi inchipuiam ca daca nasteai dadeai un semn.
Fetelor, ieri am facut 2 saptamani si de azi incepem cu cate 5 minute in fata geamului!Acum am o alta problema:pediatra la care am inscris-o pe micuta mi-a spus ca de la 2 saptamani sa-i dau 2 picaturi pe zi de VIGANTOL-vit.D- (pana la 1 an si 1/2)si 10 zile CALCIU GLUCONIC.Cealalta ,care e prietena cu soacra-mea, a spus ca nu, ii facem Vit.D injectabil la 2 luni,lucru care nu pre mi-e pe plca, sa o intep.Am intrebat si eu mamicile mai "batrane"si toate i-au dat Vigantol.Voi ce stiti?Asa ma enerveaza parerile impartite si eu nu stiu ca cine sa fac.Daca ii dau, se supara prietena soacrei mele, daca nu-i dau, poate nu fac bine.
In continuare nasul ne da de furca, sper sa vina azi sa o vada.
Pupici si o saptamana buna
Andreea si BBlusa Maria
http://community.webshots.com/user/andreap124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Felis tu ce zodie esti

roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by ionela roxana

Felis tu ce zodie esti

roxana

PESTOAICA!........

Felis, 38 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Fetelor, intervin si eu pe subiectul vostru, urandu-va la cele care ati nascut sa aveti bebei sanatosi, si celorlalte nastere usoara si bebei sanatosi!

Acum sa va povestesc un pic despre Dama, caci am vorbit mai devreme cu ea. Din pacate, eu abia acum am aflat ca a nascut, caci am intrat f putin zilele astea pe DC, dar am aflat sunand-o. A plecat pe 17, dupa ce v-a scris ca ii curge apa rozalie la spital, pe la ora 12, si s-a chinuit cu dureri, caci pierdea apa, dar contractii regulate nu avea, doar intense, colul s-a deschis pana la 6, dar greu, si de pe la 2 i-au facut peridurala, dar cum trecusera 15 ore de chin, pe la 5 dimineata (pe 18) a nascut prin cezariana. Mi-a parut rau, caci stiu cat isi dorea sa nasca natural, dar dr au vazut ca nu are contractii regulate, colul se deschidea foarte greu, dar apa se pierdea, si au bagat-o la operatie. S-a refacut repede, a doua zi s-a dat jos din pat. David este bine, cand am vorbit cu ea ii dadea sa suga la tzatzica. A avut 3,270 g cand s-a nascut, a scazut vreo 350 grame si o mai tin sa recupereze David pana la 3 kg, dupa care ii dau drumul. Ea zicea ca pe joi crede ca iese, si o sa va scrie ea mai multe. Oricum, important este ca sunt bine amandoi, si ma bucur pentru ei!

Va pup!

oana si bebitza din burtica (34s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

fetele, vin de la control, m-a chemat si miercuri uraaaaaaaaaaaaaa a zis ca nu stie daca ma opreste miercuri, poate sa fie si vineri asa ca m-am calmat

partea buna e ca sotul poate sta pe timpul travaliului (la nastere nu sunt eu de acord;) ca sa ma mai ajute cu apa sau cu ce mai am nevoie

andrea, da-i in fiecare zi, nu se mai face injectabil de can dream noi bebe mici - eu as zice sa-i dai vigantol plus fluor pentru profilaxia cariei - faci cum vrei, e un sfat, o parere

roxana, m-ai dat pe spate cu treaba pe care o faci - esti cea mai eroina dintre mamici... daca esti asa activa, sunt absolut sigura ca o sa nasti imediat, "ca pe tobogan"

bits, nu ai voie mami nici fructe, decat banane, nici miere... raman cam putine, dar... carnea de pui ar trebui sa fie de baza, felis, trebuie sa papi pentru a avea laptic... o sa vedeti voi ca n-o sa mai faceti "mofturi" cand va fi de ales intre un bebe care urla si o burta plina cu... cine-stie-ce;))
e clar ca bebe kenzo nu papa suficient daca te solicita asa de des... am patit la fel cu ile si nu e bine, trebuie sa-l dezveti sa pape asa des, acum e mare, nu mai e nou-nascut... mareste-i treptat intervalele dintre mese, da? pacaleste-l, si asa ii va fi mai foame si va papa mai mult, si tot asa

nitulica, felicitari!
mooooooooama ce bebe mare!!! cu cine seamana???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

dama, felicitari!!!
sa-ti traiasca feciorul!

Domane, dar ce te-ai mai chinuit, saracuta de tine... imi pare rau vad ca nasterile de baieti au fost cu aventuri... micheeeeeeeeee unde esti sa ne plangem pe umar?!!

Mergi la inceput