Mamici de mai iunie 2005(8)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Cred ca deja v-ati retras de pe la birouri.
Somn usor, celor care inca mai sufere de somnuri.

Andreea si Thomas/Emma de 16 saptamani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Pengunica esti o scumpa.
Ce ma bucur ca mai ziceti si voi ca aveti burta ca a mea, deja incepusem sa cred ca sunt eu anormala cand ziceau unele fete ca nu au burta.

Mari15+ saptamani DPN 15.05.2005
Dr. Ion Ionut, Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pengunica spune:

crissu,am fost la control pana acum de doua ori iar sambata pe 27 mergem din nou.....imi par un pic cam zgarciti la vorba doctorii de aici dar e foarte frumos la clinica la care merg eu, e aproape ca un mini hotel....e totusi o clinica particulara...
simonaeus,vb binisor limba avand in vedere ca sunt casatorita de doi ani si venita in japo de 4 .... am mai invat cate ceva la cursurile de japoneza pe care le faceam pana acum .... desi uneori cred ca stiu prea putine...
eu tot nu inteleg o chestie UM am avut-o sigur in luna lui august pt ca in septembrie sigur nu am avut ca mami al meu ma tot intreba de ce nu imi mai vine ca ei i-a venit......cum se calculeaza sau cum a calculat doctorul eu tot nu inteleg....stiu doar ca la 9 saptamani bebica avea 3cm.....acum sa vedem si sambata cat a mai crescut....
Pinguinul meu vrea baiat si eu la fel dar acum ce o fi doar sanatos sa fie....
Alta chestie pe care eu nu o inteleg este de ce iti da voie doftorul sa fumezi maxim 5 tigari pe zi dar sa bei un pahar de bericica cand si cand la masa de seara iti este interzis?
M-am obisnuit sa beau la masa de seara bericica cu pengu meu si acum rabd eu cat rabd dar mai iau cate o gura din cand in cand.....eu nu poftesc decat uneori la bere ...ciocolata sau prajituri nu-mi trebuiesc.....dar parca o gura de bere dupa un peste prajit...
Acum sa nu crede-ti ca sunt dar totusi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

pengunica de ce nu bei bere fara alcool? eu asa am facut cand am avut pofta de bere.

Mari15+ saptamani DPN 15.05.2005
Dr. Ion Ionut, Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

buna seara fetelor...

ce probleme mari aveti cu sefii in civilie.La mine totul este cat se poate de simplu.Sunt gravida si cu asta basta, le place sau nu este doar problema lor.Singura problema este ca nu am inlocuitor, in sistemul militar neexistant posibilitatea de a angaja pe cineva pe termen limitat.Oricum nu am de gand sa stau prea mult acasa...

Vad ca inca mai aveti simptome de sarcina.Eu vineri intru in a 18 saptamana, sanii nu prea ma mai dor, de greturi nu prea am stiut ce sunt alea, mananc nu foarte mult si binenteles nu pot sa dorm.Azi la birou mai aveam putin si incepeam sa plang avand senzatia ca ceva merge rau.Nu il simt bine pe bebe, sau constant, si avand sarcini problematice ,nu ma gandesc decat ca pana la un nou control o voi lua razna.Nu stiu cum sa fac sa capat mai mult optimism si sa ma bucur de sarcina.Ieri m-am dus la cabinetul medical si am rugat-o pe asistenta sa-mi dea stetoscopul sa incerc sa-i aud inimioara.Da de unde sa aud ceva, ca doar nu sunt medic...CAnd eram insarcinata cu fata mi se misca burta in toate directiile mai toata ziulica.E drept era prima sarcina, aveam si 22 de ani eram mult mai slaba.

Oricum pastrativa optimismul si sa nu va indoiti vreodata ca va fi altceva decat bine.Eu stiu ce inseamna disperarea...

va doresc o noapte foarte buna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Pengunica foarte frumoasa povestea ta, am ris cu lacrimi. Imi imaginez fatza sotzului tau cind i-ai spus ca ai 7 luni, saracutzul cred ca a inlemnit.
Sarcina usoara fetelor la toate.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am fost in dupamiaza aceasta la ecografie la dr.Iusup, la Centrul Medical Diagnosis.
Pot sa va zic ca mi-a lasat o impresie foarte buna. Am fost si cu sotul meu si a intrat si el cu mine in cabinet.
Si a inceput sa plimbe sonda pe burtica mea si l-am vazut pe bebe care se zbintuia pe acolo de nu mi-a venit sa cred. Misca tot timpul din minute, din tot corpul, era permanent in miscare. Doamne, ce de emotii iti poate produce o mogildeata mica, care sare prin burtica ta! Sotul meu se uita fascinat, a fost prima data cind a vazut o ecografie pe viu.
Ei, si surpriza a venit in momentul in care a scris pe ecran "penis". Deci...se pare ca este . Surpriza a fost ca eu sint doar in a 13-a saptamina de sarcina si nici nu-mi puneam problema ca ne va spune acum sexul copilului. Iusup parea foarte sigur pe el, dar mie nici acum nu-mi vine sa cred !!! Si pe poza pe care ne-a dat-o scrie "penis". Eu rideam, dar parca imi si venea sa pling in acelasi timp!
Pina acum am vorbit de bebe mai mult ca fiind fata, ii gasisem si nume. Asa ca in seara asta am facut o lista de nume de baieti. Apropo, voi deja ati ales nume pentru bb?
Iusup a facut o multime de masuratori, nu am inteles toate ce inseamna, dar eram linistita cind auzeam ca zice "normal". M-am linistit cind am vazut ca pliul nucal are 1mm. Am vazut ca i-a masurat membrele, rinichii, vezica, si altele. I-am vazut cele cinci degete de la o manuta. Cind statea si el putin locului S-a mirat si Iusup cit de activ este.
Si dragut a fost cind a pus pe sonor si am auzit bataile inimii, se auzea ca un motoras. Are 159 batai pe minut.
Desi dupa UM am 12 sapt si 1 zi, mi-a zis ca bebe este mai dezvoltat, corespunzator la 13 sapt. si 4 zile. Asta nu prea mi-a fost clar, eram gravida deja cind mi-a venit ultimul ciclu?! Asa ca DPN s-a dus undeva spre 27 mai 2005, desi dupa UM ar trebui sa fie 6 iunie 2005.
Am sa o rog pe doctorita cind ma duc la control sa-mi "traduca" toate valorile de la ecografie, caci sint foarte multe si cu multe abrevieri care mie nu-mi spun nimic.
Pretul a fost de 1.520.000 lei. Si a fost ecografie normala, nu morfo fetala. Pentru aceea am o programare in ianuarie la dr.Pop.
Deci... avem un neastimparat, de-abia astept sa il si simt. Am ramas in minte cu imaginile jucause de pe ecranul ecografului.
In final ne-a mai zis Iusup ca mai lasa o marja de eroare pentru sexul copilului totusi. Eu tot nu cred sigur ca e baietel, prea mi se pare devreme sa imi zica sigur asta. Si asa poate ii mai ramine o speranta si sotului meu, care isi dorea in principiu mai mult fata. Asa ca totusi nu ma treceti inca in lista cu caruciour bleu, pina nu se mai confirma inca o data.

Gabitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Continuati www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36775" target="_blank">aici

Oana_B

Mergi la inceput