EDUCATIA COPILULUI,ECHILIBRU INTRE DRAGOSTE SI FER
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
mate spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Draga Sebastian, te rog sa-mi spui cum ai proceda tu in situatia de mai jos.Sofia are 2 ani si 2 luni.Stie exact ce face.quote:
Originally posted by Sabina
Andreea, tu ai explicat f. frumos exact ce am vrut sa spun eu...dar n-am asa talent la vorbe zilele astea.Sunt prea ocupata sa ma bucur de fetita mea care se simte fericita pentru ca ii acord libertatea de a se exprima, chiar daca asta inseamna sa se dezbrace ca sa faca pipi pe jos dupa care cu pantalonasii pe care tocmai i-a dezbracat sa strearga pipi razand si spunand in gura mare...Pipi pe jos! aduce mos Nicolae batz!Pipi la oala, aduce cadou la fetita! Mama da oricum cadou...Sabina si
Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase feteSabina si
Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete
Draga Sabina,cred ca nu vrei sa stii.
Oana
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
AC spune:
Da Gandacelule nu este o renuntare am vorbit cu el si pe PM. Iti multumim ca ne-ai informat, saluat si plecat...Spartanii ar fi fost doar mai succinti...
Andreea si galusca Anne-Sarah
http://client.webshots.com/user/acusor_dc
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sabina/Sabina.jpg)
Sabina spune:
Mate iubita,asta era si ideea....
sau cine stie, poate aveam o frumoasa surpriza.Sabina si
Sofia Galagia
Cele mai frumoase fete
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sabina/Sabina.jpg)
Sabina spune:
da ce e, ce e?( ma refer la renuntare)Sabina si
Sofia Galagia
Cele mai frumoase fete
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by AC
Da Gandacelule nu este o renuntare am vorbit cu el si pe PM. Iti multumim ca ne-ai informat, saluat si plecat...Spartanii ar fi fost doar mai succinti...
cu placere, cat despre faza cu "succintu'", cre ca ai gresit emoticonu, parol amice!
![](icon_smile_cool.gif)
sincer, am vazut ca apar atatea neintelegeri pe forum de la setea asta de a fi succinti si spirituali incat am inceput sa ma autoeduc si sa fiu saraca cu duhu si cu bu-hu-hu, spre bucuria voastra
plecaciuni, doamnelor!
![](japonez.gif)
si 1000 de
![](floare.gif)
![](icon_smile_big.gif)
AC spune:
Sesizat Gandacelule ca nu mai esti visacelu... deh.. Totusi
ca nu-s rezervate pentru bisericuta mea.. pentru ca n-am una pe DC. Ca o buna parte membrilor... ma aprind pe un subiect fata de cineva, ne regasim in aceeasi tabara in altul.
Si cum sunt mai simplutz de logica din fire. Acusor fusei, acusor ramasei.
Sabina nu este fuga. Sebastian se ghideaza strict dupa invataturile bisericii ortodoxe. In plus Sebastian nu poate participa realmente la discutie cata vreme el nu are incredere in cineva care nu-i impartaseste credintza, fata de parerea unei autoritati teologice si psihologice. Cum fetele ortodoxe profund credincioase de pe DC nu vor condamna, lucruri pe care in mod cert nu le aplica asa toate... cum in plus societatea romaneasca este in respectul ierarhiilor ... discutia se opreste aici. Si intr-adevar il inteleg .. monologuri paralele si el nu beneficiaza de DC decat in mica masura.
Si la revedere pana alte argumente pentru a va sustine afirmatiile. Si tuturor, in mod evident.
slakje spune:
Va urmaresc si eu si asta din motive care nu prea au neaparat legatura cu subiectul...in fine.Motivele mele...
Am si eu o intrebare care pica cam ca si nuca in perete in toata discutia asta.
AC poti sa ma lamuresti si pe mine ce e acel DEOKI care tot apare in postarile tale, ceva, undeva imi scapa, nu inteleg.Parca si catre mine te-ai adresat odata cu acest cuvant, ce inseamna? De ce il folosesti?
Ok,Alina.
Andrada spune:
Gindacel ai dreptate, imi dau singura o si ma banez cel putin o perioada (na! viciu
) de pe subiectele astea.
iertare,
Andrada
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelalte stele
AC spune:
Slakje
Descantec este apelata adesea Deoki! In momentul in care spun Deoki.... inseamna ca_i rapund ei.. Si tu cand scrii AC nu intelegi altceva decat Andreea zisa pe DC AC..nu un acusor real. N-are nici o alta semnificatie, nu te sparia.
descintec spune:
quote:
Originally posted by slakje
Va urmaresc si eu si asta din motive care nu prea au neaparat legatura cu subiectul...in fine.Motivele mele...
Am si eu o intrebare care pica cam ca si nuca in perete in toata discutia asta.
AC poti sa ma lamuresti si pe mine ce e acel DEOKI care tot apare in postarile tale, ceva, undeva imi scapa, nu inteleg.Parca si catre mine te-ai adresat odata cu acest cuvant, ce inseamna? De ce il folosesti?
Ok,Alina.
Alina, Deoki...io-s, sa nu-ti fie cu deoki
![](floare.gif)
Sapte dintr-o lovitura!