Mamici din Constanta (20)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Cornelia , felicitari ! in primul rind! sa vina baietu sanatos si norocos!!!!

eu mai degraba cred ca-i vina mea in principal...:((( ca sunt anti-talent. iar apoi ceilalti factori au mai picurat nesansa in rezultatul fina.
nu e chestie nici de virsta , nici de Protopopescu ...:(((
sotul meu zice ca gindesc total contra-productiv.... dar ce sa fac, asa simt, ca volanul nu-i facut ptr miinile mele.
frate-miu a facut scoala la 35 de ani, a luat carnetul fluierind... oameni si oameni, unii chiar facuti de aceiasi parinti.
poate daca termin pe aici treaba sa vin in Romania sa stau vreo luna si sa mai incerc odata ...dar nu stiu daca are sens:(( nu cred ca m-am desteptat in ultimii patru ani.

mey fetelor este un frig pe aici , a inghetat apa pe casele oamenilor si pe strada .

Once a grump, always a grump
http://community.webshots.com/user/s_b2702

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Raluca, sa iti traiasca printesa, sa fie sanatoasa si cuminte, sa va aduca numai bucurii!
Simona si aici ii tare friigg....dar macar soare.
Sanzi, Nan ii dau lui Patrick si il linge de numa'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ione spune:

La multi ani! Larular pentru Andra. sa aveti parte de sanatate si de multa fericire.
Cornelia pe unde va mai plimbati?
Noua ne ies caninii.

Ginduri bune.
Ionela, Maria & Elena 26 mai 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Salutare fetele!!!
Tania, felicitari pentru maiestria cu care conduci!! Hihihi! Sa ne spui pe ce masina sofezi, daca te vedem prin oras sa iti dam ocazia sa arati ce poti: ambalam tare la rosu, si la verde GO!!!! Sa il infigi pe instructor in scaun!!!
Cornelia, fina mea e in 13 saptamani...inca nu stie daca e fetita sau baiat si urmatorul echo tocmai in ianuarie...eu sper sa fie fetita!!! ca asa mi se scurg ochii dupa rochite, palariute, si rozeuri!!! Am vazut azi un paltonas pentru 1-2 ani cu palarie de cadeai pe spate!!
Roxa, si noi incercam sa trecem pe Nestle (junior 1-3 ani), dar tot soia e de baza, si am zis ca nu ii mai dau soia, sa nu mai bea lapte si om vedea noi. Azi am luat de la PArmalat lapte prima crestere (am ideea de la un subiect de la parintii intreaba) dar nu stiu sigur ce e cu taurina asta...o fi buna daca si energizantele au asa ceva?
Crixia, ceva poze noi cu bibilicea?
Narcisa, m-am speriat degeaba...a fost un scaun moale izolat. David e in forma cum nu se putea mai bine, plictisit ca nu prea ne=am mai intalnit cu "gasca" si nu are cu cine sa se joace. Patrick are cu cine sa se joace, mai de seama lui? sau copii mai mari? Pentru Vivien e bine, ca ea are multe de invatat de la fratele mai mare, dar si fratele mai mare trebuie sa imite pe cineva!!! Eu de abia astept sa il dau la gradinita sa fie in colectivitate.

Aseara am iesit putin in fata blocului si erau 3 copiii care se jucau, si el nu mai putea de fericire, alerga dupa ei, striga si el "goooo" cand ii auzea pe copii cu "gol!", dar imi era asa mila de el ca nu il bagau in seama, si el era asa fericit ca vede copii!
Ma gandeam sa il duc maine la gradinita, dar imi e putin teama, in primul rand de vre-o gripa ceva, apoi sa nu oboseasca si sa vrea acasa, sau sa il apuce urlatul pe acolo!!! Nu prea stiu ce sa fac...si trebuie sa ma hotarasc pana maine!
Si cam atat...

Sinzi si David
The best of David, new

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Ione, din pacate nu ne mai plimbam. Eu nu am deloc energie si maria iese in fiecare zi in curte, ca mai departe de atat nu are cu cine . S-a imprietenit cu toti maidanezii (2 catele si 6 puiuti!!), pe care ori ii iubeste tare si le zice (cutzi-cutzi), ori ii goneste (ash!). Copii nu prea vede, dar zilnic se uita pe poze in revista mami si imi arata bb-i, care dorm, papa etc. A, si tot zilnic vrea s ase uite in albumele ei de poze (pze) de cand era mica si arata pe toata lumea pe acolo: mami, tati, bu (buni), bibi (bunicu'), Adi (sora mea), Gagan (bogdan, cumnatul meu) < alte personaje si pe bb, adica pe ea. Cam astia sunt prietenii ei .

