Mamici de Noiembrie-Decembrie 2004 (92)
Raspunsuri - Pagina 2
FELIS spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
camys, irina, ela, la multi ani la bebei!!!
au implinit 1 luna!!!
scuzati-ne pentru neatentie, dar... noi suntem la pariuri acumanu mai vedem mai departe de... burtile noastre!
numai bine, mamicilor si bebicilor!
de acum va va fi mult mai usor... prima luna e mai grea!
Uau!...... Ce repede a trecut!!...

LA MULTI ANI LA BEBEII care au facut o luna...
Felis, 38 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!
FELIS spune:
quote:
Originally posted by ionela roxana
dar cu toate astea trebui sa fac treeeeeeaba; azi de dimineta am spalat, am dat cu aspiratorul, hraneste copila, imbrac-o, duo la WC., sui-o pe WC.
(este groaznic sa iei de fiecare data 17kg. in brate
), spalai dintii(urasc operatiunea asta, ACUM cat sunt gravida, ptr. ca nu sta locului deeeeeloc
), am facut piata si mi-am plimbat si copila la soare sa-i intaresc oasele(ea fiind cu bicicleta, eu pe jos normal, dar cand si cand tragand de bicicleta ei s-o ajut la trecerea strazii, la urcatul bordurii etc.), scoate saltelele pe care dormim la soare, scuturale;
roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura
IONELA-ROXANA.... mama-mia da ce de treaba faci... Pai cum mai poti in primul rand... Eu chiar nu mai pot. E adevarat ca la tine nu are cine sa le faca... da chiar daca la mine nu ar avea cine sa ma ajute... tot nu as putea...
Daca ma suna sotul in cursul zilei si ma aude gafaind de sa-mi dau sufletul, nu ma intreaba daca mi-e rau... "Ce faci? Iar ai facut treaba?" si incepe sa ma certe...
Da eu gafai ca o locomotiva si daca merg mai mult prin casa...
Doar mancare fac in casa....
Asa ca fiind cumintica, de asta sunt eu sigura ca nasc in decembrie...
Pozele mele!
FELIS spune:
quote:
Originally posted by bits
fetele din propria voastra experienta ce alimente trebuiesc evitate(inafara de fasole,varza,mazare)in timpul alaptarii?
octy si KEN http://photos.yahoo.com/octyb
BITS ... pai nici fasole, varza, mazare?...
Fetele vorbeau ca fructele in afara de banane sunt interzise...

Aseara aflu ca si ciocolata e interzisa...

Pai nu mai am ce manca...
Am tinut trei ani regim pt colecist: fara = varza, fasole, mazare, carne, alune, prajeli, la ceapa faceam alergie... si lista e lunga... Da mancam ciocolata... la greu... Acum m-ati neneorocit...

Sa revenim la alaptat. Ce a ramas?... Cartofi fierti, banane si carne gratar? Orez avem voie?... Da daca mai luam si ceva cu fier si mancam orez...
A... Nici miere nu avem voie... si asta e baza la mine...

Pai fetelor... nu-mi mai fac griji cu slabitul...
Ca sigur voi muri de foame... ca mie nu-mi place carnea...Felis, 38 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!
ionela roxana spune:
Felis c-am putine kg. are nepotica ta; la 3 luni are doar 4 kg.; nu poate sa-i dea niste vit.
Gapropo de predictie, oricand a-i naste tot sagetator va fi, fie ca il nasti pe 24nov. sau 4 dec.; eu propun c-a ziua de 24. nov. sa o lasi ptr. noi astea din nov., iar tu sa te astepti pe 4 sau de ce nu pe 8 (de ziua soacrei tale)dec.![]()
Mai eu sunt sagetatoare; eu una nu ma inpac cu scorpionii; nu ca ne-am parui, dar efectiv nu ne potrivim prea bine, si deaceea nu-mi doresc scorpion; cumnata-miu este scorpion, si nu-mi place felul lui de-a fi; este prea serios in tot ceea ce face, unori taaaare ciufut, iar tot ceea ce face crede ca este bine, si ca el este cel mai destept; doamne fereste nu fac discriminari intre zodii, sau sa se supere cineva pe mine, dar efectiv sagetatorii nu se impaca cu scorpionii; bine nu toti scorpionii sunt la fel, sunt oameni si oameni, si mai conteaza si anul in care te nasti, nu numai zodia, adica zodiacul chinezesc; de exemplu anul asta este anul maimutei, iar la anul este anul gainii; eu sunt in anul iepurelui, iar barbate-miu in anul calului; fii-mea este in anul sarpelui si este balanta; nu stiu cat de bine se va intelege cu maimuta, dar stiu ca balanta cu sagetator se mai intelg cum se mai inteleg, dar de scorpioni se satura repede, ptr. ca balantele sunt tare nelalocul lor, mereu agitate, ca si sagetatorii, mereu in miscare, pe cand scorpionii sunt ffff. ordonati, si linistiti, putini c-am plictisitori ptr. balante(sa nu ma
scorpionilor); noi 3 suntem toti plini de miscare, iar daca al 4-le membru ar fi fffff. linistit si lent ne-am plictisii
, deaceea il vrem c-a noi, mai agitat![]()
roxana
monu spune:
Nitulica a nascut sambata 20/11/2004 o mandretze de fetita. 55 cm si 3,550 kg. atat mami cat si bb se simt bine.
pupici la burtici
monu si bb 11 sapt
ionela roxana spune:
"LA MULTI ANI!!!" pentru bebei care deja au implinit deja o luna de zile; sanatate si sa fiti de-acum incolo muuult mansomnorosi si mai mancaciosi
; ce repede a trecut, si dupa cum spunea si Gandacica de-acum ptr. mamici va fi mai usor; cea fost greu a c-am trecut, dar nici raiul asta nu va tine o vesnicie, asta pana va incepe sa mearga de-buselea si-n picioare, ca apoi sa te tii vere
Julyjuly si Nitulica felicitari ptr. bebei

; sanatate muuuuuulta, sa fiti sanatosi, mancaciosi si somnorosi, iar mamicilor refacere cat mai rapida si putere de munca de-acum incolo
![]()

roxana
FELIS spune:
quote:
Originally posted by monu
Nitulica a nascut sambata 20/11/2004 o mandretze de fetita. 55 cm si 3,550 kg. atat mami cat si bb se simt bine.
pupici la burtici
monu si bb 11 sapt
Felicitari!....

A nascut ultima burtica de pe lista noiembristelor....

Sa fiti sanatoase mamica si
bebica si refacere rapida...
Pozele mele!
FELIS spune:
quote:
Felis c-am putine kg. are nepotica ta; la 3 luni are doar 4 kg.; nu poate sa-i dea niste vit
roxana
Pai eu cand v-am zis ca nu e stresata degeaba sora-mea... De acum o luna a trecut-o pe vitamine... Acum i-a schimbat si laptele prof, i-a bagat si banana... Nu mai stie ce sa faca...
Ea la 3 luni si 7 zile are 4 kg si altii se nasc cu mai mult de 4 kg...

Pozele mele!
ionela roxana spune:
Felis ma intrebi cum de mai poci; te
si-ti multumesc muuuuuult
; uneori ma fortez, ptr. ca nu am ce face efectiv; si daca nu fac, nu va veni nimeni sa-mi faca nimic sunt perfect de constienta, iar sotul nu va face nimic si asta sunt constienta, asa ca numai eu sunt cea care trebui sa faca; se le las nefacute iar nu pot, caci ma-puca isteriile, iar copila cere de mancare, cere spalata, cere muuuulte
, si-nprimul rand face mizerie; stai linistita ca pe ziua de azi nu am terminat; trebui sa fac mancare(deja orezul si supa am facut), fata se va trezii, va vrea sa manance, iar deseara trebui inbaiata, iar in capul listei, am uitat sa scriu de dimineata am facut si pachet sotului, trezindu-ma de la 6.30am; eu somn de dupa-amiaza nu stiu de muuuuuuult ce inseamna, doar UNEORI
; eu stau si ma gandesc cum de-am ajuns pana aici cu sarcina, iar de nascut ma astept din moment in moment
; sotul imi tot spune ca sa numai fac nimic, dar si daca nu fac nu vine nimeni sa-mi faca, sau sa-mi hraneasca copila; ata ete, bine ca am ajuns pana aici cu sarcina, de-acum incolo Dumnezeu cu mila![]()
roxana
FELIS spune:
quote:
pe cand scorpionii sunt ffff. ordonati, si linistiti, putini c-am plictisitori ptr. balante(sa nu mascorpionilor);
roxana
ROXANA eu 5 ani am avut 3 colege scorpiono...una fiind sefa... Si din toate eu eram aia mai ordonata... N-o zic de lauda... da sefa niciodata nu stia ce a facut si unde le-a pus si numai la mine venea sa ma intrebe si sa-mi dea in grija cate ceva... Iar la felul cum tineam eu actele... una din colege zicea ca sunt nebuna deacum, nu ordonata... Toate la dunga... si ... Cert e ca cea care imi zicea asa (tot una din scorpioance)... e o super zapacita si razi cu ea de mori... Nu poate sta 2-3 ore fara sa scoata ea vreo perla si ea e cea care rade cel mai tare... A treia colega... o ciufuta... care orice ziceai ea interpreta altfel...
Puncte comune... incapatanarea si da... numai ei au dreptate tot timpul, orice ar face, orice ar zice... Astea le-am observat caracteristice...
Asa ca ordonati si linistitzi?... Nu e neaparat o caracteristica...
Pozele mele!