Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (48)
Raspunsuri - Pagina 11
anda141 spune:
Apropo de mancare, eu chiar incep sa ma ingrijorez in legatura cu Albert. El nu pofteste niciodata la noi, eu manac cu el in brate si daca vreau sa-i dau si lui intoarce capul. Nu baga in gura absolut nimic,ii dau si eu biscuite , paine, fructe, el nu si nu. Chiar nu -l inteleg. Imi place ca nu baga ce nu comestibil, da nici asa, nici mancare???
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004
TatianaG spune:
Cristiana, pediatra mi-a spus sa nu-i pun fular pe gura si nas. Asa ca nu-i pun; nu i-am pus nici iarna trecuta - februarie, martie -, cand era bebe mic-mic si era frig. Adevarul e ca mie nu-mi place, pentru ca fularul devine umed de la respiratie si e mai rau.
Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)
http://community.webshots.com/user/tatianagut
http://community.webshots.com/user/bbianfebr2004
claudiachirila spune:
Cristiana, nici Dragos nu suporta fularul la gura si apropo am auzit si eu ca nu e bine sa le punem fular, dar nu stiu sigur.
Felicitari Anita pentru primii pasi!
ad_risnov spune:
Cristiana, nici eu nu-i pun lui Rares fular. Se intampla exact cum ti-a spus Tatiana: din cauza respiratiei lui bb se umezeste si e si mai rau. Important e sa tina gurita inchisa. Eventual ii dai suzeta.
Si Rares pofteste. Nu poti manca nimic cu el in preajma ca inghite in sec de ti se face mila. Sta ca un catelus langa piciorul mesei si se uita cu jind la gurile noastre. Asa ca-i dau cate putin din ce mancam noi sau ii pastrez cateva lingurite din mancarica lui si-i mai dau atunci.
Monica, nu cred ca tr. sa te impacientezi ca Albert nu pofteste. Fiecare copil e altfel. O sa fii bucuroasa cand n-o sa-ti planga dupa prajitura sau bomboanele altui copil.
Ane, bravo Rachellei!!! E fetita mare de acum. Incearca sa nu mai strigi la ea ca mai tare o sperii. Fii cu okii in 4 si pregatita mereu sa o prinzi din zbor. Probabil ca de acum iti va fi de ajutor hamul.
Roxi, nu mai fi suparata! Doar stii ca Alex a mai avut perioade cand nu papa nimic si apoi s-a remediat situatia.
Trebuie sa avem nervii tari si rabdare cat cuprinde.
Adriana - mamica lui Rares (13.02.2004)
Album Rares 1
Album Rares 2
Bebelusi ian.-febr. 2004
buli spune:
booon ... am culcat si eu gogoasa
Matei a inceput sa faca si el fitze la mincare. eu cam banui ca ii dau cam des si nu i se face foame. plus ca de muuulta vreme maninca numai cereale de la nestle. s-o fi saturat si vrea diversitate.
cred ca ar minca bine piine cu ... ceva. dar oare cu ce??
asa ca un fel de sanvis. dar parca e cam mic.
el e foarte pofticios, nimic nu putem minca fara sa-i dam si lui. bine, uneori ii dam doar bucatele de piine ca nu poate minca chiar tot ce mincam noi.
fular la gura si pe nas nu i-am pus nicioadat si nici nu-i pun. eu imi amintesc si acum ce tare ma enerva cind eram mica. si daca era sa racesc, tot raceam.
si Matei danseaza si cinta - aaaaaa bababaaa - , dar cred ca v-am mai spus. cum aude o melodie mai vesela incepe sa se bitiie. avem si un soarec cintaret. cind incepe Ilie sa cinte incepe si el cu bitiilala. te umfla si risul
adevarul e ca mie tare imi place sa dansez si mult am mai dansat cu el in burta (mai ales cind aveam burta mare-mare)
Anita, bravo dragalasei
oare pina la ce temperatura (sub zero) putem sa scoatem copiii la plimbare????
va dorim o noapte linistita
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
ane2 spune:
Si la noi a venit frigul, tousi nu e inca de fular si chiar ma gandeam cand o da frigu mai tare sai pun sau nu.Acum citind parerile voastre cu siguranta nui voi pune.