Sanzi si Maria e mare fotbalista. Go e mingea. Se uita si la meciuri si striga "go", de ii da emotii tatalui meu, care o crede . Inca o faza frumoasa: cand era scandalul cu Mutu tot aratau la televizor o imagine a lui cu mainile pe fata. Cand il vedea, isi punea si ea mainile pe fata si zicea "bau!".

Va pup,
Cornelia (16 sapt) si Maria (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Revenim si noi, dupa ceva pauza. am avut si am inca foarte multa treaba, alergatura zilnic, pana rezolv cu banca...partea nasoala e ca nu cred ca ne mutam pana de sarbatori, desi stabilisem cu vanzatorii ca in momentul cand vin banii de la banca sa ne dea voie sa ne mutam, acum, nu, s-au razgandit, ne dau cheile pe 10 ianuarie, cum scrie in antecontract...neseriosi...dar nu e nici o problema, noi sa fim sanatosi...

Cornelia imi pare tare bine pentru tine si micutul tau...ai sa vezi ce bine o sa te intelegi cu baietelul, stii ca fetele sunt cu tatii, asa o sa ai si tu pereche...sanatos sa fie!

Roxa, ce mai face baietelul tau? mai spune si tu, ca voi sunteti putin mai avansati ca varsta, ca sa stiu si eu la ce sa astept cu Sofi...

Cris, bine ca ati turnat placa, acum poate veni iarna...noi am renuntat deocamdata la continuarea constructiei din Lazu, poate turnam placa la primavara, sa mai facem rost de cash...ca ne-a mancat apartamentul asta tot ce aveam deocamdata. dar cand ma gandesc ce ne asteapta...de fapt ce ma asteapta, ca eu ma ocup de toate...

Sanzi, piticul tau nu e gelos ca te duci la gradi si stai cu alti copii? e cuminte cand pleci tu la gradi? nu si-a manifestat si el dorinta de a merge acolo?

Tania, felicitari pentru curaj la condus...cred ca tine de talent in proportie de 80%; instructorul influenteaza destul de putin, zic eu...Conteaza sa ai incredere in tine, adica sa fii tu puternica psihic. Maine-poimaine ne intalnim pe drum...succes in continuare!

Noi va pupam, va dorim sa fiti sanatosi cu totii si sa auzim numai de bine!

Mada si sofia Maria, 3 luni si jumatate

Mergi la inceput

Sanzi, majoritatea formulelor de lapte au taurina, e un simplu amino-acid (si nan are). du-l si bietul pirat la gradi cu tine mai...ca se plictseste copilu' in casa!
Mada, Patrick e bine, nu vrea decit sa se ridice in fund si sa stea asa, vorbeste, chitzaie, tzipa la jucarii si la noi si la tv...si maninca de rupe. Sofi e bine? cind faceti vaccin?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Roxa, reuseste sa se ridice singur in fundulet sau il pui tu si el sta? Cred ca e super sa il vezi ca sta singur asa...Sofi e bine, merci de intrebare, chestia din obrajor cred ca e ceva de natura lichidiana, pt ca apare si dispare (se inmoaie adeseori), si parerea prietenei mele, care e medic, e sa o las in pace, ca daca era ceva naspa acolo facea infectie. Oricum, o tin sub observatie. Vaccin facem la 4 luni, nu? Probabil ne vor anunta de la dipensar cand sa mergem...iarasi emotii...dar nu se mai face antipolio si acum, nu?Patrick si-a descoperit piciorusele? se joaca cu ele? Sofi isi baga manutele in gurita, dar nu se uita la ele...iar de picioare inca nu stie ca ii apartin!

Mergi la inceput

Mada, pitaku suge la maini cu mare spor. la picioare se uita, dar doar din cind in cind. nu se ridica singur in fund, dar se chinuie si tzipa daca nu il ajuta nimeni.
se face antipolio si la 4 luni. dar de ce?
e bine ca nodulul nu te mai streseaza si nici pe Sofi.
multi pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Salut si de la noi pe ziua de azi!

Fetelor, io mai am putin si . De ieri dupa prinz vorbesc la telefon, cu vama in Ro si cu DHL si alte alea.
Da Doamne, sa treaca sapt. asta, cumva s-o rezolva problema; prietena mea care in fiecare an trimite un TIR cu ajutoare pt. oameni nevoiasi in RO, a incurcat niste acte, si le trebuia originalul la vama, si ea e nemtoaica, romana nu stie aproape de loc, si cine sa rezolve circul !?! eu ca alta n-are!!!!(vorba vine, ca o ajut la asemenea proiecte de mai multi ani si ne impacam bine, da uneori imi vine sa , ca e cam imprastiata si neatenta, si dupa, incepe sa se plinga de legile din RO) Mai am putin si-o iau pe cimpii, si cu piticii dupa mine.
Mai revin pe seara, ca v-am citit, vroiam sa raspund si prea mi se invirt toate deodata in cap, cine stie ce prostii mai debitez.....

toate cele bune
narcisa

Mergi la inceput