Bebelusi de martie-aprilie 2004 (27)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Buna seara!
Am si eu putin timp sa va scriu, ca Alex e cu mama si soacra-mea. Asa ca nu am treaba. Zilele astea am stat mai mult prin oras, prin magazine, iar copilu' cu soacra-mea. Nu prea avem noutati. Numai ca Alexandru aproape dupa fiecare masa trebuie sa verse de 2-3 ori cate putin. Nu stiu ce sa fac in situatia asta. V-am mai intrebat, dar cred ca voi nu aveti astfel de probleme.
Laura, si eu eram invidiata de colege cand lucram pt ca stateam mult pe net,dar nu aveau tupeul sa comenteze situatia. Adevarul ca aveam netul deschis continuu, dar mai si munceam. Trateaza situatia cu indiferenta, sau mai bine-zis persoana, dar cand ai ocazia poti sa ii dai de inteles ca stiai parerea ei, dar te lasa rece. Parerea mea!
Multam Veve pt ca ne-ai trecut in listuta.
Claudelu, pe unde umbli, mama? Sper ca totul e bine in familia ta.
La noi e tare frig, dar nu prea ninge. A nins azi, daca asa se poate numi o ninsoare.Nu se depune nimic. Trimiteti si la malul marii niste zapada fetelor.

Alexandru si mama (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Bine ai revenit Kata.
Am uitat ceva f important:
VLADUT, MIA si LUCAS

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

Kata te-ai intors! Sper ca mama ta e bine

Am pus niste poze noi, sper sa se vada.

Anca, Vlad si Thea
http://photos.yahoo.com/alina_stoica

"O zi in care nu ai ris e o zi pierduta"

Mergi la inceput

Am si eu o intrebare referitoare la mesaje. De ce nu se contorizeaza toate mesajele. Eu am cred ca 106 si daca trimit inca unul numarul lor nu creste. Asta se intampla uneori. Alteori merge numerotarea cum trebuie. Ma lamuriti si pe mine?

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

Bebe uite ca ai 107 acum!

Anca, Vlad si Thea
http://photos.yahoo.com/alina_stoica

"O zi in care nu ai ris e o zi pierduta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piciulica spune:

La Multi Ani ! Vlad, Mia si Lucas. Sa cresti mari si sanatosi!

Veve imi plac la nebunie [antofii sunt superbi. Si eu sunt maniaca dupa pantofi de genul asta , din pacate de cand am venit in state nu prea am avut ocazia sa mai port genul asta de pantofi. Asta mai mult din cauza genului de servici pe care il am, fac geva tern. Insa sunt superbi sa ii porti sanatoasa.

Noi in rest nu avem noutati suntem bine , macam dormim asa ca are mama un pui super cuminte.
Maine si poimaine suntem plecati in vizita la finuat cea mica si la o prietena mai mica decat Eric cu 2 saptamani asa ca trai pe vatrai.
Insa astazi e zi de curateni , asa ca am fugit.

Claudelu-multa sananate!

Va pupam si o zi buna la toate mamicile si BB.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Buna seara fetelor!
Mmaaaaaammmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaa, cati ati scris! Abia am reusit sa va citesc!
Nu va suarati pe mine dar nu ma simt in stare sa va iau pe fiecare in parte!
Vestile de la noi sunt asa si asa, oricum mult mai bune decat ultimele...cumnata-mea este in spital, medicii se contrazic, ba ca are hepatita B ba ca e doar putatoare si virusul nu e activ...oricum ea e in spital si asa cum e obiceiul in RO, este intr-un loc cu cei cu hepatita A...intri sanatos, ma rog nu in cazul ei si iesi bolnav...oooofff, oare cand se vor rezolva lucrurile in tara asta??? Oricum e, bine ca nu are C, care indiferent daca va fi sau nu sub tratament in cel mult 10 ani duce la ciroza si de acolo pana la ...nu e mult!!!
Eu sunt cat de cat bine, Raul mai are doar muci, in schimb cel mai trist si mai trist e Claudiu...acum e in concediu si asta ma bucura si mai mult pentru ca sunt langa el mai mult timp si ii incarcam noi toata ziua programul
Mie mi-au venit azi rusii si am o hemoragie de zile mari si niste dureri cumplite, asa ca abia am stat pe scaun sa va citesc!!! Oricum mi-a fost tare tare dor de voi!

P.S: Katalina, multa sanatate mamei tale!

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
Dragoste intre popoare si razboi sub plapuma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Clauuuuuuuuuuu,ce bine imi pare ca ai aparut!!!
Sper ca totul va fi bine,fruntea sus!!
Katalina,ma bucur ca nu poti fara noi!.Sanatate multa!Si felicitari pentru dintisor!!!
bebe,eu am aceleasi probleme cu Amelie,ea a vomitat mult,de cind era mica mica..si acum mai varsa cite putin.Mi-a spus doctorul ca e normal,si ca va fi din ce in ce mai bine,pentru ca se dezvolta supapa de la stomacel..asa ca o sa scapi si tu de problema!Stiu ca e agasant,toate hainutele spalate,si raspalate,uooof!
Ela,ce bine de tine,ca ai pe mama alaturi..si eu abia astept sa vina ai mei,in decembrie!

Elena si pisicutza Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

LA MULTI ANI VLAD, MIA SI LUCAS!!! Sa cresteti mari si sanatosi in continuare.
Eu am sa revin mai tarziu ca acum bb misuna prin casa si nu pot sa il las nesupravegheat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36964" target="_blank">Bebelusi de martie-aprilie 2004 (28)

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput