Mamici de noiembrie-decembrie(90)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

quote:
Originally posted by dama

Fetele sunt super speriata...
Tocmai am eliminat un lichid nu foarte gelatinos, dar sangeriu si ma doare burtica rau de tot ca la ciclu. Contractii nici nu imi dau seama daca am sau nu, insa numai in pat ma simt mai bine.
i
mi tremura si mainile pe tastatura...dar am zis sa va spun si voua...O fi dopul sau ce sa fie? ca nu arata chiar gelatinos, de fapt nu a iesit bucata...si apoi uitandu-ma in WC am vazut apa mai rozalie...mi-e o frica de mor, nu mai pot.

Ma duc sa mai stau in pat. Va mai tin la curent

sapt 40
pozitze

mult curaj!!!!!!
hai ca vine!!! (sper ) si scapi!
poate prinde si al meu curaj , ca azi noapte am cam dormit si nu l-am simtit cand misca si... l-am inghiontit pana a dat un semn!
Asa daca e afara il vezi si e mai bine (zic eu!)

DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

fetelor, ma bag si eu peste voi...dar cu intentii bune.
vedeti ca A luat bine in greutate inseamna in prima luna macar 500 de grame de la scaderea fiziologica.Adica un bb de 3200 gr care scade la 3000 gr se numeste ca a luat multumitor daca are la o luna 3500.Asa mi-a zis dr. Culcer, care m-a scos din depresia postnatala pe tema asta.Si am reusit sa alaptez pana la un an si 8 luni.
Sofia a crescut in prima luna 600, a doua 750, a treia 870 si de la 3 la 4 luni un kg! Si era micuta, s-a nascut cu 2700.
Copii maricei pot creste mai putin in prima luna, ca nu au de recuperat.Baiatul cumnatei s-a nascut cu 4200, a scazut la 4000 si la o luna avea 4100! Si era ok, doar ca era deja f. mare!
Rezumat: Doar daca ia in greutate mai putin de 500 gr de la scaderea fiziologica inseamna ca nu aveti lapte.In rest...sunt doar deficiente de "comunicare". Pt. alte sfaturi, mergeti la Alaptatul help-line!

am mai scris odata, ca sa vada toata lumea....ca subektu celelalt l-ati inchis! harnicute la scris mai sunteti!

Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi

Cele mai frumoase fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Roxana ,
LA MULTI ANI pentru cei 6 ani de casatorie , si iti doresc inca multii altii ,cat mai fericiti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Fetelor, nus' ce sa mai zic, nu am sau nu simt nici o contractie sau pur si simplu nu le mai detectez. Doar burta ma doare ca la ciclu. Si tot curge ceva rozaliu, dar nu e gelatinos...
Bebe se zvarcoleste mititelul de parca e in lanturi.
Dar ma sperie "zeama" asta, sper sa nu fie ceva rau. Mai stau un pic sa vad ce se mai intampla si daca apar ceva contractii pe care sa le pot monitoriza cat de cat.
Merci pt incurajari, n-as fi crezut ca o sa-mi fie atat de frica...

sapt 40
pozitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

neata la burtici si mamici!

am crezut ca nu merge DC , dar vad ca voi ati scris si tot scris , deci problema a fost la mine...

Dama, dupa cum ne zici, iti tinem pumnii ...se pare ca nu mai ai mult. Sa ne tii la curent si nastere usoara...si(stiu ca e usor de dat sfaturi) dar nu trebuie sa-ti fie frica ...gandeste-te ca la un moment tot se intampla...si il vei tine pe Davidut in brate..

Moss, sa-ti traiasca fetita! e frumusica foc...

Felis, felicitari pentru examen! Bravos!
Cat despre sutien, noua ne-a zis moasa la curs, ca e bine sa-l evitam pe cat putem atat pe perioada sarcinii dar si a alaptarii. Eu nu mi-am luat sutien special de alaptare, ci am un sutien normal, din bumbac, la care o sa apelez in caz de nevoie. Din p. d.v. cred ca e bine sa ai un sutien si tampoane de sani la indemana, in caz ca te duci undeva sau vine cineva la tine sa nu inceapa sa-ti curga lactatia...

Roxy, felicitari pentru cei 6 ani de casnicie! La multi ani si sa fiti fericiti !

cu David, 37 sapt., DPN 7 dec.
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

dama, stai calma... lichidul ala e sange cumva?

ai sunat la spital?

contractiile sunt daca burtica e tare... e?

ai, relaxeaza-te! roaga-te la Dumnezeu! si noi ne gandim la tine!

fulgu, si eu stiam ca sutienul e contraindicat in timpul alaptarii, scade productia de lapte... strangerea sanilor e una din metodele de ablactare (intarcare), alaturi de compresele reci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Buna ziua mamici si viitoare mamici!

Sunt o viitoare mamica de ian-feb 2005 si am o intrebare.

La eco de 30s3d doctorul mi-a spus ca bebe este dezvoltat de 34s. A mai fost cineva in situatia aceasta? Este vreo problema? Mentionez ca numarul de saptamini fata de virsta sarcinii s-a marit permanent.

Oricum eu va citesc si sa stiti ca am invatat f multe de la voi. Sunteti super.
Sa fiti sanatoase si bebei asemenea!

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

dama, stai calma... lichidul ala e sange cumva?

ai sunat la spital?

contractiile sunt daca burtica e tare... e?

ai, relaxeaza-te! roaga-te la Dumnezeu! si noi ne gandim la tine!

Gandacel, nu e chiar sange dar e rozaliu, si ce ma sperie e ca curge de cate ori stau in picioare (daca stau in pat nu) si e chiar ca o apa, nu e gelatinos asa cum se spune de dop ca ar fi.
inca nu am sunat la spital, mai astept un pic pt ca nu am nici un fel de alt simptom. Stiu cum ar trebui sa fie contractiile insa nu mai am rabdare si nu ma pot concentra suficient ca sa vad daca sunt si daca sunt regulate. Burtica se mai intareste dar nu mai mult decat pana acum, doar ca doare ca la ciclu...cred ca nu mai stiu nici sa explic ce simt, offfff

sapt 40
pozitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

dama, habar n-am ce este, or fi membranele fisurate? (are miros intzepator?)
oricum, esti la termen, a sosit clipa cea mare!
hai, parca imi faci si mie pofta!

amary, cred ca felis a avut aceeasi problema, la echo bebe aparea mult mai dezvoltat - dar asta nu e o problema propriu-zisa, ci doar ceva care tine de conformatia oricarui bebe - nu e musai sa nasti mai repede (decat numai daca s-a facut vreo greseala la DPN?!)
si fetita mea a avut capul mai mare cu 2 saptamani la echo si am nascut-o cu 1 saptamana intarziere... asadar "ceasul" biologic "stie" mai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by amary19

Buna ziua mamici si viitoare mamici!

Sunt o viitoare mamica de ian-feb 2005 si am o intrebare.

La eco de 30s3d doctorul mi-a spus ca bebe este dezvoltat de 34s. A mai fost cineva in situatia aceasta? Este vreo problema? Mentionez ca numarul de saptamini fata de virsta sarcinii s-a marit permanent.

Oricum eu va citesc si sa stiti ca am invatat f multe de la voi. Sunteti super.
Sa fiti sanatoase si bebei asemenea!

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

AMARY ti-am trimis un PM cu un raspuns mai ... dezvoltat

Felis, 37 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

Mergi la inceput