Adoptii de catre homosexuali

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nic23 spune:

Nu Dyana draga, nu am innebunit cu totii. Tu chiar iti imaginezi ca homosexulalii merg pe strada, sau la serviciu sau pur si simplu stau acasa in string si cu pene in cap? De aceea se numeste si parada( asa ca si la "noi" carnavalul). E un eveniment cu o atmosfera pozitiva si cu un mesaj de iubire intre oameni. Cel putin asta am inteles eu, care sunt absolut hetero. Intr-adevar, sunt unii exagerati, dar aceia vor doar atentie si lor nu li s-ar incredinta oricum copii( cred eu).

Si nici nu fac vreo propaganda, iar daca s-a nimerit ca acest subiect sa fie postat chiar in timpul campaniei electorale, nu a fost cu nici o alta intentie decat aceea de a discuta civilizat pe un forum civilizat, fara interese politice.

E trist ca unii oameni o iau ca pe o chestiune personala si ma ataca printre randuri. Nu-i asa Slakje? Ce intelegi tu prin "suburbiile Amsterdamului" habar nu am. Suna asa de prozaic dar fara continut. Iar daca nu stii cat de linistita si de placuta e atmosfera din Diemen( care nu are nimic de-a face cu cea a Amsterdamului) te invit la o cafea. Sau poate in Amsterdam, unde oamenii sunt prietenia intruchipata. Stiu ce s-a intamplat si cu Theo van Gogh, dar asta e o alta rata in alta traista.

Cred ca mai bine discutam despre vreme, pentru ca numai asa are fiecare dreptate.

Salutare,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

nic23 eu nu am nimic cu nimeni draga, am zis, nu ma intereseaza cum isi satisfac ceilalti nevoie sexuale.
Si da, intr-adevar cei cu pene in cap si care isi arata fundurile pe strada fac atat de rau celor normali si linistiti care si-ar dori sa traiasca linistiti si sa-si vada de viatza si serviciu.Sunt foarte multi homosexuali de treaba si normali in viatza de zi cu zi, atat doar ca eu ma indoiesc ca dorintza lor cea mai mare e sa adopte copiii romani.

Tu poti sa doresti ca si cuplurile homosexuale sa poata adopta copii din Ro.Deocamdata nu este posibil, asa ca nici nu stiu de ce mai discutam.

Si intr-un final: sunt atatzia care au postat impotriva, de ce te iei domnia ta tocmai de mesajul meu? Sper ca nu te-am suparat draga nic23, la urma urmei doar discutam.La Amsterdam m-am referit pt ca da, acolo sunt mai multi, si acolo s-au cam strans din toata lumea ca intr-un refugiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Si sper ca nu la mine te referi cand spui "chestii pur personale" pt ca eu nu te cunosc, nu te-am jignit personal cu nimic si nici nu am intentia, poate asta citesti tu printre randuri dar eu iti spun ca nu citesti bine atunci.Nu stiu unde locuiesti,nu am facut nici o referire jignitioare la adresa ta.Mi-am spus parerea si am discutat pe marginea subiectului ca doar de aceea l-ai deschis nu?

In rest te rog sa ma ierti,
o zi buna.

PS: Nic23 trebuia sa te astepti la opinii contradictorii asa ca nu prea are nici un sens sa te superi si sa te simti jignita nici tu.
Cat despre Dyana, a trait si Diana ani de zile in Olanda asa ca , crede-ma nu vorbeste in necunostinta de cauza.Fiecare isi trece experientele prin filtrul propriu.
Totul sa nu ne suparam si nu o lua nici tu personal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nic23 spune:

Nu m-am suparat. Pe bune.
Mi-am dat doar seama ca e posibil sa vad lumea mai roz decat este si credeam ca in Romania zilelor noastre homosexualii sunt totusi acceptati.
Iar despre adoptii, ma refeream la homo's in general si copii orfani tot in general. Ai dreptate ca discutia a alunecat spre homo's din Olanda si copiii din Romania, pentru ca pe ei ii cunoastem mai bine si ei formeaza si exemple mai convingatoare.

Eu una ii las pe altii sa-si bata capul cu asta in continuare, pentru ca sunt destui oameni de specialitate care s-o faca, iar pe mine subiectul deja m-a depasit.

