Mi-este afectata sau nu sarcina?!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Bineinteles ca vei aduce pe lume un copil sanatos Dianeta ai sa vezi. Eu inca de la inceputul sarcinii iau aspirina recomandata de dr.

Monica
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Dianeta, si eu zic ca te grabesti. Eu am ramas insarcinata in decembrie trecut, cand eram super racita si timp de 2 saptamani m-am tratat singura ca nurofen, aspirina, paracetamol .... Bebe Costin s-a nascut in septembrie bine sanatos. Intreaba si alti medici, eu sunt aproape convinsa ca sarcina nu a avut de suferit.

Multa sanatate iti doresc!

Mina si BebeCostin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

quote:
Originally posted by dianeta

Fetelor, multumesc pt. incurajari si pt. sfaturile voastre bune. Vineri am mers la doctor sa fac intreruperea (sotul meu era foarte speriat de ideea ca am putea avea un copil cu probleme) dar doctorul a fost cel care si-a "reconsiderat" pozitia si ne-a garantat ca va fi un copil fara probleme. Acelasi medic care o saptamina inainte fusese atit de vehement si care imi spusese ce riscuri mari imi asum daca pastrez sarcina. Oricum nu mai conteaza decit ca in iulie probabil va veni barza si Dzeu. sa ma ajute sa aduc pe lume un copil sanatos si frumos. Iar voua va doresc tot binele din lume !!!! Mai "vorbim" !!!

Felicitari pt decizia luata!!!! O sarcina usoara in continuare!!!!!!!!!!!

poze cu taisia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Dianeta...felicitari pentru decizia luata...Vezi, copilul tau pur si simplu a avut zile...Sarcina usoara si un bebe sanatos

Coca 32 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Dianeta,

felicitari pt decizia luata.
Iti doresc o sarcina si o nastere usoare si un bebe sanatos.

lina, cu Alina (12.11.02) si BB la purtator (DPN 14.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Felicitari, ma bucur ca bebe a avut noroc pana la urma!

Paduden=Nurofen, adica este un antiinflamator si analgezic, asemanator cu aspirina. Nu se dau in ultimul trimestru ca pot da hemoragie, si alte probleme la MAMA.

Sarcina usoara si frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Dianeta, felicitari pentru decizia luata!

Sarcina usoara si sa fiti sanatosi.

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianeta spune:

Sunteti extraordinare! Va multumesc din tot sufletul si va doresc copii frumosi si sanatosi. Sa va aduca bucurii !!

Cred ca va fi un copil taaare norocos pt. ca situatia lui a fost atit de incerta o perioada ....

va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara18 spune:

Dianeta, felicitari pt. decizia luata si sarcina usoara in continuare si un sanatos , voios si norocos!!!!!!!sanatate multa!!!!!!!!

Sara si David ,DPN 13-18 feb 2005
www.babababies.com/view/view.cfm?SiteID=11579" target="_blank">pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabri spune:

FELICITARI pentru decizie! Sa va dea Dumnezeu sanatate si tie si bebelusului! Ai luat CEA MAI BUNA decizie pentru familia ta si pentru fetita ta in special. Sunt convinsa ca bebelusul tau va fi sanatos tun, si va fi un copil deosebit, pentru ca Dumnezeu ti l-a trimis.
Credinta si curaj si o sarcina si o nastere usoara!

Mergi la inceput