Mamici de noiembrie-decembrie(90)
Raspunsuri - Pagina 3
FELIS spune:
DAMA .. ce mai faci?... Cum evolueaza?... Eu nu m-am bagat la sfaturi ca nu ma pricep, da iti tin pumnii... si nastere usoara... ca e timpul...
Felis, 37 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!
Bobita spune:
Buna fetelor!
Eu miine am prezentarea cea mare si am o gramada de pregatit.
Felicitari noilor mamici, vad ca Dama urmeaza isi pastreaza locul. Nastere usoara Dama si ceea ce descrii tu cred ca e "apa".
De luni mai am 3 sapt de venit la servici si cred ca 5 sapt pina la nastere.
Felis felicitari pentru reusita la examen.
Bobita, 34 sapt si mamica lui Mariutza iubita
DPN 30 dec, dr. Adrian Neacsu, Judetean Ilfov
Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969
andreap spune:
Buna dimineata(de fapt buna ziua)Noi am dormit ceva mai prost azi-noapte, BBlusa atomica nu a vrut sa adoarma pana la 1 noaptea.Cred ca nu stie sa adoarma decat cu tzitzica in gura.....Asa ca trebuie sa o tin la san, desi uneori nu suge, doar se joaca.Si daca-i scapa, incepe un scandal!!!!Si ptr. prima oara aseara a varsat imediat dupa ce a terminat de mancat tot ce supsese!Asta ptr. ca(asa cred)imediat ce a terminat de mancat a inceput sughitul.Si apoi nu a mai luat-o somnul pana la 1.Program de cabaret, nu alta.
Am cantarit-o, are 3.500 kg(a luat intr-o saptamana 300 g)ceea ce e super!
Try, nasucul infundat il are mai ales noaptea.Ii tot pun ser fiziologic, trag cu pompita, ii sterg apoi cu pansament steril...Mi-e o mila ptr.ca respira asa greu uneori, mai ales cand suge.Problema e ca ies mucisori.Cu toate astea, nu mi-a dat picaturi sa-i pun.
Roxana, "la multi ani"ptr. aniversare si multi inainte.
Dama, poate e lichidul?Daca da, nastere usoara!
Ajutati-ma cu pozele!!!Cum fac sa-mi apara scris"pozele mele"sa nu mai scriu toata adresa(http://.....)?
Pupici,
Andreea si BBlusa galagioasa Maria
fulguletz spune:
quote:
Originally posted by andreap
Ajutati-ma cu pozele[/b]!!!Cum fac sa-mi apara scris"pozele mele"sa nu mai scriu toata adresa(http://.....)?
ti-am trimis un PM!
cu
David, 37 sapt., DPN 7 dec.poze
FELIS spune:
quote:
Originally posted by andreap
Ajutati-ma cu pozele!!!Cum fac sa-mi apara scris"pozele mele"sa nu mai scriu toata adresa(http://.....)?
Pupici,
Andreea si BBlusa galagioasa Maria
Hai ca incerc eu sa vad daca imi amintesc.
1. Intri la raspuns (ca si cum vrei sa scrii un mesaj)
2. Scrii pozele mele
3. Selectezi ceea ce ai scris
4. Te duci in bara de cu Bold, Italic etc unde ai si un glob pamantesc la care daca ajungi cu sageata desupra lui iti apare "introdu Hiperlynk" si dai clic pe glob.
5. Iti va apare ce ai selectat (pozele mele) intre "url"-uri care sunt incluse in paranteze drepte.
6. Te duci in prima parantezasi trebuie sa ai [url= si dupa acest = scrii adresa ta de poze
7. Pe care o pui in ghilimele. Deci adresa sa aiba "..." si dupa ghilimelele de sfarsit se inchide paranteza dreapta .
GATA
Sper sa reusesti
Gandacule, corecteaza-ma daca am gresit.
Pozele mele!
FELIS spune:
ANDREAP... vad ca ti-a trimis si Fulgu PM... Cu 2 raspunsuri sper sa te descurci...![]()
BOBITZA... multzumesc... Da ce mult lucrezi... Pai mai poti?
Onitza... tot voiam sa-ti zic... Mama da mare mai e cursul ala al tau... 9 luni?
... Eu...
slabe sperantze sa rezist atat... Bafta!...
Pozele mele!
dama spune:
Fetele, s-ar parea ca aveti dreptate. Se pare ca e apa, ca curge ca la robinet acum, sunt fleasca pe chilotei...am sunat si la spital si mi-au spus sa ma duc. Asa ca este posibil sa-mi fi venit sorocul...va rog din suflet sa-mi tineti pumnii, ca am emotii puternice...si frica si nici eu nu mai stiu ce...
sapt 40
pozitze
FELIS spune:
Fetele... ce inseamna ca "sarcina s-a oprit in evolutie"?![]()
Eu am auzit doar de "a pierde sarcina"..., dar ca s-a oprit in evolutzie!...?![]()
Pozele mele!
FELIS spune:
quote:
Originally posted by dama
Fetele, s-ar parea ca aveti dreptate. Se pare ca e apa, ca curge ca la robinet acum, sunt fleasca pe chilotei...am sunat si la spital si mi-au spus sa ma duc. Asa ca este posibil sa-mi fi venit sorocul...va rog din suflet sa-mi tineti pumnii, ca am emotii puternice...si frica si nici eu nu mai stiu ce...sapt 40
pozitze
DAMA...
.. iti tinem pumnii bineintzele... Nastere usoara... Hai ca ne rugam ca totul sa fie bine!...
Pozele mele!