Mamici de noiembrie-decembrie(90)
Raspunsuri - Pagina 12
gandacelu spune:
bits... m-ai omorat! am trecut de ras in hohote (cum i-ai amenintat tu pe nebunii aia
) la emotii adanci... ai povestit asa frumos, doamne... ma trec fiorii... parca imi vine sa va spun si eu povestea lui ile, tot una plina de peripetii si de rasu-plansu...
felis ce-o mai face? a sunat-o cineva?
restul, sunteti bine?
miche, am uitat sa-ti spun: la echo de luni mi-a spus ca mi s-a inchis colul!
uraaa! bebe are 3.350kg, numai ca nu mi-au masurat si diametrul cranian![]()
mai mi-au trecut si durerile... sunt bine... voi?
monica-elizabet spune:
gandacel, multumesc pentru urare si incurajare
despre klebisella...chiar nu stiu ce sa zic, astept sa apara mamici care deja au nascut acolo sa vedem ce zic ele...au contactat si copilasii lor sau sa ne linisteasca si sa ne zica ca e o simpla coincidentza...oricum e nasol, nici nu vreau sa ma gandesc la asa ceva...ca iar incep sa

si de-abia luasem o pauza.
dar spune tu..ca asta vorbeam si cu miche...ce putem face??? sa nu mai nastem acolo?? offf...
bits-ulica ai trecut saracutza de tine prin momente grele, daca stiai alegeai cezariana de la inceput si nu te mai chinuiai atat...dar...acum cand il ai pe bb Kenzo langa tine cred ca deja ai uitat de orice durere. pupa "grasanul" din partea mea

monica
monica-elizabet spune:
gandacico acu' cand aproape trebuie sa nasti tie ti se inchide colul...dar mai bine, lasa-l pe bb sa mai stea cuminte in burtica si sa creasca mare.
monica
anne-marry spune:
buna fetele ce mai faceti?
cine a mai nascut? ia sa intram noi sa vedem ![]()
![]()
anne-marry
36 sapt cu
teodor alexandru DPN 21 Dec.
pozele mele
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
bits spune:
pai gandacico ce mai stai?spune-ne povestea nastrusnicei tale
MONICUTO pune mana si rezolva problema anemiei,caci nu se stie cat sange pierzi la nastere si apoi refacerea are legatura si cu asta.multa bafta!
octy si KEN http://photos.yahoo.com/octyb
mika1 spune:
scriu si eu un pic aici, la mamici, poate se ia si la mine " boala" ....eu acum doar incerc.
doresc bafta si sanatate tuturor mamicilor si o nastere usoara.
va pup
cate o
pentru fiecare.
Trinity spune:
Gandacico,
si mie imi place Sophie, dar nu prea ii place lui tati
, deh mai asteptam si vedem... Zi-ne si tu povestea lui Ile, sunt tare curioasa ![]()
Bits frumoasa povestea, mie mi-au dat lacrimile la sfarsit... Sa iti traiasca bb Ken si sa va bucurati de el!
Fetele, eu maine ma duc la spital - e medicul meu de garda si s-ar putea sa ma interneze, asa ca daca nu mai dau nici un semn, inseamna ca o sa revin... altfel 
Va rog tineti-mi pumnii si pentru cine mai naste - bafta multa, si sa ne vedem cu
in bratze cat mai curand.
cris
40 sapt
gandacelu spune:
trinity, Doamne ajuta! sa nasti usor si sa faci o fetita sanatoasa si frumoasa!
mika, io te-as contamina daca as putea
prima oara am ramas insarcinata mergand la o manastire unde era o icoana facatoare de minuni... a doua zi am ramas insarcinata, si cred ca a fost o minune, nu o coincidenta!
bits, am mai scris odata povestea lui ile, pe alt forum... e asa de lunga ca nu mai am rabdare... dar nu se stie... e extrem de palpitanta, v-am spyus ca am fost f aproape de moarte... si eu radeam![]()
monica, asa sunt eu, pe invers
tot m-am bucurat ca s-a inchis colul, ca eram asa sterssata ca e deschis... of of
oricum copilul e asa de jos ca... ce mai, fiecare miscare o simt... lalimita!;))
cat despre klebsiella, nu e de gluma: tot asa le-am spus si cumnatului acum cateva saptamani ca am citit pe forum, m-a facut nebuna, ce daca au fost 2 cazuri acolo, inseamna ca au si ei
ei bine, nu au vrut sa faca analizele la bebe si... uite ca a avut!

se poare ca au toti nou-nascutii, acuma nu se stie daca 100%, dar e bine sa faceti analizele dupa nastere... si cumnata mea e medic si e extrem extrem de atenta (ca sa nu zic obsedata) cu igiena si curatenia (e genul superexagerat)
asa ca... nu stiu ce sa mai zic, incerc sa ma informez cat pot pana nasc...
chiar nu le vine si lor nici un control??

FELIS spune:
Fetelor... va pup pe toate
... Va multzumesc ca mi-ati purtat de grija. 
Am venit de vreo ora acasa, da am stat mai intai sa va citesc.
Am fost toata ziua plecata... Nu m-am simtit rau...Imi pare tare rau ca v-am pus pe jar...
M-am gandit insa ca decat sa stau in casa sa imi vina cine stie ce ganduri negre, mai bine merg in vizite. Am inceput cu o meditatie, apoi am mers la vara-mea, am luat-o cu mine cat am fost si la finul meu, m-am intors la ea, am stat putin in pat, am mancat, am vorbit, apoi am trecut pe la sotz la servici (timp in care m-a sunat Miche
), am mai facut si cumparaturi... Pe nerasuflate toate ca sa nu am timp de ganduri ciudate![]()
Si acum, Gandacule sa nu ma
, da vara-mea si finul stau in... militari... Mi-a parut tare rau ca nu am avut nr tau in telefon...
Felis, 37 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!
FELIS spune:
Sa vedem ce am retinut din ce am citit...
Monica, desi tardiv iti spun si eu sa stii ca la graviduta e normal ca valorile sa nu se inscrie in "barem". Si eu am avut ceva asemenea valori da dr de familie cand le-a citit pe fiecare, la cele "anormale" zicea "E normal ca e sarcina" Asa ca atai linistita.
MISTICGIRL ... ce sexi gravidutza
. Super poze si tu tare frumusica...
ELIZA bine ai venit acasa...
Sanatate multa tie si lui bb.
HANNEN felicitari pt printzesa!
TRINITY imi place SONYA dintre cele doua. Bafta maine.
BITS ... pupacei lui Kenzone... Era super sa fi facut cezariana din prima... Nu te mai chinuiai atat.
Inca odata multzu de griji si pupici la toate ca ati intrebat de mine si pt sfaturi.
A... Bobitza... penicilina V mi-a dat dr sa iau da se numeste altfel...
Felis, 37 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!