Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (48)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Buna dimineata si de la noi!
Nikolassi fetitei lui Oani
Despre noi...Andreiut e din ce in ce mai smecher,rade la toata lumea si povesteste in limba lui!La baie e un adevarat spectacol si umple toata baia de apa in joaca lui.Ne chinuie alti dinti de sus,dar care nu se vad inca.In ceea ce priveste mancarea,de cateva zile si el mananca putin,dar il indopam ca pe gaste!Si maine face 9 luni!!!!!!!!!!!!!!!!
Adrianapupici lui Rares!
Roxananu cred ca mai reusim sa ne vedem.Poate de Craciun sa ne colindam unii pe altii!lui Alex!
Taniain ceea ce priveste Mosul,eu zic sa te interesezi ca poate reusesti sa inchiriezi un mos pt Craciun!
si o zi minunata!!!!!!!

[red]Adlemi[red] si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Uite ca azinoapte a fost randul lui Albert sa maraie. E pentru prima data in viata lui cand se trezeste si sta treaz si marait. Inseamna ca chiar l-a durut ceva. Nu vroia nici sa suga, il lua somnul si iar maraia, se intorcea pe toate partile, imi era o mila de el. Pana la urma i-am dat 1 ml de Nurofen si a adormit imediat. Reteta de la Adriana . Cred ca dintii il dureau ca nu vroia sa suga, el care era amator, il dureau gingiile. A dormi foarte bine dupa asta. Saracutul.
Voi la cate ore le dati sa manance? Lui Albert ii dau cam la 5 ore, si tot se pare ca nu ii e foame. Asa ca are 3 mese pe zi, fara mesele de tzitzi de dimineata si de seara. O masa de fructe, una de legume si una de cereale , in aceasta ordine.
Anca, nici eu nu ii dau ceai, doar apa. Bea apa la greu cu mare placere de fiecare data. Cand vede canita, deschide gurita. Ii place tare.
Eu zic ca ii putem scoate afara, imbracati bine oricat ar fi de ger. Dar nu prea mult ca ingheata , mai ales daca nu fac miscare. Eu zic ca adaca putem noi iesi, pot si ei. Daca e frig tare pentru noi, atunci e si pentru ei.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Monica, Nurofenul este indicat si pt. combaterea durerii de oase. Panadolul pt. dureri musculare. Eu ii dau lui Rares nurofen inainte de culcare, atunci cand il vad f. agitat din cauza dintilor.

Rares mananca la ora 10 fructele, la ora 14 pranzul (piure de legume cu carnita, galbenus, ficat...ce e la rand ziua respectiva) si la ora 18 iaurt cu branzica si cereale (porumb). Seara si dimineata are un biberon de lapte cu cereale (orez, grau). El nu a vrut sub nici o forma sa manance cerealele ca piure. Asa ca le punem in lapte.

Azi il scot si eu pe Rares afara, mai ales ca am de facut si ceva cumparaturi.
Imi e asa de greu sa-l imbrac cu hainele astea de Robocap.
Of!

Adriana - mamica lui Rares (13.02.2004)

Album Rares 1
Album Rares 2

Bebelusi ian.-febr. 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Salutare!

Vad ca din nou bananai singura pe forum.

Vroiam sa va arat un site nou unde puteti gasi un leagan numai bun pt. stat in casa:
http://www.barza-ro.com

Adriana - mamica lui Rares (13.02.2004)

Album Rares 1
Album Rares 2

Bebelusi ian.-febr. 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Sunt si eu pe aici, ma chinui cu ceva poze sa le pun in album...

La multi ani sarbatoritilor de azisa cresteti mari si sanatosi

Emilly web 1 web 2 si minunea mea Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Poate cineva sa ma lamureasca...daca intru in album cu login imi apar toate pozele noi puse dar la semnatura nu-mi apar, care o fi cauza???

