mamici / burtici/ fete din Pitesti
Raspunsuri - Pagina 4
patisor spune:
scuze te-am botezat dar n-are nimic urarea era pentru ANDREEA dar nu cred ca s-a suparat nimeni
malina_mircu spune:
filotfeia eu ma nascut la pitesti si nu regret si urmatoarea nastere tot aici vreau. si eu am stat in cumpana daca sa merg la Bucuresti.
Argumente contra:
- dr meu nu are capinet particular si deci trebuia sa suport consulatiile la spital
- toaletele sunt naspa
- nu se face epidurala
- nu stai cu copilul in camera
- copii sunt trei etaje mai sus (exista lift)
- sunt gandacei (dar astai acred ca sunt peste tot)
Argumentr pro:
- este aproape (stiu o tipa care a fost de 3 ori la bucuresti inainte sa nasca, a statmai mult pe drumuri; o alta a stat ca si tine mult in bucuresti)
- este renovat si desi nu e lux este curat (exceptand gandacii si toaletele). sotul meu a fost la fundenisi a zis ca la noi ese lux
- este caldura
Mie mi-a fost groaza ca nu o sa ajung la Bucuresti (desi greu de crezut) sau ca a sa ma fatzai pe drumuri. Si sa stii ca contrar parerilor sunt f multe tipe care nasc la pitesti, persoane cu conditie materiala f buna. Nu stiu insa in caz de complicatii cum reactioneaza.
pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35266" target="_blank"> povestea nasterii
patisor spune:
ai avut noroc tu la PITESTI asta ti-o spun eu ,iar la BUCURESTI nu e tocmai asa.
eu am stat cu fetia in camera ,mi s-a facut si epidurala,gandaci slava Domnului nu erau, curatenie se facea in fiecare zi poate si de doua ori ca doar era spital nu altceva.
la Fundeni asa e e destul de nasol ,dar la Municipal eu am fost foarte multumita.
Zvonuri sunt multe dar eu iti spun ca nu e chiar asa cum se zice.
ramona si patricia
filofteia spune:
Malina,
Nu - mi place ca sunt copii asa departe...
Am ales Bucuresti pentru rooming... eu sunt mai impacientata din fire. Pa Adi l-au adus in camera mea cam la 3 ore, dar tot mi s-a parut tarziu.
Am sa va scriu si eu povestea nasterii... am citit-o pe a ta si chiar mi-a placut, dar se pare ca doctorii din Pitesti sunt mult in urma celor din Bucuresti.
Eu am nascut la polizu si nasterea mi-au provocat-o cu niste pastilute... iar inainte de a ma taia mi-au facut o injectie cu morfina.
malina_mircu spune:
eu nu am zis ca in buc nu sunt conditii, din contra stiu ca sunt conditii extraordinare (mai ales la municipal) si doctorii mult mai buni. chiar de asta am zis ca nu stiu daca aici sunt in stare sa reactioneze la complicatii, ca la mine si-a facut natura treaba, ei au fost mai mult bagatori de seama. nici sarcina nu sut mulumita cum mi-a monitorizat-o.
dupa cum ai vazut am avut mai multe argumente contra pitesti si as mai fi avut o gramada, singurul argument pro care sta in picioare este ca este aproape.
pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35266" target="_blank"> povestea nasterii
xerxe spune:
Haideti sa va povestesc cum am nascut eu in Pitesti:
Era intr-o zi de miercuri, insarcinata 38 saptamani. Vine Dan acasa, sotul, si-i zic sa mergem si noi sa cumparam niste chestii pt mine la hospital (halat, camasa de noapte etc.)ca peste o saptamana ma chemase dr sa ma interneze, controleze etc.... si pt noi ca a doua zi implineam 4 ani da casatorie.
