Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (91)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

miche, ai nascut? intreaba mama omida

poti sa mai pui o data linkul ala cu municipalul? am nevoie de mailul lui oprescu... pliiiiiiiiiiiiiz!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Fetelor va multumesc muuuuuuult de tot ptr. incurajari; nu-mi ramane sa sper decat ca Dumnezeu ma va descurca in vreun fel; parca mi-ati mai dat putine sperante, caci nici pofta de mancare numai aveam mai devreme; parca numai am aer pana cand se va termina totul, pana cand bebe va fi la lumina; nu va pot explica ce este in sufletul meu; stau si ma uit la Arisa si imi vine sa ; oare in momentele acelea ce-are sa se intample cu ea

roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura

Mergi la inceput

Bobita trateaza mai repede conjunctivita si scapa odata cu toate bolile si hai mai repede termina si cu serviciul si intra in prenatal, la odihna ptr. intalnirea cu bebe; multa, multa sanatate
Mika FELICITARI!!!; eu zic ca daca se poate sa mai repeti inca o data testul, iar dac nu dute si fa un control ginecologic, dar daca este prea mic s-ar putea sa nu-si dea seama; si eu de data asta am facut testul de trei ori pana m-am convins; normal ca de fiecare data imi iesea pozitiv, dar parca nu-mi venea sa cred ochilor ceea ce vedeam, simptomele nu incepusera, era prea mic, dar parca ceva in mintea mea imi spunea ca sunt insarcinata, dar ma uitam la teste si nu-mi venea a crede; asa ca muuuuulta bafta si ai grija de tine
Bits daca ai med. din tara dai cu ce ti-a spus Gandacica , daca nu mai bine mergi si intreaba la ei; nu este nevoie sa mergi neaparat la medic poti intreba si la farmacie, ca isi vor da seama de ce este nevoie; eu nu am avut probleme de-astea cu Arisa; imi pare rau ca nu stiu cum sa-ti raspund

roxana

Mergi la inceput

Fetelor merg sa-i fac printesei; mai vorbim mai tarziu; ave-ti grija de voi

roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

GANDACICO merci mult pt sfat dar din pacate nu am niciunul din remedii,ramane sa sun pe la prietenele mele poate au ele.

ROXY sotul meu spune ca au aparut din cauza ca bebe doarme cel mai mult cu capul in partea dreapta si transpira in zona aceea,asa zisele asemono.

mamicile voi faceti baita la bebei in fiecare zi?

octy si KEN http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

miche, ai nascut? intreaba mama omida

poti sa mai pui o data linkul ala cu municipalul? am nevoie de mailul lui oprescu... pliiiiiiiiiiiiiz!

pai nu pot naste inca... de raul tau ca trebuie sa te astept!!
acu ti s-a mai inchis si colul....
hmmmm , mama omida, ti-ai patat renumele
Azi am vorbit cu o prietena care e asistenta acolo la municipal la nasteri, si am intrebat-o de bacterie.
Mi-a zis sa stau linistita , ca probabil cine a luat bacteria a luat-o de la alta mama infectata cu care era colega de salon...

link-ul : www.suub.ro

oprescu@suub.ro
(mie nu-mi merge situl...)

merci pt PM-ul de ieri... am fost lenesa si n-am mai stat la calculator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by fulguletz

cine intreba de sterilizat biberoanele (parca Felis?)...
La curs ne-a zis ca e necesara sterilizarea (dezinfectarea) beiberoanelor si tetinelor si suzetelor pana la 5-6 luni. Dupa care doar se spala bine de tot.

cu David, 37 sapt., DPN 7 dec.
poze

FULGULETZ multzumesc frumos. Da, eu intrebam.

quote:
Bobitza, eu stiu ca, la conjunctivita nu se pun comprese cu ceai de musetel...cel putin asa mi-a zis un medic oftalmolog...

Asa este... Am avut si eu in ianuarie conjunctivita: NU se pune musetel. Si nici dupa sfaturi nu se trateaza... Eu mi-am cumparat acelasi medicament pe care i-l recomandase dr tipei de la care am luat conjunctivita (si ei ii trecuse in 2 zile), iar eu am facut alergie de la el...

Felis, 37 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mika1

stiu ca nu am ce cauta la aceste mamici, dar fetelor, mi-am facut un test de dimineata si este pozitiv.....

ca o ironie a sortii, aseara am intrat prima data la mamici si am zis ca "vreau sa se ia si la mine", nu am deocamdata nici un simptom, doar temperatura ridicata 37.3. azi e ziua 29. cele 2 liniute sunt evidente si clare. e cumva posibil sa se insele testul?????

as avea nevoie de ceva sfaturi....please.........

Se pare ca Dumnezeu mi-a ascultat grasul.
va pup.

FELICITARI... si sarcina usoara... Mai poti sa-ti iei un test ca sa fii mai sigura (de alt tip, si eventual cu 99% siguranta), sau cel mai sigur se face un fel de analiza care sa confirme sarcina...

Pozele mele!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bits

GANDACICO unde ai scris pov lui ILE?

octy si KEN http://photos.yahoo.com/octyb

Daca nu ma insel, sigur e la vrun subiect arhivat... Oare se mai poate da de el?

Pozele mele!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gandacelu

ps: povestea lui ile e pe alt forum, postata mai demult, nu cred sa mai existe...

Acum am citit!... Cum adica pe alt forum?... Si nu ai salvat-o si tu in nici un fisier?... Si noi ce facem?... O vlem si noi!!!!!!!!!!!...

Pozele mele!

Mergi la inceput