mamici / burtici/ fete din Pitesti
Raspunsuri - Pagina 13
lulu75 spune:
Multumesc! Imi doresc din suflet sa avem sanatori si frumosi.
Luminita 9 saptamani
http://photos.yahoo.com/lumylorv
malina_mircu spune:
miky felicitari pt fetitza. se pare ca este anul fetizelor (dintre cunostintzle mele una deja a nascut fetitza, cumnata trebuie sa nasca luni toto fetitza, alta tipa asteapta tot fetiza )
luminitza felicitari sa fiti sanatosi. se pare ca ti se indeplientc dorintele. sa ti se implineasca toate.
nicoleta Manu a murit in somn,am inteles ca facuse mai multe infarcturi dar nu a avrut sa se interenze. si de asemenea am inteles ca nu mai era decan si il cam frecau astia pe la faculta.
inca nu am am vandut apartamentul. sapt viitoare plecam in Anglia, la Londra 4 zile si nu ne-am agitat prea tare. si piatza este si cam maorta acum. dar dupa ce ne intoarcem incepem sa cautam ca lumea.
pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35266" target="_blank"> povestea nasterii
xerxe spune:
Malina sa aveti drum bun! Este in interes de serviciu sau de palcere?
Nico dc te intereseaza sau stii pe cineva care vrea, la DGAS se fac angajari, ramane intre noi, sa nu spui de unde stii, da?
Luminitza, mami de Alexuca
lulu75 spune:
malina sa ai drum bun!
Sa va dau mai multe date despre mine. V-am spus ca inainte de casatorie ma numeam Luminita Vatasescu. Pana in '89 am fost eleva la Scoala 3, apoi pana in '93 eleva la "Balcescu".
Parintii mei locuiesc in Exercitiu, pe Matei Basarab.
De la pitestence, prietena mea este Andreea (bgomoiu) si le cunosc pe amelia si pe Michyyy.
Sper sa va cunosc si pe voi!
Luminita 9 saptamani
http://photos.yahoo.com/lumylorv
NicoletaF spune:
Malinadrum bun, e f frumos acolo. Asteptam impresii.
Xerxe ai idee ce salarii sunt? si in ce perioada trebuie mers acolo pt demersuri angajari.daca ai detalii poti sa-mi scrii pe mail.
lulu 75 am vazut poze cu tine, dar nu te stiu. Eu am terminat in 92.
va pup pe toate,
Nicoleta si Andrei Catalin(17.09.2003)
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
malina_mircu spune:
este in interes de servciu. dar sper sa combinam si cu placerea. mergem la targ internationalde entretaiment, noi la sectiune de jocurionline (cu asta ne ocupam). sper sa avem timp si sa vizitam. stiu ca est frumos,am mai fost o data. mergem si la un mare bal, 1000 pers, cu rochii de seara si costum cu papion, la hotel Marriot 5 stele. O sa facem o gramada de poze si o sa le pun cand ne intoarcem.
sa spun si eu pe cine cunosc personal: ancaN (colega de faculta), iuily76, kia (vecina), oani(vecina),cumnata mea,de fapt s-ar putea sa fie amandoua, oana georgescu (de pe site), miky (de pe site), gabi (de pe site), luminitza (de pe site). sper ca nua m uitat pe cineva.
pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35266" target="_blank"> povestea nasterii
xerxe spune:
Malina, ce pot sa mai spun....vreeeau si io...
Sa ne pui poze ca sa te vedem la bal!
Luminitza, mami de Alexuca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/luminitap_ro/my_photos
gianna_r spune:
Fetele, mai primiti printre voi o pitesteanca ratacita?!
Eu am locuit in Craiovei-Boema, parintii mei inca mai locuiesc acolo, deci...ce vecine am avut?
Bineinteles ca lista poate continua: am 25 ani, sc gen la nr 11, "Mihai Eminescu"-mai nou, liceul la "Zinca" si Colegiu de Institutori- in centru.
Pupici dulci din Rosenheim!
gianna_r spune:
Nu vreti sa imi raspundeti si mie?
Apropo, AncaN, tu esti pitesteanca sau argeseanca?
gianna_r spune:
Am si eu o perisoara, adik verisoara care a terminat mate-info, deci sigur o cunoasteti! Dar daca nu vreti sa vb si cu mine, chiar ma supar, imi iau jucariile si plec
Gianna- spera sa devina in curand ca s-a saturat de asteptari!