Emilly web 1 web 2 si minunea mea Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Salutare,

Ma pregatesc de pauza de masa...si va citesc, bineinteles.
Gaza mea a inceput sa fie din ce in ce mai atasata de mine, poate si ca ma vede rar, cand ma duc acasa se tine de mine, trebuie sa stau o jumatate de ora cu ea, nu se mai joaca, nimic, fara mine. Daca ma schimb vine dupa mine si imi "povestete" ce a facut.
Cum aude usa pleaca de unde e si are o viteza, nici nu apuc sa ma descalt ca e pe mine!
Mi-e atat de draga, nu mai pot!

Catalina si Laura (12 ian 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Adriana, multumim de link, e bun leaganul si nici nu-i scump. Noi avem deja, dar pentru cine nu are e super acela!!
Si Albert s-a facut un mamos, numai pe mine sta. Cum ma vede nu ma mai lasa, nu mai intinde mainile la toata lumea cum facea pana acum. Asta cand e cu mine, nu-i mai trebuie nimic.Ac simt si eu ca ma iubeste si sunt deosebita pentru el. Cand era mai mic se ducea la toata lumea, nu simteam ceva deosebit din partea lui pentru mine.
Azi nu a mancat nimic, nimic. Doar a supt tzitzi. Nu am putut sa-i bag nimic in gura, nu a deschis-o oricat am incercat. Nu a mai fost marait, insa nu a vrut sa manace. Mai astept un pic si mai incerc niste cereale, dar problema lui e ca nu deschide gura, nici nu stie macar ce-i dau.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi!

Felicitati Anita si felicitari Rachella ptr primii pasi singurica!

Catalina, Alex nu arata mult interes ptr mesele noastre. Se uita la inceput cu pofta, insa daca ii dau sa guste isi face singura sila. As vrea sa o conving asa sa manance, insa...Deocamdata nu mai mananca nici pasat. E in greva.

Monica, la noi nemancarea a inceput de sambata. E o pasa care dureaza cam mult. Dupa cum vezi mai sus, nici Alex nu pofteste la noi. Adica pofteste, insa nu ia daca i se da sau le da afara. Legat de sarbatori, inca nu am facut un program ptr ca depind de sotul meu. Ne gandeam sa plecam undeva.

Cristiana, eu nu ii pun fular pe gura si nas. Nu imi place nici mie.

La noi asa cum se intelege este tot greva. Iaurtul si laptele este bine venit si uneori accepta si fructele. In fine...Acum ma dstrez copios uitandu-ma la ea. A vrut sa imi ia o punga in care colectionam felicitarile primite si am lasat-o sa vad ce face. De jumatate de ora le studiaza, le imprastie, le aduna, le mai si gusta.

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

hop si noi la raport

am din ce in ce mai putin timp sa stau pe net.
Matei vrea toata atentia, daca stau la comp vine indata la mine si ma trage de pantaloni, se catara pe mine si pe birou si incepe sa butoneze. iese circul de pe lume. modifica chestii, imi deschide alte pagini ... valeu. asa ca mai bine renunt.

iar cind ies din camera iar e circ. vine linga usa pe care am iesit si ori bate cu palmele in ea si tipa cit il tine gura, ori se intinde pe jos linga usa si, la fel, tipa. nici la baie nu ma pot duce. noi avem apartamentul micut si locul lui de joaca e in sufragerie, asa ca a fost mereu cu cineva linga el. in patut mai sta singur, dar destul de putin si numai cind are el chef.

Monica si Matei are cam 3 mese serioase pe zi. fructe-legume cu carne/ficat/ou-cereale. si cam 2-3 de tzitzi.

Emily, din cite stiu eu dureza vreo jumatate de ora de cind le-ai pus pina se pot vedea pozele de catre vizitatori.
m-am exprimat foarte "interesant" dar cred ca te prinzi tu ce vreau sa zic

Adriana, fain leaganul. la noi e tot ce ar lipsi
sa stii ca eu l-am mai scos pe Matei si pe vint si n-a avut nimic.

ia ... gata ma apuc sa string si eu jucariile ca parca vad ca o sa calc tot felul de piuitori si zdranganitori de scol cupilu

a .. si sa nu uit Nikolas si fetita Oanei

noapte buna, somn usor ...

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

gasca MAO

Mergi la inceput