Pe cine sa sacrific sa fiu fericita..?
Raspunsuri - Pagina 7
vikinga spune:
Fetelor prietena mea a inceput anul cu o mare schimbare, va multumesc ca sunteti aproape de ea, stiu ca are mare nevoie de incurajarile voastre!Inca un mesaj de la ea:"Gata dragele mele (si dragii mei)... mi-am luat copilul si toate bagajele (catei purcei) si am plecat acasa la mine, langa omul pe care il iubesc si care ma iubeste...Am un teribil gust amar...Nu am gasit nici acum de lucru, cred ca am trimis vreo 50 de CV-uri, am fost la vreo 5 interviuri... incerc din rasputeri sa nu-mi pierd speranta, dar este tare greu!Am extraordinar de multe de povestit si nu am timp momentan... dupa ce imi pun internet acasa promit sa va scriu tot ce s-a petrecut cu mine intre timp.Va imbratisez cu drag prieteni!"Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
Sabina spune:
e o veste extraordinara! armonia sufleteasca e mult mai importanta decat cea materiala, va fi f. bine!
Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete
Alyssa spune:
Esti pe drumul bun!!! Nu te mai uita inapoi deloc!!!
Stii, ma gindeam la tine de multe ori. Nu intelegeam cum poti sta cu un om pe care nu-l mai iubesti cind ai avut norocul sa dai de dragoste inca o data in viata...
Ziceai ca fostul sot are situatie materiala mai buna si faptul ca alaturi de el puteai sa ii oferi fetei tale mai multe te-ar fi facut sa te reintorci la el... Stii cum poti sa te imbarbatezi la gindul asta (care de fapt vine din vina ta de mama mai degraba decit din realitate)?... Simplu! Fostul sot si-ar putea permite mai multe, ar putea avea orice ar dori daca ar vrea ( in limitele posibilului!) dar nu te mai poate avea pe TINE!!! Esti nepretuita, esti femeie, esti unica!!! Meriti sa fii respectata, iubita si adorata ca o regina!!!
Fii puternica in decizia ta, nu lasa pe nimeni sa se mai bage in viata ta! Si daca la inceput va fi un pic mai greu sa stii ca merita!
Pretuieste ceea ce ai!
Iti doresc noroc in gasirea unei munci cit mai repede!
Alice
Elenalove27 spune:
Draga M, ma bucur ca ai plecat de la sotul tau si sper sa fie pentru ultima oara.
Nu te uita in urma draga mea ...priveste inainte si sigur intr-o buna zi Dumnezeu va avea grija de tine si de fetita ta sa aveti ce va doriti.
Trebuie sa fie tare greu dar o sa fie bine.Multa sanatate dragelor.
Pupici si mult succes.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A fost odata...Fat-Frumos din LACRIMA
mihaela_s spune:
pentru curajul tau.
Ma bucur mult pentru tine si pentru fetitza ta! sper din suflet sa rezolvi si problema cu serviciul si ai sa vezi ca toate vor fi mult mai bune. multi!
Mihaela , Diana Alexandra(22 nov 1996) si Silvia Petra(10 sept 2003)
poze in zapada
bebelusi august-septembrie 2003
ruxi spune:
Bravo, felicitari pentru curaj! Mult noroc si...vei vedea ca va fi bine, din ce in ce mai bine!
Ruxi si Clara pisicuta, 19 aug 2002
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
Povestea nasterii
Jeff spune:
Sa crezi in Dumnezeu, El te va ajuta sa fi multumita si fericita intr-o zi !
Mai cauta de lucru, intreaba pe toata lumea, intreaba toate cunostintele, vecinii etc, du-te din firma in firma si accepta orice pentru inceput, vei vedea, va fi din ce in ce mai bine.
Copilul nu va suferi, il va vedea pe tata din cand in cand, atunci cand le vei da tu voie sa se vada, vei echilibra tu intr-un fel balanta sa fie bine pentru toata lumea.
Sa incerce prietenul tau sa gaseasca ceva, orice, o munca de noapte cu 1/2 norma intr-un bar, oriunde ca sa aveti din ce trai. A propos, tu nu ai concediu pentru ingrijire copil ? Oricum va trebui sa te sustine fostul sot macar pentru nevoiele zilnice ale fetitei.
La el, nu m-as intoarce in conditiile date nici moarta. Sa te injure, sa te maltrateze sexual ? e de nepermis, esti femeie nu sclava lui. Eu stiu ca barbatii sunt cateodata egoisti, si al meu mai are cateodata iesiri de om egoist, de copil rasfatat dar nu m-a injurat niciodata, nu mai zic de celelalte de care ai povestit tu.
Mergi inainte, gandeste pozitiv si asa cum zice Coelho daca iti doresti ceva cu ardoare tot Universul se va deschide pentru tine.
Melania & Anna-Luciana
photos.yahoo.com/floareal