Mergem noi prin magazine si la un moment dat simt ceva in salopeta, eu cu gandul ca sunt in 38 de sapt. ii zic lu' Dan "na ca am inceput sa fac pp pe mine!". Omu' ma crede ca de.. Venim noi acasa ma duc la baie si vad ceva, cumva...o sun pe o prietena de-a mea si-i zic, ea incepe sa rida de mine si-mi spune suna-l pe dr ca nasti. Bun, il sun pe dr, care-mi spune stai in pat, stai linistita, ne vedem maine dimineata. Io il ascult, ma bag in pat, era 7 seara, "stau linistita", nu simteam nimic altceva, adorm, ma mai trezesc.... se face 1 noaptea, incep niste contractii mititele, zic ahaaa, incepe travaliul ala de 10-12 ore! Dar de unde, din ce in ce mai puternice. Rezist eu eroic pana la 3, cand dp insistentele lu'Dan il sun din nou pe dr, iar el f enervat imi spune ca n-am de ce sa ma impacientez ca sunt la prima nastere si ca....ne vedem dimineata la 8! Io nu mai puteam habar n-aveam ce sa fac, mai stau mai indur, se face ora 5 si Dan imi zice ori mergem la spital ori ma duc sa ma culc! Ma gandeam, merg acolo dau peste cine stie cine, nu ma baga in seamna, ca de suntem in Romania, cum sa merg??? Il sun iara pe dr si-i spun ca eu am plecat la spital ca nu mai pot! El imi spune ca n-am decat, vine si el la 8! Ne urcam in masina, abia mai suportam, ajungem la spital, ma interneaza, merg in sala de nasteri, dilatatie 6 cm! Mergem in sala de travaliu le dam banu' la asitente si ma intreaba de dr care mi-a urmarit sarcina, le spun da-i si suna-l. Imi dau asitentele niste supozitoare si la 6.30 mergem din nou in sala de nasteri, dr. nicaieri! Il suna Dan, il suna asistentele: "unde santeti ca naste!!!", si in sfarsit apare si dr in sala! La 6.45 apare alexuca! Mi-o pune pe piept, ii dau si eu un pup si o duc la neonatologie. Dan cand o vede zice: "e mica, albastra si cu ochii mari, un extraterestru"! Si asa fetita noastra este nascuta in aceeasi zi in care noi ne-am casatorit!
Nu credeti ca se putea mai usor si fara atata stres?luminita mama alexutei
minimona spune:
Ba, se pare ca eu sunt cea mai batrana. Am implinit deja 35 ani. Nu sunt nascuta in Pitesti, dar locuiesc aici din 1993 (de, m-a adus sotul). Locuiesc in Trivale doar de anul trecut cand ne-am construit casa in Smeura, la granita cu Pitestiul (pe interminabila strada Campului). Pana anul trecut am locuit in Fratii Golesti.
Eu am nascut la Bucuresti, la Municipal, era sa nasc pe autostrada, a mai durat doar 1/2h de la sosirea la spital si bebitul a aparut pe lume, dar nu regret, am stat in camera cu el(desi nascut la 34 sapt), personalul se purta de nota 10, atmosfera era placuta si destinsa.
Va pup pe toate si puneti-ma si pe mine pe lista: Minimona - adica Monica Surdu si bebe Vladimir (1an si 6 luni-18mai 2003)
NicoletaF spune:
quote:
Originally posted by xerxe
Andreea, la multi ani!
Nicoleta, si eu am terminat asistenta social dar la Univ Buc, lucrez la portectia colpilului si ma intereseaza dc stii cumva, in cazul in care esti bugetara, dc administratia publica a incheiat contract colectiv de munca? Mie nu au vrut sa-mi dea salariul bonus la nasterea alexiei! luminita mama alexutei
imi pare rau ca nu pot sa te ajut. intreaba fetele din directie care au mai nascut . Eu sunt bugetar cu ceva drepturi in plus. Lucrez pe langa Tribunal.
Malina ce rapida ai fost
Nicoleta