Ma mut "La bucatarie", ca acolo e mai multa liniste si e si mai eficient.
O virtuala la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

quote:
Originally posted by slakje

Cel mai valabil argument serios e legea.Litera de lege.Nu se poate.
Asa ca voi bateti apa in piua degeaba.

Legea se schimba din zi in zi...

Sinzi si David
The best of David, new

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

quote:
Originally posted by slakje

cam cati homo credeti ca-si doresc in realitate sa adopte copii?Adica este visul vietii lor sa vina urgent de la servici, sa schimbe scutece, sa mearga la plimbare cu caruciorul, sa mearga la sedinte cu parintii, sa explice fetei cand i-o venii ciclul una, alta, etc.Ma refer in special la un cuplu de barbati...

Tocmai de asta vorbesc eu...de ce ce povestesti tu mai sus trebuie sa fie "treaba de femeie" neaparat?
Crezi ca barbatii nu sunt in stare sa faca asta??? Te inseli amarnic!
Eu pot sa iti dau multe exemple, incepand cu tatal meu, care m-a crescut singur de cand aveam 10 ani, cu stat langa patul meu cand eram bolnava, dus la gradina zoo, la pescuit, mi=a explicat chiar si de ciclu, vorbim de orice, si nu mi s-a parut ceva anormal cand imi povestea de utilitatea prezervativului sau mai stiu eu ce...si iti garantez ca nu sunt lesby!!!!
Important este ca parintele care o face, sa o faca cu daruire, sa iubeasca din suflet si sa fie deschis la nevoile copilului...
Sotul meu sta la coada sa iasa cu copilul in parc, sa ii schimbe pampersul, sau sa se joace cu el.
Avem niste prieteni care au o fetita de 3 ani, taticul a stat acasa in concediu si mamaica a muncit...si ce fetita va fi lesbi?
Un cuplu echilibrat (chiar daca sunt de acelasi sex) vor avea un copil echilibrat care va fi in stare sa aleaga pentru el insusi ce isi doreste de la viata...
Sa fim seriosi cat de mult ne imitam noi parintii in obisnuintele lor sexuale? Pe cati ne intereseaza ce se intampla in patul parintilor nostrii?

Sinzi si David
The best of David, new

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Deoki
Mie mi s-a parut de la inceput ca se discuta de situatia din .ro. Altfel in tarile de pe aici lista de asteptare este de minim 30 de persoane pentru un copil mic. Cei maricei cu situatii neclare sau parinti care n-au murit cand trebuie, cresc si aici in case de copii si nu-i adopta nimeni.
Relevanta ei electorala nici nu o stiam. Multzam de informatie. Ziare romanesti nu citesc de o jumatate de an ca folosesc doar la ridicarea tensiunii.

Situatia in orfelinatele din .ro Irina.c o cunosc din aceasta vara. Vrem sa adoptam si sotul meu e de o curiozitate bolnavicioasa. Ce spui tu sunt flori rare, iar copii vazuti de mine... merita orice raza de lumina.

Deoki ai intrebat daca ar exista familii de homosexuali care ar fi dispuse. Eu zic ca da. Vorba cuiva nu umbla cu pene-n cap si nu stiu cum. Eu am avut un coleg assistent prof in Olanda care s-a casatorit gay. Habar n-aveam ca era si a fost un om deosebit de bun mereu. Si da copilul meu de cat sa-l vad in canal, la cersit, furat in .ro..violat sau mai stiu eu cum... Il prefer alaturi de acel om si de sotul lui. Foarte multi sunt fiinte cat se poate de rezonabile si linistite si ca atare au aspiratii de viata sociala si famiala impartasite de cei din jur.
Si tocmai pentru ca lor li s-a refuzat dorinta (nu dreptul) de a creste copii, cred ca ar fi dispusi sa adopte si altceva decat bebei mititei de tot. Copii mari sau cu probleme nefiind adoptati in prea mare masura nici in tari cu concurenta mare la adoptii... vad intr-adevar o sansa in cuplurile homosexuale. Dorinta refuzata a facut sa se stocheze in unii rezerve imense de dragoste.
Familiile care-i cresc contra bani... grei as zice pentru .ro...imi par o varianta corecta, dar insuficienta si rece pentru copil. Chiar daca aceea famile ii indrageste..ei nu vor uita ca acei oameni sunt platiti... Si un copil fara parinti cauta cu disperare sa stie ca e iubit cu adevarat, nu pentru bani, avantaje...iubit pentru totdeauna si cu parinti pentru totdeauna. Au postat fetele la adoptii o istorie in acest sens.. care pe mine m-a miscat.

