Copilasi de iunie-iulie 2003 (36)
Raspunsuri - Pagina 3
gio spune:
Buna mamici..intre timp am scris un mesaj si s-a sters..ufff
Carmenutza, noi avem ghete pt ca fi-mea merge cu calcaiul in interior.
Mihaela, cum sa nu, le facem cunostinta..si Taisia sterge praful!
Cat despre ochelari...nu ma intrebade-abia ii tine, ne certam rau, dar daca trebuie...decat sa ramana asa...
Madishor, tare faza cu Ana!Si Taisia e fascinata in acest moment de aceiasi formatiune anatomica
Elena,Bibi, Catan,voi care nu mai scrieti, unde sunteti mama?????
Pupici,
Gio si Taisia
poze cu taisia
nicol74 spune:
Si noi tot 22 la pantofi dar cam fix, nu am luat ghetutze inca
dar o sa ... cautam, pe la Obor, parca, Andra help, Oneil, unde e asta Kehleyr ?!
Mi-au batut niste vecini cainele , o maidaneza Vulpi,
e furacioasa si nu pot sa o tin numai in curte, fiind invatata libera,
probabil a incercat sa fure mancare proasta, uff. Nu-i inteleg pe oamenii astia ... chiar daca a luat ceva .... De doua zile fac naveta la veterinar. Nu pot sa spun ca sunt mare iubitoare de animale dar sa bati un caine, aproape sa-l omori mi se pare .... hai ca nu vreau sa va indispun.
Gio cred ca ingerasul tau e cumintel tare. Nu cred ca as convinge pe fimea sa poarte ochelari.
Adina si cand Jasmina nu doarme e maraita, agitata... din cauza oboselii, am avut si eu problema asta, incearca sa o culci devreme, e singura cale, la 22 max culcare. Teo asa se culca si se trezeste pe la 7-8 dimineata. Eu ajunsesem la problema asta din cauza faptului ca seara se juca cu taicasu pe care nu-l vedea toata ziua si
nu voia sa se culce pana nu aparea. Se jucau nonstop si potaia de prea multa zanganeala nu mai putea adormi.
Acum avem un fel de ritual inainte de culcare, cu jum. de ora inainte
mai multa liniste si mai putina agitatie si sta cu o singura persoana.
Succes !
Dentista cu care m-am sfatuity pentru cariile Teodorei mi-a spus sa-i dau guma de mestecat pentru copii, fara zahar, care se topeste, adica e ok daca o inghite, voi stiti ceva, exista ?!
va pup da' revin,
nicol
Kehleyr spune:
Nicol, imi pare tare rau de cainele tau. Si eu sunt mare iubitoare de animale si imi vine sa urlu cand vad cat de rai sunt unii oameni cu ei . O'Neill este in p-ta Romana, vizavi de Eva, langa teatrul Nottara -- pe colt, era un showroom auto inainte. Dar sunt destul de scumpe -- ghetele mele au fost 1,250 mil.
Adina, nu e incomod sa dormi inca in pat cu ea? Eu sunt din tabara cealalta (adica am culcat-o singura de la inceput ) si ma gandesc ca e cam greu cu bb in pat, adica ce faci si tu cu... hm, intimitate si altele asemenea.
Magdone Stefania se trezeste cam in fiecare noapte macar o data, nu stiu de ce. Ea a dormit singura de la inceput. Se trezeste plangand si in cele mai multe cazuri se linisteste singura, daca nu, trebuie sa stai cu ea pana adoarme , daca te simte ca iesi din camera reia plansul... Eu nu-i dau noaptea decat apa, si nici aia intotdeauna.
pojogam spune:
Am fost in parc ne-am plimbat o multime... desi zapada statea asa usor pe iarba aera un frig cumplit; eu una am inghetat insa am tras cateva concluzii:
ca Flaviu sa fie fericit trebuie sa stea afara cat mai mult chiar pana ingheata mami; manusi nu pune, nici sa nu le vada ba chiar mi le-a scos si pe ale mele din maini ca-l deranjau daca il tineam de mana;
a frecat el zapada intre degete dupa care a venit sa se stearga de mine marait,deci nu ii place sa puna mana pe zapada;
chiar daca fierul e "bat" pe vremea asta, Flaviu adora topoganul si balansoarul...isi da singurel zapada la o parte si gata fssss! pana jos.
Am stat 3 ore afara si el nu se dadea dus. Am plecat cu forta.
A, va laudati ca ati cumparat costumase cu totul de iarna, am luat si eu unul si azi am vrut sa-l scot in el, dar nu fu chip ca m-a plans pana l-am scos si si-a adus singur o salopeta cu care sa-l imbrac Asa ca am schimbat produlsul cu altele...
Dar pe Flaviu cu cine sa-l schimb?!
PS eu nu m-am prins cum ati facut sa nu mai apara http... nu m-am uitat, dar mai bine spuneti-mi voi
Mihaela si Flaviu
http://community.webshots.com/user/pojogao
maria m m spune:
Buna fetelor si o saptamana placuta,
La noi azi nu a mai nins,a fost frig insa cerul a fost senin.Am umblat 2 ore cu Miru sa-si gaseasca un pulover....bineinteles ca nu i-a placut nimic,asa ca nu prea are pulovere.Aaaa,ce am gasit si i-a placut era 1-2-3 milioane,n-are gusturi rele,n-am ce zice..Pana la urma i-am luat doua perechi de blugi.
Si i-am luat Paulei pantofiori de casa.Sunt albastru cu roz si au un desen mic ce reprezinta cu catelus dalmatian.I-am luat9ieri)cizmulite de iarna,imblanite si au culoarea rosie.
In camera Paulei sunt in jur de 22 de grade,parca intreba cineva.
