mamici / burtici/ fete din Pitesti
Raspunsuri - Pagina 3
patisor spune:
buna ziua pitestencelor .
eu sunt ramona constantin fosta Pop am facut scoala generala la nr 10 iar liceul la Balcescu ,am o fetita de aproape 3 ani pe 02.12.2004 si ma bucur enorm ca s-a postat acest subiect pe forum .
sa auzim numai de bine
Ramona si Patricia
xerxe spune:
referitor la dr. mihaila, au am nascut cu el, si problema a fost ca efectiv m-am rugat de el 3 ore, in travaliu, sa vina la spital (am nascut normal), am mai scris pe aici, cu toate ca eram pacienta lui de 3 ani de zile! are si cabinet particular, pe langa sf. vineri, eu oricum nu mai nasc in pitesti!
am si o intrebare pt pitestence: lucreaza cineva in administratia publica? ma intereaza contractul colectiv de munca pe aceasta ramura, daca stie cineva unde il pot gasi, va roooog frumos!luminita mama alexutei
Mickyyy spune:
xerxe, n-am facut scola la nr. 10, desi jumate din colegii mei de clasa din liceu au mers acolo.
Am facut clasele 1-4 la nr. 14 iar 5-8 la nr.9. Si liceul la Balcescu.
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
bgomoiu spune:
Salut fetelor pitestence!
Si eu sunt o pitesteaca si vreau sa intru si eu in clubul vostru.Ce ziceti ma primiti?Acum sa va spun cate ceva despre mine, ma numesc Andreea Gomoiu, stau in Centru(Banc Post), nu am inca un bebelus dar imi doresc extrem de tare.Nu sunt pitesteanca 100%, am locuit in Calinesti si doar de 3 ani stau in Pitesti, asa ca am facut scoala generala si liceul la Topoloveni, iar facultatea-drept-la Bucuresti. Ahh si inca ceva am 26 ani impliniti ieri
Numai bine,
ANDREEA.
NicoletaF spune:
Buna mamici, burtici si fete din Pitesti
Seara trecuta ma intrebam cum sa iau legatura cu voi si ca ar fi bine sa postez din nou un subiect, dar vad ca deja exista din 12. ma bucur tare ca s-a reluat.
Malina te rog sa treci in listuta la mine - bebe Andrei (17.sept.2003)
Eu locuiesc in Prundu, am terminat Balcescu si Univ Pitesti- fac de As Sociala.
Am 31 ani in 12.dec 2003. Cred ca sunt cea mai batrana
as mai scrie, dar Andrei nu ma lasa
Pe curand
Va pup,
Nicoleta si Andrei Catalin
http://community.webshots.com/user/andreicatalin
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
Elenalove27 spune:
Draga Malina si eu ii multumesc lui Dumnezeu zi si noapte ca am nascut aici in USA unde sansele sunt 99% bune pentru copilashi care se nasc bolnaviori.
bgomoiu , La multi ani sanatosi draga Andreea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3-
Halloween
xerxe spune:
Andreea, la multi ani!
Nicoleta, si eu am terminat asistenta social dar la Univ Buc, lucrez la portectia colpilului si ma intereseaza dc stii cumva, in cazul in care esti bugetara, dc administratia publica a incheiat contract colectiv de munca? Mie nu au vrut sa-mi dea salariul bonus la nasterea alexiei! luminita mama alexutei
malina_mircu spune:
andrea sanatate si toto ce iti doresti (un bb sanatos si frumos). socrpiutza ca si mine.
pana la urma ne cam adunam.
pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35266" target="_blank"> povestea nasterii
filofteia spune:
Am vazut ca nu prea sunteti cu nasterea in Pitesti. Pe Adi l-am nascut in Bucuresti pentru ca eram de curand in Pitesti si mi-a fost mai usor... Dar pe al doilea... cum o sa fac? In asa fel sa nu-l neglijez pe Adi... sau sa o fac cat mai putin.
Cand am nascut am stat in Bucuresti cu 10 zile inainte... ceea ce acum nici nu se mai pune problema.
Va rog sa dati mai multe amanunte.. poate imi fac o parere.
Sanatate voua si copiilor!