Copilasi de iunie-iulie 2003 (36)
Raspunsuri - Pagina 4
Magdone spune:
'Neata fetele!
Ca tot vorbeam de somn, azi noapte Razvan s-a perpelit de mama focului. Nu stiu ce-a avut dar s-a foit la greu, pana pe la 3 cand s-a sculat de-a binelea. L-am luat in brate, ne-am plimbat si intr-un sfarsit a adormit, asa ca eu astazi sunt moarta de somn Nu stiu ce poate sa fie ca dintii nu cred, desi nu are decat 6 dinti. Mai e cineva cu asa putini dintisori, parca si Romana zicea ca Cristi n-are decat 6.
IOANA: multa sanatate
MIHAELA: uite aici http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35422
CORNELIA: important este ca e bb bine, altceva nu mai conteaza. Nu stiu daca e mai greu cu baieti, ca n-am avut fetita, dar cu siguranta e la fel de interesant O sa stii cu siguranta sa te porti cu el la momentul potrivit, stai linistita.
NICOL: nashpa faza cu cainele, nici eu nu pot sa-i inteleg pe astia care au ceva cu animalele. Le lipseste ceva, cu siguranta.
V-am pupat.
Asteptam noutati de la fetele care n-au mai scris de mult.
Magdone si Razvan (19.07.2003)
poze
romana_74 spune:
Hop si eu! Rusine sa-mi fie ca de atata timp nu am scris nimic...dar v-am citit si sunt la curent cu aproape tot! Felicitari Romana si Felicitari Cornelia! Sunteti niste curajoase! Incercam si noi pt. bb2, dar tare as vrea sa fie fetita! Asa ca mai studiem problema! Matei e bine si e tare smecher... ma uimeste pe zi ce trece...atat cat apuc sa stau cu el! Ma omoara serviciu asta ca mi-or ridica o statuie din branza si o sa o manance cainii!!! Asta e... riscuri si avantaje! Va pup si numai bine la voi si la copilasi si nu in ultimul rand la bb din burtica!
ROMANA&BB MATEI
cgaby spune:
noaptea trecuta si stef s-a prepelit pana la 4.20 cand s-a trezit si nu a mai fost chip sa-l culc decat cu mine in pat. asta e.
ieri am facut vaccinul pentru varicela!!!!
cand il vede pe doctor incepe sa urle ca din gura de sarpe!!!!!
dar a trecut!!!
am scapat cu bine si de asta!!!!
pupici
gaby si stefan
http://www.community.webshots.com/user/cgaby100
amik spune:
vai,cornelia,ce bucurie!!!sa iti traiasca puiutii!esti o fericita!
cat mi-as dori si eu un baietel!
fii convinsa ca starile si temerile tale se datoreaza schimbarilor firesti care au loc iar in mintea si trupul tau...vor trece la fel de repede cum au venit!inca o data iti spun ca tare mi-esti draga,poate pt ca simt ca esti sensibila si emotiva ca subsemnata!ai grija de mariuta si de burtica pretioasa!
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
http://community.webshots.com/user/alexandracojocaru
Cornelia spune:
Amik, . Esti foarte draguta.
Uitasem. Marox, vezi, inca o exceptie. Tu ce mai faci? Ai aflat ce e bb?
Fetelor, cu bebe totul e bine, dar eu am contractii si inca mai sangerez si dr-ul mi-a zis ca data viitoare vedem daca e cazul de cerclaj. Eu am colul scurt, dar asa e el, nu ca s-ar fi scurtat. Si ma gandesc, nu e prea tarziu, la 20 de sapt. pt. cerclaj? Eu sper sa nu fie cazul. Iau in continuare tratament si stau cat mai cumintica, dr-ul mi-a zis sa nu fac nici un efort.
Roman74, ce bine ca ne mai scrii!
magda Maria are 7 dinti (e adevarat ca are, in schimb 4 masele), dar dintisorii i-au iesit f. greu. Inainte d ea face 6 luni i-a iesit primul, dupa care ceilalti la distante f. mari. Am observat ca in perioadele cand ii dau calciu, ii mai iese un dintisor (parca mai zicea cineva asta).
Romana, tu ce mai faci? Nu ai timp sa ne mai scrii?
