Cum renunti la cafea?
Raspunsuri - Pagina 3
slakje spune:
quote:
Originally posted by nic23
Multumesc pentru reactii.
Sper ca azi dupa amiaza sa aflu ce e cu pietricelele mele, daca au plecat sa faca o plimbarica sau nu.
Si pot sa spun ca deja ma simt mai bine fara cafea. Dar tot cu gandul la o Senseo stau, neagra si cu guleras.
Va pup,
nic23
Dar de ce nu ai voie sa bei o cescuta de cafea daca ai pietre la rinichi?Nu stiam chestia asta.
mamica dulce spune:
fetelor...cand se instaleaza totusi dependenta de cafea???Eu cred ca este mai mult dependenta de gest,placerea gustului.
Eu bea cafea de ani de zile,de prin anul 2 de facultate.O ceasca dureaza cam doua ore.
In sesiune aveam o reteta strasnica:doua pliculete de ness puse intr.o cafea tare,fara lapte sau zahar.Statea lingura infipta de cat de tare era
Ness cu cola..nu mai zic!
Cat am fost insarcinata n-am baut deloc,dar nu mi-a fost greu,adica nu am simtit fizic nevoia sa beau cafea.Numai ca se potriveste cel mai bine la tutun.
Acum ,pun filtrul dimineata cu 3 cani nemtesti (aici nu prea se poarta ceasca ci stacana
si pana pe la 3 le beau pe toate.
de fapt,prima o savurez vreo doua ore,apoi restul le beau de sete,la tigara.
Daca intr.o zi,doua.noua nu beau,nu am nimic,nu mi-e somn,nu-s ametita,numa ca-mi ploua in gura de dor de..alintaroma![]()
asa ca ,draga nic,sfatul pe care ti-l dau e sa nu te lasi,daca ai rezistat 3 zile sigur o sa rezisti si mai departe,prima saptamana e mai grea,ca la tutun.
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce
poze noi cu puisorul(1 an si 7 luni)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/anca20_ro/album?.dir=/5ee0
angelp spune:
sa va arat eu cum se poate renuntza la cafea...
http://www.220.ro/gimme_the_stuff.php?lid=1183&cn=Cafeaua_de_dimineatza
maryam spune:
Eu n-as putea,sustin cu tarie:cafeaua este un drog,pentru ca,creaza dependenta,cat am fost gravidam-am tot abtinut(doar eu stiu cum!),apoi am alaptat si...in fine,cand am terminat cu toate cred ca fost prmul lucru asupra caruia am revenit si la care nu renunt nici in ruptul capului.Aia nu,aia nu,ce treaba mai e si asta?
"ZAMBESTE, MAINE VA FI MAI RAU"
maryam
violeta69 spune:
Daca e neaparat necesar sa renunti la cafea nu prea ai ce face!
Eu am tensiunea mare si am fost obligata sa renunt la cafea si la tigari.E chestie de vointa, daca ma spus de maine renunt ,asa am facut....pui in balanta ce avantaje si ce dezavantaje ai si in ce parte se inclina balanta?La mine a contat mai mult sanatatea mea,mai ales dupa ce am vazut ce a patit mama mea(care a avut mai multe accidente cerebrale)cat s-a chinuit prin spitale si cum s-a prapadit asa de tanara,apoi m-am vazut in locul ei si m-am gandit la copilul meu pe care nu vreau sa-l las singur....
Deci, poti incerca cu cafea fara cofeina, nu e acelasi lucru cum mai spunea cineva,dar cred ca asta se datoreaza faptului ca sti ca nu are cofeina, caci daca ti-ar da cineva sa bei o cafea fara cofeina sigur nu ai face diferenta.Este apoi dependenta, insa si asta se rezolva in timp, la mine a durat cam 2 saptamani, acum cand ma simt obosita, fac o cafea fara cofeina si imi spun ce buna e...
Iti (si va )doresc bafta,
Cu drag, Violeta
nic23 spune:
Angelp, asta e chiar buna. La inceput am simtit ca-mi ploua-n gura, dar mi-a trecut instantaneu. M-am distrat f. tare.
Inca mai merg, din obisnuinta, si aprind Senseo, dar il sting imediat.
Mai merg din cand in cand si miros cafeaua din cutie si-mi mai trece.
Cand eram mici aveam voie sa ne "prostim" cu cafea de cicoare si sa ne credem foarte interesante( eu si prietena mea). O sa merg azi sa-mi cumpar. 
O zi buna tuturor!
Clover spune:
Eu nus unt bautoare de cafea, dar cum s-au strans pe aici impatimiti ai bauturii, va rog sa-mi explicati si mie: ce e asa deosebit la cafea?Gustul mi se pare ok, depinde cum e facuta, dar in nici un caz sa bei zilnic. Plus ca tb sa-i pui zahar si alea-s calorii goale. Ness-ula re un gust mai de doamne ajuta(sau ma rog varianta cappucino), dar de cand mi s-a facut rau de la un ness foarte concentrat nici ca n-am mai incercat. Ca sa fiu clara: bautura eu beau cam o data pe an. In concluzie ce face cafeaua sa fie mai buna decat ciocolata fierbinte sa spunem? Mai ales ca la bautorii inraiti apare si un miros specific nu tocmai placut.
angelp spune:
stai sa/l vedeti pe unu care s/a apucat de baut....subiectu...
Vine unu la doctor si spune:
- Dom' doctor am o problema.
- Spune ca de-aia sunt aici.
- Sunt un om de afaceri cu succes, merg cu afaceri in tara si cand ajung acasa o vad pe nevasta mea cum ma insala cu cel mai bun prieten.
- Bine domne dar eu sunt doctor...
- Lasa-ma sa termin. Scot pistolu sa-l impusc si ea spune: "stai calm nu te enerva ca daca-l omori faci puscarie si eu cu cine te mai insel? Mai bine stam la o cafea si discutam problema".
- Da domne dar eu sunt doctor...
- Lasa-ma sa termin. In urmatoarea saptamana la fel. Du doua saptamani la fel dom doctor. Ajung acasa o vad cum ma insala eu furios scot pistolu ea spune: "stai nu te enerva ca daca-l impusti ajungi la puscarie si eu cu cine te mai insel? Mai bine stam bem cateva cafele si dicutam problema".
Asa ca dom' doctor, e sanatos sa bei atata cafea?