Bebelusi de martie-aprilie 2004 (27)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Ai dreptate Mickyyy ! Multumesc pentru lamuriri, am pierdut momentul cand am facut o suta de raspunsuri, moment pe care voiam sa-l sarbatoresc. Imi ramane sa astept pana la 200. Ce-ti fac BB-ii? Bine sper. Si mie imi plac numele cu rezonanta romaneasca, dar cele enumerate de tine ( si alese de tati) cred ca sunt prea romanesti totusi. Oricum e alegerea voastra si noua nu ne ramane decat sa va felicitam. Sanatate si sarcina usoara!

Corina, am vazut pozele cu Stefanie. E superba! Multumesc din suflet pentru mesajul tau, m-am mai linistit. Sa ne traiasca grasunelele! Sa stii ca nici eu nu am spalat-o pe dinti pe Daria din simplulu motiv ca nu sta. Musca din periuta, inghite pasta de dinti si pur si simplu nu m-a mai lasat sa ma ating de fata ei!

Daniela vorbeai zilel trecute de cerceii pentru fetitele noastre. Eu i-am Dariei cerceii pe la patru luni la bijutier, a plans foarte tare, dar i-a trecut repede. In schimb dupa vreo luna de purtare am observat ca tija cerecelului ( mai precis bucatica care sta efectiv in ureche) s-a innegrit. Stiu ca mam e alergica la argint, dar oare exista si alergie la aur? Alte manifestari nu a avut ( nu i s-a inflamat urechea).

Katalina multumesc ca mi-ai observat lipsa, ma-i facut sa ma simt ca apartin intradevar acestei mari familii.

Mirinda, imi pare tare rau ca nu te-am vazut si eu macar o data in actiune. Seara am atatea pe cap ca n-am timp sa ma uit la stiri, dar sa stii ca dimineata ( mie Dari imi da trezirea obligatoriu la 6) la Antena urmaresc stirile.

Malina, mie doctora i-a facut Dariei testare chiar din a doua luna de viata, e drept noi avem in familie cazuri de alergii.

Am reusit sa dau cateve raspunsuri. Celor pe care le-am sarit le cer scuze.

bebelusa DARIA si mamica LAURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Irisuco,trimite pozele pe care le vrei in albumul DC la mine pe e-mail (iris_amd@yahoo.com)si ti le operez eu!Daca vrei,iti fac si album la webshots.Imi trebuiesc,la fel,pozele userul si parola (pe care poti s-o schimbi dupa,biensur)
Leano,io-te ce jaguari mi-am tras (chiar e blanita naturala-n bot)Da' dupa afacerea asta cica spune pas anu' asta!(macar mi-am umplut dulapu' de pantofi!nici mancare nu-mi mai trebuie!)Da,maaaai!Frumoase foc fetele astea doua!(Daniela si scumpica de Lara)Le remarcasem si io da' am uitat..
Claudica,nu mai fi trista,fetita!Or sa se aranjeze lucrurile,o sa vezi!Stiu ca-i dureros rau cand cineva drag are probleme,insa tristetea voastra n-o ajuta in nici un fel!Ba dimpotriva!Mai descarca-te si la noi,aici!Sanatate si pupici de miere pentru Raul!

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

La multi ani Vlad!

La multi ani Mia si Lucas!

Sa fiti fericiti si iubiti si sa aveti parte numai de bucurii.

Laura , pur si simplu ignor-o pe tipa care comenteaza, oricum nu-ti face ea munca ta.

Kata nu vrei sa vii inca la noi?

Clau te asteptam , sper sa fie toate bine la voi.

Anca, Vlad si Thea
http://photos.yahoo.com/alina_stoica

"O zi in care nu ai ris e o zi pierduta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

LA MULTI ANI, Vlad!!! Sa fii cuminte si sanatos!

Micky si ruprich, multumim frumos de urari! Sunteti f. dragute!!
Da, comorile mele fac 8 luni azi si nu imi vine sa cred si ma apuca melancolia cand ma gandesc ce repede a trecut timpul. Si nu cred ca o sa mai facem alt copil si deja mi-e dor de cand erau f. f. mici...

Micky, te-a intrebat cineva de unde ai luat numele Malina. Eu stiu ca este o carte "Malina" scrisa de o scriitoare austriaca, Ingeborg Bachmann. De acolo ai luat cumva numele? Daca nu, cumpar-o pt. Malina, sa o aiba cand e mare

Azi e Thanksgiving la noi si suntem invitati la niste prieteni, deci ma duc sa pregatesc lucrurile care le luam cu noi. Ca noi cand mergem pe o zi intreaga undeva, parca mergem pe o saptamana, atatea ne luam cu noi. Eu sunt obsedata, iau multe haine de schimb, ca ma tot gandesc, daca se uda/varsa si nu am cu ce sa-i schimb ? (macar ca ai mei nu au dat afara decat de 4 ori toata viata lor si aia cand erau mici) Daca e mai rece in casa, daca e cald? Asa ca iau haine pt. orice situatie, si, cum sunt doi, se aduna. Si paturici ca o sa-i culc acolo un somnic, jucarii, sticlute, lapte praf, etc. In orice caz e o intreaga operatiune impachetatul daca mergem undeva o zi intreaga.