Va pupam
Cornelia (15 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
carmenutza spune:
Gio, Taisia este haiosica foc cu ochelari..dulceata de fetita.
Cornelia, wow..ce veste...sa-ti traiasca baietelul....vreau si eu un baietel.Am avut niste emotzii zilele astea ca imi intarziase si mie...dar m-am linistit...oricum nu era cazul acum.
Carmen si bb Maya Alexia
www.community.webshots.com/user/carmenmaya" target="_blank">Poze cu Maya
cgaby spune:
stefan are 7 dinti si i-a iesit si o maseluta.
a 2-a e pe drum.
am mai pus niste poze (cu dedicatie pentru crisotexa).
http://www.community.webshots.com?user/cgaby100
pupici
apropo, voi ce le luati de sarbatori?
cgaby
cgaby spune:
hai ca m-am imbatat!!!!!
vroiam sa scriu
http://community.webshots.com/user/cgaby100
cgaby
romana spune:
Cornelia: Felicitari pentru bb2-baietel. Eu care am doi pot sa-ti spun ca nu e greu cu ei. Cind sint mici nu conteaza sexul, iar cind mai cresc... mai vedem, oricum nu vor atitea haine ca fetele (sper!). Ai mare grija de tine si sa vezi ce drag o sa-ti fie baietelul. Si eu am fost dezamagita cind am aflat ca bebe2 e baiat, dara acum il iubesc foarte mult. Alin e mult mai activ decit era Cristi, cind il tin in brate se intinde dupa jucarii sa puna si el mina... e ceva de genul „ si eu, si eu“ si se lupta sa ajunga la ele. E asa de dulce. Pe 25 face 5 luni si se vede ca e deja marisor si intelege altfel viata. Si cu bautul laptelui e mai usor acum ca am invatat sa-i respect dorintele. El e cu totul altfel decit era Cristi . Si sa-l vezi pe Cristi cu cita dragoste il imbratiseaza. Sint asa de draguti.
Magdone: Cristi are doar 4 dinti dar ii ies masele, nu stiu cite ca e cam umflat cam peste tot.
In legatura cu somnul eu te inteleg foarte bine.
Cu asta micu, Alin, am program noaptea. Mai nou dorm si eu vre-o ora si ceva cind doarme noaptea, dar de la 3 la 6 dimineata am program de masa si de leganat carutul, ca am descoperit ca doarme mai bine in carut. Mai dorm apoi pina la 10 si asa reusesc sa-mi fac si eu somnul, ca sa rezist peste zi.
In general Cristi nu se trezeste noaptea ( mai nou).
In rest sintem bine, Cristi e cuminte, ma ajuta sa fac patul, sa pun hainele in masina de spalat. De vorbit nu prea vorbeste, dar a inceput sa denumeasca obiectele, chiar daca uneori nu inteleg ce vrea sa zica.
Marox: Sper ca esti bine.
Catan: Un pupic de la Alin. Mersi ca mi-ai raspuns la subiectul postat de mine la “parintii intreaba, parintii raspund”. Problema cu somnul lui Alin dureaza de mai bine de doua luni. De fapt el nu si-a facut un program normal de somn, dar eu mai sper.
Romana74 Ce mai e nou pe la Cluj? Mi-e asa de dor de acasa. Tu ce faci te-ai intors la servici?
Ioana Sora Bine ca nu e mai rau. Dar care mina e in ghips? Cum te descurci asa?
Nicol74 Eu nu inteleg cum o ajuta guma de mestecat la cariile deja existente. Daca e din aceea care se topeste nu patest nimic daca o inghite, principalul e sa nu se innece cu ea.
Adina Chiar daca Jasmina se culca tirziu de ce nu lasi treburile pe dimineata? Eu imi fac treaba ziua iar Cristi e cind linga mine la bucatarie sau in baie, cind in camera. Il mai las si singur dar daca nu se aude nimic ma duc repede sa vad ce face. Tu nu stai acasa cu copilul, mergi si la servici? Oricum trebuie sa se invete ca mai ai si altceva de facut decit sa te joci cu ea. In privinta schimbarii programului de somn nu stiu ce sa-ti spun deoarece si eu am probleme de genul acesta cu cel mic si nu pot face nimic.
Romana, Cristi (22.06.2003) si Alin (25.06.2004)
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com