Fani ai lui Mos Craciun, uniti-va!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Si eu, si eu !!!
Am calendarul in fata si abia astept sa vina Craciunul, va fi primul in 3
Noi imbracam bradul in rosu si am 6 instalatii de beculele
Abia astept. Mai rau ca un copil sunt. Ma apuca emotia si nebunia cumparaturilor Adooor sa stau sa pregatesc de toate pentru toti, sa bibilesc cadourile in cutii, cutiute, cu fundite Rascolesc casa sa vad ce o sa primesc eu, da` pana acum nu am gasit cadoul niciodata si a fost surpriza foarte placuta
Chiar maine merg la magazin sa cumpar coronita cu 4 lumanari si cu 1 decembrie pun pe masa si fata de masa cu motive de sezon

Leoaicele Daria & Giulia (16.08.2004.)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
http://community.webshots.com/user/giulia16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Si la noi Craciunul e foarte special.
Eu si cu sotul meu (de fapt si fratele si cumnata) am cantat intr-un cor de camera si stim multe, multe colinde.
Pana sa avem fetita ne adunam un grup de vreo 8-10 persoane si mergeam in fiecare an la colindat si nu va spun ce satisfactie aveam cand intram in casele oamenilor si colindam! Parca traiam Craciunul inzecit. Veneam inghetati, ninsi (mai ales pe vremea lui Ceausescu cand umblam pe jos in tot Brasovul) si intram in case unde era caldura, veselie, brad si cate un pahar de vin rosu si o felie de cozonac. Chiar ca in colind: "E ger cumplit, e drumul greu, da-i obicei strabun."
Acum cant cu sotul, facem pereche frumoasa: eu soprana, el bas. De trei ani vedem si noi cum e sa stai acasa de Craciun, ca altfel eram tot pe fuga serile. Dar poate anul asta vom gasi niste romani sa-i colindam, ca a mai crescut fetita si e un obicei pe care il iubesc.
In ultimii ani am cumparat coronite de brad pe care le-am ornat noi, dadeam cadou si aveam si pentru noi una, cu lumanare in mijloc. Inca de cu toamna adunam fructe de padure, iar in preajma Craciunului le vopseam cu bronz, mai puneam niste fundite rosii, clopotei... Acum nu avem fructe de padure, dar tot vom face o coronita.
Si anul asta va trebui sa punem si beculete la geam si la usa, ba chiar vom orna si o tuia pe care o avem in fata casei. I-am promis fetitei ca ne apucam de ornat in luna decembrie, iar ea se tot uita pe cer si intreaba: "Unde e luna decembrie? Acum, mama, acum e luna decembrie?"

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Donia, daca stai in Toronto iti dau adresa sora-mi sa o colinzi si mai gasesti in blocul ei multe familii de romani.
Fetelor, am fost azi la Carrefour, dare era mare aglomeratie, cu greu am putut sa vad ceva. Imi plac brazii cu fibra optica, mi-as lua si eu unul dar mai am doi si sunt si cam scumpi (cel mai mic, cam 60c,. e aproape 1 milion).

http://www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta
http://community.webshots.com/user/danaf123

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Dana ai dreptate ca brazi aia scumpi sunt frumosi,DAR MIROS tot nu au.
Si parca in fiecare an iti doresti sa ai unul,ba mai mare,ba mai mic!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Ai dreptate Cary. In fiecare an caut cu disperare spray-uri, lumanari parfumate cumiros de brad. Oricum imi plac mult suporturile alea de lumanari prin care se strecoara razele , am cateva dar inca mai cumpar.
Afara e soare ci cald. Mor de ciuda. Cand ii aud pe astia la Meteo ca va fi "vreme frumoasa" imi vine sa sparg televizorul. Poate frumoasa pentru ei, pentru mine si multi altii asta e vreme urata pentru data asta din calendar. Am vazut dimineata transmisiune de la Tg Mures. Era zapadaaaaaaa! Vreau si eu la Tg Mures si la Oradea, si la Bistrita si pe unde mai e zapada si iarna grea.

http://www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta
http://community.webshots.com/user/danaf123

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Lasa Dana ca vine si la noi,BABA IARNA CU COJOACELE si dupa aceea vei iesi afara cu portzioara ca sa nu-ti inghete nasul.
Si ce ne mai bucuram de caldura caminului cand e viscolul in toi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria m m spune:

Dana,nu cred ca ai vrea sa fii in Oradea.
Aici nu mai ninge de miercuri.Azi era soare afara si era senin.Acum sunt 7 grade.
Si eu as vrea zapada.......

maria, de Paula (1 an) si Miruna (13 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dallydy spune:

Buna fetelor si eu sunt bolnava cu craciunul si ce-i mai interesant e ca i-am molipsit si pe cei din jurul meu .Anul trecut am dat pe brad 2 mil anul asta nu stiu ce ma asteapta .Globurile si decoratiunile se inmultesc pe an ce trece si n-as suporta sa stiu ca am un brad de plastic . Poate vom face o expozitie cu pozele brazilor nostri .Ce spuneti????

kanyaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria m m spune:

Buna idee cea cu expusul brazilor.
Si la noi,globrile si decoratiunile se inmultesc cu fiecare an.
Mie imi place la nebunie atunci cand ma plimb pe strada,ninge si in jurul meu e plin de magazile care mai de care impobobite cu luminite.
E asa o atmosfera grozava!

maria, de Paula (1 an) si Miruna (13 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Cum de nu am vazut eu subiectul asta mai repede, ca mi se potriveste ca o manusa.
Eu abia astept in fiecare an aceasta perioada, numar zilele pana pot sa impodobesc in casa fara sa rada de mine cei ce ma viziteaza, ca daca ar fi dupa mine as sta tot anul cu globulete...
Nu se exista sa intru intr-un magazin si sa nu ma duc prima data la globulete. Din "recolta" de anul asta pot enumera: 2 pachetele globulete (rosu si albastru), margele albastre, comete rosii, ghirlanda cu stele si luna albastre, beteala albastra, inca o instalatie cu leduri (ca parca nu-mi luasem si anul trecut ), un ursulet rosu cu auriu si niste "fulgi" albi.
De ornat in casa am deja 2 plase (retele) de beculete pentru pus la geam, cizmulite si altele asemenea.
La capitolul cadouri l-am "acoperit" pana acum doar pe Mos Nicolae pentru ca am cumparat 1 tona de ciocolata si napolitane pentru toti, fructele le vom lua mai aproape de ziua Z ca sa fie cat mai proaspete.
De Craciun sper ca Mosul cel adevarat sa ne aduca darul cel mai dorit si sa petrecem primele sarbatori in 3!

Alexandra

Cristina, viitoare mamica de ghemotoc mic-mic

Mergi la inceput