Madishor-tare faza cu parcul...
Cornelia-ce vrei bb2?te-ai gandit la nume?Paula nu recunoaste culorile iar de numarat stia pana la patru...imita dupa mine.La unu spune "ua","do","tei","pau".
Carmenutza-ma bucur ca ati avut parte de un we frumos.Si Paula a fost incantata de zapada.Statea cu Miru la geam si incerca sa prinda fulgii de nea.
maria, de Paula (1 an) si Miruna (13 ani)
Pe mine Paula cand vrea sa ma mangaie...pupe,se arunca efectiv cu capul inspre mine.Nu se arunca tare sau din rautate ci din dragoste.In rest nu prea e un copil pupacios.
Magdone-Paula de la nastere pana la 6 luni a dormit cu noi in camera.Dupa 6 luni a dormit in camera separata.Prima noapte am dormit si eu cu ea,dupa care nu a avut probleme.Cu somnicul pot sa zic ca a fost mereu un copil cuminte.De cand s-a nascut nu s-a trezit noaptea decat de vreo 5 ori cand ori o dureau dintii,era racita sau speriata.
gio-foarte draguta e Taisia,si harnica.
Romana-unde esti?
Pupici si sanatate&bebei cumiti si frumosi.
Ioana Sora spune:
Buna, fetelor.
Am fost si eu in weekend la munte. Eram atat de fericita ! Dupa multa vreme, ma simteam si eu bine. Zapada... Ce frumos ! Dar ca de obicei, iar am facut-o... Am alunecat pe partie si m-am ales cu fractura si deplasare la mana. Pana dupa Anul Nou trebuie sa stau cu mana in ghips si ce ma doaaareee... Cata e in sfarsit bine, dar iar trebuie s-o las la ai mei. Tot vrea s-o iau in brate, iar eu nu pot.
maria m m spune:
quote:
Originally posted by Ioana Sora
Buna, fetelor.
Am fost si eu in weekend la munte. Eram atat de fericita ! Dupa multa vreme, ma simteam si eu bine. Zapada... Ce frumos ! Dar ca de obicei, iar am facut-o... Am alunecat pe partie si m-am ales cu fractura si deplasare la mana. Pana dupa Anul Nou trebuie sa stau cu mana in ghips si ce ma doaaareee... Cata e in sfarsit bine, dar iar trebuie s-o las la ai mei. Tot vrea s-o iau in brate, iar eu nu pot.
Ioana & Maria Catalina
http://photos.yahoo.com/ioana_sora
Multa sanatate si sper sa fie bine.
maria, de Paula (1 an) si Miruna (13 ani)
adinag spune:
multumesc de sfaturi!
nicol74, nu-i obosita si maraita, pai asta-i problema! decat fff rar. ma gandesc sa-i scurtez somnul ziua, dar can am incercat atunci chiar a fost maraita si n-am mai putut face nimic cu ea. dar incerc de toate, ce sa fac!
imi pare tare rau e cainele tau! cum ii merge?
Kehleyr - nu-i deloc greu cu ea in pat, avem si patutul ei lipit de al nostru. patul nostru are 180cm latime, al ei 70, deci loc avem de-ajuns. iar cu intimitatile... nici inainte nu prea aveau loc in pat Doar la ce are omu' suragerie si alte incaperi?!?
parca intreba cineva de temperatura la somn. noi dormim la ca. 19 grade. daca-i mai cald de 20, nu mai doarme bine nici jasmina, nici eu. sotului ii este cam indiferent, el doarme oriunde si oricum
Ioana multa sanatate si sa-ti treca repede durerile!
va pup si numai de bine
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
cgaby spune:
Stefan doarme in camera lui de la inceput, dar asta nu-l impiedica sa nu se trezeasca peste noapte.
el inca mai adoarme leganat asa ca...urmeaza ritualul. daca plange ma duc la el, il iau in brate si ma plimb cu el pana adoarme si il pun in patut.
distractiv, nu?
gaby si stef
cgaby
Cornelia spune:
Buna dimineata!
Ioana, multa sanatate!
Madishor, Ana a fost tare cu remarca din parc. Si zici ca nu merge deocamdata faza cu patul suprapus. Ca ne gandim si noi la asa ceva, dar pana creste Maria sa poata dormi sus, trebuie sa cautam alte solutii.
Magda, Maria doarme la ea in patut, in camera cu noi (inca) si nu se trezeste noaptea. Are unele perioade de cosmaruri si atunci plange noaptea, dar de obicei, reusesc sa o linistesc fara sa o trezesc. Peste o sapt.- doua o sa o mutam la ea in camera. Sa vedem atunci cum o sa fie.
Gio. harnicuta tare Taisia! Si maria are afinitati pt. matura.
Nicol, imi pare rau pt. Vulpi. Eu sunt tare sensibila la fazele astea cu animale batute. Eu eram sa iau la bataie pe cineva care mi-a lovit cainele. Nu pot sa cred ca se intampla asa ceva.
Mihaela, sa inteleg ca iti faci program de zapada, iarna asta?
Maria, eu voiam baiat. Asta pana ieri. Pe de alta parte, nu imi puteam imagina bb2 altfel decat pe Mariuta. Ieri am fost la eco si am aflat ca e baiat. Si m-a apucat...o jale. Nu stiu ce e cu mine. Parca as fi la prima sarcina si ma asteapta atatea necunoscute. Mi se pare ca e mult mai greu sa ai baietel si ca nu o sa stiu sa ma port cu el. Astept sa imi treaca toanele. Doru, dupa ce i-am spus, m-a intrebat: dar mai facem si o fetita, nu?
Va pupam,
Cornelia (15 sapt.) si Maria (2 iulie 2003)