Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (91)
Raspunsuri - Pagina 3
FELIS spune:
quote:
Originally posted by ionela roxana
Fetelor va multumesc muuuuuuult de tot ptr. incurajari; nu-mi ramane sa sper decat ca Dumnezeu ma va descurca in vreun fel; parca mi-ati mai dat putine sperante, caci nici pofta de mancare numai aveam mai devreme; parca numai am aer pana cand se va termina totul
, pana cand bebe va fi la lumina; nu va pot explica ce este in sufletul meu; stau si ma uit la Arisa si imi vine sa
; oare in momentele acelea ce-are sa se intample cu ea
roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura
IONELA-ROXANA eu zic ca daca tu stai linistita va sta si bb in burtica cumintzel pana sotul va termina cu drumurile... Stai cat se poate de cuminte...

Felis, 37 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!
FELIS spune:
BUMBACEL... daca nu ma insel intrebai ceva de cursuri si ziceai ca dr a zambit... Pai nu e singurul dr din Filantropia cu aceasta reactie... A mai fost un dr intrebat de aceste cursuri si a avut aceeasi reactie... un zambet mirat!!!...
Cateva fete au facut curs la Municipal si unele parti ale cursului povesteau ca ar fi fost destul de interesante. Eu personal nu am fost la cursuri...
Pozele mele!
bumbacel spune:
quote:
Originally posted by bumbacel
Dragele mele,
Intrebare...E prea tarziu sa ma duc la cursuri prenatale? N-am fost pana acum si m-au apucat mustrarile de constiinta. Cat dureaza, unde se tin, voi ati fost, ajuta la ceva sau sunt aceleasi lucruri descrise si prin carti?
L-am intrebat la un moment dat pe medic si mi-a zis zambind ca nu-i obligatoriu, da' daca n-am ce face acasa sa ma duc (am avut impresia ca nu prea avea incredere in cursurile astea...)
Voi ce ziceti?
Pe mine nu ma ajuta nimeni??

bumbacel si bebi 37 saptamani
DPN 1-4 decembrie Dr.Radulescu (Filantropia)
bumbacel spune:
quote:
Originally posted by FELIS
BUMBACEL... daca nu ma insel intrebai ceva de cursuri si ziceai ca dr a zambit... Pai nu e singurul dr din Filantropia cu aceasta reactie... A mai fost un dr intremat de aceste cursuri si a avut aceeasi reactie... un zambet mirat!!!...
Cateva fete au facut curs la Municipal si unlele parti ale cursului povesteau ca ar fi fost destul de interesante. Eu personal nu am fost la cursuri...
Pozele mele!
Saru'mana...tocmai cand plangeam ca nu ma ajuta nimeni...Multumesc
FELIS spune:
MICHE ... ai ceva preziceri si pentru mai tarziu de 21 ?... Mai primesti inca ... pronosticuri?...
Da bb in burtica ce zice?... Da burticutza te mai doare?...
Dop mai ai inca?...![]()

Pozele mele!
FELIS spune:
quote:
Originally posted by bumbacelquote:
BUMBACEL... daca nu ma insel intrebai ceva de cursuri si ziceai ca dr a zambit... Pai nu e singurul dr din Filantropia cu aceasta reactie... A mai fost un dr intrebat de aceste cursuri si a avut aceeasi reactie... un zambet mirat!!!...
Cateva fete au facut curs la Municipal si unele parti ale cursului povesteau ca ar fi fost destul de interesante. Eu personal nu am fost la cursuri...
Pozele mele!
Saru'mana...tocmai cand plangeam ca nu ma ajuta nimeni...Multumesc

Pozele mele!
Ele spune:
Bits, eu pt acele cosulete pun baneocin exact cum a zis gandacel. Asa ne-a zis din maternitate. Referitor la baitza......eu nu ii fac zilnic ca ne fac figuri nenorocitii cu caldura , iar convectorul electric ridica temperatura bine dar totusi nu-mi place mie ce fel de caldura este.
Elena si bb Denisa
camys_2000 spune:
Si fetita mea are un fel de cosulete pe fata, parca ar fi puncte de grasime( sau chiar sunt...). Exista ceva pentru asta sau sa le las in pace??
Carmen Mamica Din 21 Octombrie 2004
http://community.webshots.com/user/camys_2000
Miche spune:
quote:
MICHE ... ai ceva preziceri si pentru mai tarziu de 21 ?... Mai primesti inca ... pronosticuri?...
Da bb in burtica ce zice?... Da burticutza te mai doare?...
Dop mai ai inca?...
Dopul se pare ca s-a cam terminat ....ma cam saturasem ..de dop!
Sigur ca mai primesc preziceri...Si e valabila chestia cu premiu!
Burta intarita si dureroasa face parte din cotidian! Nu se poate fara asa ceva! Doar ca acum e mai coborata!
Hai sa va enervez fetelor: de vreo cateva zile ma roade un gand sa fac un tort de ciocolata , si cred ca maine il pun in aplicare!

FELIS spune:
quote:
Originally posted by Miche
Hai sa va enervez fetelor: de vreo cateva zile ma roade un gand sa fac un tort de ciocolata , si cred ca maine il pun in aplicare!
Uau... pacat ca au anuntzat vreme rea maine ca ma infiintzam la tine...

Pozele mele!

, pana cand bebe va fi la lumina; nu va pot explica ce este in sufletul meu; stau si ma uit la Arisa si imi vine sa