Andreea si galusca Anne-Sarah

http://client.webshots.com/user/acusor_dc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apsara spune:

Homesexualitatea?
Hmmm, e curios cum se schimba valorile. Pana nu demult,mai asa prin Antichitate, prin Grecia de exemplu, homosexualitea era vazuta drept "singura dragoste adevarata". Stim ca in natura pentru a procrea sunt necesare un ovul si un spermatoid. Pentru cresterea puiului nu e neaparat nevoie de ambii parinti, femela si mascul.La unele specii, de acest lucru de ocupa doar mama, tatal sau intreaga comunitate. Homosexualitatea e si ea intalnita printre animale, vezi unele specii de serpi sau maimute. Ce are in plus o femeie+ un barbat fata de un cuplu homosexual? Nimic in plus decat de ce avem unii fata de ceilalti. Nu putem generaliza, nu-i asa? CRed ca depinde de fiecare pereche, indiferent de orientarea in dormitor, sa fie apta a avea grija de un copil. Spun "apta" pentru ca nu e un "drept" sau o "obligatie" in a creste un copil, ci e un DREPT al copiilor de a avea dragoste. Oare poate da mai multa dragoste un cuplu heteroxexual decat unul homosexual? Eu cred ca totul se rezuma la afectiune pentru ca vedeti...valorile se schimba.

apsara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria2 spune:

Gresesti amarnic draga mea cu afirmatii in care generalizezi situatii individuale.

In Grecia era privita "pozitiv" homosexualitatea de anumite persoane sau scriitori , nu de catre toti traitorii pe meleagurile Greciei.Lucru de altfel valabil si prin alte parti si prin alte timpuri, nu?

De exemplu acum in Spania, tu si probabil si alte persoane vedeti homosexualitatea "normala" dar nu o sa ma convingi ca toata Spania gandeste asa, nu?

Cred ca Dyana a spus foarte bine sa incercam sa ne raportam la proprii nostri copii. Tu ai copiii? Daca da, ti-ar place sa fie prieten(daca este baiat) cu un baiat al homosexualilor?Sau daca este fata, ti-ar place sa fie prietena cu o fata a 2 femei lezbi? Ai dormi linistita? Asta cand ar avea copilul tau vreo 13ani.

Incearca sa-ti imaginezi .

mp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by oz

quote:
Originally posted by conchita
... parintii sunt, pe rand, un barbat si o femeie. conform dictionarului. ca daca tot se intoarce lumea cu fundul in sus...

sa ne gandim atunci: ii este mai bine unui copil in orfelinat decat in grija unui singur parinte iubitor?? si daca ii este mai bine cu parintele, ce importanta are ce face mama sau tata in dormitor si cu cine?? asta pentru ca ne legam de definitii si una din ele zice ca parintii trebuie sa fie femeie si barbat. Dar ce te faci cu cei care s-au nascut femeie in corp de barbat sau invers?

Oz, la prima intrebare ar fi trebuit sa imi raspunzi tu, caci m-am mai nedumerit de vreo doua ori pe topic de ce puneti doar doua solutii limita in discutie? sunt exterminate cuplurile hetero doritoare de adoptie si au ramas pe Terra numai orfelinate din loc in loc si cateva perechi de gay, plus un catolic fanatic care sta in calea fericirii copiiilor ai a homosexualilor? de unde si pana unde stringenta asta sa li se dea copii pe mana, cand nici macar nu s-a legiferat global casatoria gay? de ce graba?

daca barbatul s-a nascut in corp de femeie si vitzaversa, spune-mi tu mie, este persoana respectiva capabila sa se descurce cu educatia si cresterea unui copil? o persoana cu mari confuzii si zbateri sufletesti/intelectuale/metafizice despre propria identitate are nevoie ea insasi de un "parinte" adoptiv, este incapabila sa aiba grija de altcineva pana nu s-a dumirit despre sine. mi se pare logic.

-----------------------
este suficient sa judeci bine spre a proceda bine. (descartes)

Mergi la inceput