Adriana iti dai seama ca nu am vrut sa tip ca nebuna da am fost atat de fericita incat nu mi-am dat seama.Ham inca nu am luat,cred ca maine o dau o fuga in oras.
In clubul pofticiosilor intram si noinu se poate manca cu ea in preajma asa ca si noi facem la fel ai dam cate putin din ce papam noi (exclus prajala).
Monica
Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134
Emilly spune:
Fetele, la -20 grade cind oi iesi cu ea pina la masina si apoi la destinatie sigur ii pun fular...cum mai zic astia la meteo ca, cu factorul vint se percep -27 grade, iarna trecuta recordul pe care l-am simtit a fost de -38grade, efectiv te imbracai degeaba....ei nu chiar
Si Ilinca e o pofticioasa si de regula gusta tot ce mincam.
Pupici si somn usor la bb si la mamici!
Emilly web 1 web 2 si minunea mea Ilinca
Cris_N spune:
Mercic pentru raspunsuri . Nu ii mai pun fular.. noroc ca e ea desteapta si pt mama
Adriana : la noi nu merge suzeta . N-a acceptat-o niciodata. O scuipa de numa numa
Cu poftele suntem si noi pe aici.. daca mancam ceva e fantana arteziana la gurita ei.. si se mai si face ca mesteca .. asa ca .. am sa guste daca se poate.. daca e ceva ce nu are voie nu mai mancam pana nu se culca
Anita : Felicitaaaaari!!!! in curand parca vad ca ne spui ca
pupici
Cristiana si BB Andreea http://community.webshots.com/user/cristiana_negrila
http://community.webshots.com/user/andreea_negrila
claudiachirila spune:
Mai intai LA MULTI ANI! sarbatoritilor de azi NIKOLAS si OANI
Si noi intram in clubul pofticiosilor! Nici la noi nu se poate manca nimic fara el.
Anca sa stii ca noi mancam bine paine unsa cu branza topita. Poti sa incerci.
Noi aseara ne-am distrat tare cu mersul in jurul patului, patutului si sa ajungem si noi pe unde putem. Bineinteles mami era numai ochi si ii era frica sa nu cada dragos. Dar el s-a distrat tare si era fericit ca poate ajunge singurel, bineinteles tinandu-se de pat sau de ce gasea in cale. Si apoi plimbarea prin toata casa.
Asta noapte insa i-a facut noapte alba lui tati. S-a trezit si s-au jucat vreo 2 ore. Mami nu stie nimic ca a dormit bustean. In rest tot bolnavior este. Am noroc ca nu e supermofturos la boala. Acum inca mai doarme (normal dupa ce a stat treaz asta noapte). Speram sa ne treaca raceala asta pacatoasa.
claudia si dragos
ad_risnov spune:
'Neata!
Eu nu mai inteleg nimik: dupa ce ieri noapte Rares ne-a frecat de ne-a capiat, azi noapte a dormit bustean (cu un biberon la 4.30).
Cristiana, nici Rares nu a acceptat suzeta pana acum 2 luni cand i-au iesit primii dintisori. Atunci o lua sa o roada, dar treptat a inceput sa si traga din ea. Nu sunt f. bucuroasa, dar macar afara i-o dau si sta sigur cu gurita inchisa.
Anca, chiar nu stiu pana la cate grade cu minus ii putem scoate afara pe bbi. O s-o intreb si eu pe pediatra sau daca afla cineva mai devreme sa ne dea de stire. Cred ca cel mai important este sa nu bata vantul.
Referitor la mancarea de la noi: niciodata nu i-am dat lui Rares chestii care ii sunt interzise. Intotdeauna am gasit ceva care sa poata papa si el (branzica, mamaliguta, painica, un strop de supa) sau daca n-am avut, am adus mancarea lui si i-am dat din aia.
Problema e ca si cand beau apa sau cafea ii curg balutzele. Atunci ii pun si lui in capacul sticlei apa si-i dau sa bea. Sa vedeti ce spor are.
Adriana - mamica lui Rares (13.02.2004)
Album Rares 1
Album Rares 2
Bebelusi ian.-febr. 2004