Scoala Christine Valmy..

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Sunt multi bani? Da!
Raport calitate/pret = ok, raport cerere/oferta = pret.

Nu e nimic romanesc, nici macar fetele.
Rezultatele sunt vizibile, clientela aleasa.
Daca ai o problema: o pata sau o depigmentare cred ca esti multumit sa scapi de o obsesie!!!
Eu am adorat-o pe Kata! Imi lipseste tare mult.
Dar acolo la ele e mai mult decat un serviciu de estetica. As fi spus o tehnica a viitorului, dar cand am ajuns in Canada am vazut ca e ff raspandita.

Ti-am dat link-ul pentru ca stiu ca ea era implicata in proiecte de extindere a meseriei in Roamania. Nu ti l-am dat ca punct de reper pentru preturi. Dar nu te speria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Fetelor, imi bag si eu nasul sa va urez multa bafta!

Nu stiu cum e in Canada, dar aici orice serviciu de cosmetica costa enorm de mult, si, pentru ca se practica "non-agresivitatea", mie, obisnuita fiind cu cosmeticiana mea din Romania (careia i-as ridica o statuie ), mi se parea intotdeauna ca nu ma curatau ca lumea (asta de cateva ori cat mi-am permis sa merg). La un moment dat dibuisem niste poloneze unde costa o idee mai putin si faceau si o treaba ceva mai apropiata de asteptarile mele, asa ca prietenii mei stiau, daca era ziua mea sau alta ocazie, sa puna mana de la mana sa-mi ia gift certificate la ele Pe urma m-am mutat si aici in zona inca n-am dibuit nici un salon est-european, daca as auzi de o romanca m-as duce glont. Asa ca Iselin, baga tare, si poate intr-o buna zi iti faci filiale si mai la sud

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Merci LAI.
Sunteti tare dragute ca ne sustineti in a face aceast HOOOOOOOOOOOOBYYY!!!

Multumesc romaneste din suflet!!!
Imi pare rau ca nu am deschis acum ceva vreme in urma subiectul.

Mergi la inceput