Va pupam pe toti si toate si va dorim o zi buna.

Simona, Mia si Lucas (25 Martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Dragi mamici si bebici,am citit tot ce ati scris ,dar am uitat deja ce si cui doream sa spun,asa ca ma rezum la noutati.
Ilincuta mea a inceput sa rupa castronelele cu mancare de vreo saptamana(ea,care nu trecea de 50ml).A facut asta brusc si spontan,deci,cele care aveti niste"vrabiute"in casa,nu va mai faceti griji,ca daca e ,se rezolva in mod natural.I-au iesit 4 dinti sus(toti odata),deci suntem cu 6 dintisori.Veve,te rog mult sa ne treci pe listuta.Mersic!Cu somnul am si eu mai nou probleme.A dormit cam o saptamana linistita la ea in patut,pe urma a inceput sa se trezeasca plangand cam la vreo 2 ore.Poate or fi fost dintii de vina ,nu stiu.Cert e ca acum iar doarme in pat cu mine,iar sotzul e exilat in sufragerie...Asta e...Si ce ma mai bucuram...
Acum se ridica in picioare la marginea patutului si m-am hotarat sa-i scad inteligenta cu vreo cateva puncte,folosind premergatorul.Cred ca o sa merg sambata sa-i cumpar.
Cu taraitul se chinuie inca,nu s-a prins care e spilu'.Dar se ridica in patru labe si se bataie inainte si inapoi intr-un mod foarte caraghios,pe care sigur il stiti.
Va las .Pupici la toata lumea si felicitari pentru sarbatoriti!Irina si bb Iinca(26apr04)
"Toti traim sub acelasi cer ,dar nu toti avem acelasi orizont."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Multumim si tie, Alona! tie, lui vlad si Thea.

Claudia, sper din suflet ca nu au iesit rau analizele sotului tau si soacrei tale, sper din suflet ca nu din cauza asta nu mai scrii...

Irina, toti pantofii tai sunt mortali!! Ce fain ca poti purta asa pantofi cu toc. Te tin picioarele cu Croko in brate? Si eu port pantofi cu toc, dar cand merg cu ai mei copilasi, nu pot sa merg pe tocuri inalte, mi-e tot timpul teama sa nu ma impiedic, sa bag o tranta cu vreun copil in brate.

Va mai pupam o data pe toti si toate.

Simona, Mia si Lucas (25 Martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

No ca mi-am dereticat putin prin casa, in timp ce cololina dormea, am dat de lucru la cele doua masini (de spalat vase si cea de rufe), cocolina inca mai dormea si.....am zis hai rapidulescu in net, cocolina inca mai dormea: uaaaaaaaaaaaaa, uaaaaaaaaaaaaaaaaa, s-a trezit cocolina la nicci 3 sec dupa ce s-a deschis paginutza de la forum

Acu ies cu ea afara (e frig da' e soare) si poate intru deseara sa va citesc macar

ppusilici la mamici si bebici

Lavinia-mama si micutza Hanna ( 16.04.2004 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

gemenilor nostri,Mia si Lucas!!!
Vlad
sa cresteti mari si cuminti!

veve,noi doo sintem sadica si masochista
(io-s masochista)

Elena si pisicutza Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

LA MULTI ANI, MIA, LUCAS SI VLAD!
Sa cresteti mari, frumosi, sanatosi, sa va tot sarbatorim si de acum incolo!

Fetelor, inca sunt rasfatata, mama sta si in weekend! Dar parca nu mai apuc sa ajung sa va scriu... Imi iau eu avant si o sa va scriu mai pe larg.
Cristina mea e o neastamparata, sunt zile in care mananca mai bine, altele in care ma exaspereaza, oricum nu sta o clipa, merge in 4 labe peste tot, vrea chiar sa vina dupa noi prin casa, se agata si se ridica in picioare tot mai usor, chiuie, vorbeste pe limba ei... cred ca stiti si voi cum e!
Va pupam pe toti si toate, va doresc numai bine, sanatate si copii cuminti!

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Fetelor, cucuietelor, desi mi-am pus in cap sa iau o pauza, azi v-am citit si ...credeti-ma, nu sunt suparata pe voi Doamne fereste, sunt trista si suparata din alte motive (mama).
Dar, mi-ati demonstrat ca nu se poate trai fara VOI!
Mai vorbim!

AAAAA, tocmai cind voiam sa deschid CLUBUL NE-dintzosilor, astazi am plins de fericire(dupa- atita tristete), cind i-am descoperit lui Roby primul coltisor care abia i-a spart gingia!

Va pup pe toate si...
La multi ani gemenilor nostri frumosi MIA si LUCAS!

Pe curind.Va povestesc ce face si mama!

Catalina, ROBERT & CATALIN

Mergi la inceput