La France (24)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Ai descris, didita exact ceea ce simt eu acum. Si eu le-am calcat, le-am pregatit, nu e zi sa nu le mai aranjez un pic, si valiza la fel, le intorc in valiza pe toate partile. Si am primit de la nasica Lulu patru costumase si nu stiu pe care sa il iau la spital, pentru cand ies din spital, pun unul, scot altul, si tot asa. De cate ori visam sa am un bebe, imi imaginam cum trebuie sa fie de placuta aceascta senzatie, dar abia acum simt si eu cu adevarat. Si trec zilele si ii multumesc lui D-zeu ca a avut grija de Seb cand am avut probleme si sper sa aiba in continuare, caci, cred ca as innebuni daca s-ar intampla ceva cu el. M-ai facut sa plang cu ce ai scris, dar mare dreptate ai.

oana si bebitza din burtica (34s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didita spune:

Daca de fiecare data te facem sa plangi, cred ca o sa devin (eu cel putin)... ceva mai insensibila (ca sa nu zic nesimtita)!! ca n-am actiuni la fabrica de batistute si vroiam doar sa te fac sa zambesti!!!

Mergi la inceput

Uite ca m-ai facut sa si rad cu batistutele tale! Dar sa sti ca e placut sa plangi de fericire, nu imi pare rau ca ma faceti sa plang in astfel de situatii, decat sa plang de suparare, ca ma saturasem de lacrimi din acestea. Zambesc cu lacrimi la cuvintele si gesturile voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

bonsoir les filles, cum se face ca ati ajuns pe pagina a 2?!
Ia sa mai ridic putin subiectul (daca 'moralul' e deja la maxim )

Oana, ma bucur sa aflu ca esti fericita , iti doresc inca si mai multe momente frumoase
Corina, am citit articolul despre Double Jeu, e foarte interesant .

Cine merge la vot pana la urma?

imagini
Ne prenez pas la vie au sérieux ; de toute façon, vous n'en sortirez pas vivant

Mergi la inceput

Iar nu ai somn, doruletz? Multumesc pentru gandurile tale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Buna seara voua!!!
Ma bucur ca esti fericita, Oana!

Eu merg la vot, însa nu m-am hotarât daca sa merg acum sau la turul doi. Basescu nu poate câstiga din primul tur si m-ar durea inima sa nu pot merge la cel de-al doilea. Ai mei parinti de suflet m-au sfatuit sa merg la turul doi pt ca oicum va fi si e mai important. Nu are cum sa câstige Animalul din primul tur...SPER! Inca nu stiu...si nu-mi mai spuneti sa merg la amândoua fiindca nu am bani de doua drumuri. Iar Ronan e gata sa ma lase sa merg singura la Paris ceea ce nu prea vreau.

V-am pupat pe toate!

Mergi la inceput

da Oana, ca de obicei, bântui si io noaptea pe forum ca ca in timpul zilei nu prea am vreme. Da' lasa ca vine ea vacanta... si plec in Romania la zapada

imagini

Mergi la inceput

Sibylle, tare as merge eu in locul tau la unul din tururi daca ar fi posibil. Ma inteb cat de adevarate or fi sondajele alea care au aparut in seara asta pentru ca daca diferenta e atat de mica (0.3%) inseamna ca intradevar fiecare vot conteaza... Acum imi pare atat de rau ca n-am pasaportul valabil!

imagini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Dar mai trebuie sa stiti ca legea e facuta în asa fel încât nimeni nu poate câstiga din primul tur...poate sa ia Basescu si 60% din voturi. Asta e problema....

De asta daca ar fi sa aleg, m-as duce mai mult la turul doi...dar as înnebuni daca ar câstiga Animalul din primul tur si eu nu am fost sa votez...ma mai gândesc, oricum TGV-ul merge repede, nu?

Mergi la inceput

Hai ca eu am bantuit pe la "In unul sau in doi...", am citit povesti triste ale fetelor.

Doruletz, nici eu nu cred sondajul acela, de fapt nu mai cred nici unul.

Sibylle, eu tot sper ca favoritul nostru sa castige din primul tur. Macar vorbesc, sa se oftice altii.:))

Mergi la inceput