mamici / burtici/ fete din Pitesti

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xerxe spune:

Nicoleta, am vb cu Ioana si a zis ca te cunoste si mi-a spus ca esti cumnata cu Simona, de la C-lung, nu? Am fost cu ea la un curs in Bucuresti, eu eram gravida cu Alexuca si a venit sotul ei, sa ne ia cu masina de la curs! Ce de cunostinte comune!
Sper sa mai treci pe aici si sa citesti ce ti-am scris poate ne intalnim dc vrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaF spune:

xerxe intr-adevar, ce de cunostinte comune. Cu Simona am fost si colege de facultate si cu Octavian fratele Ioanei. Ar fi frumos sa ne intalnim, totul este de timp si de programul bebeilor. Tu cand incepi serviciul? Eu pe 1 sept. poate ne facem timp intr-un we. si ne intalnim, sper sa nu se strice vremea

Nicoleta si Andrei Catalin(17.09.2003)

www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

merci lumi. mai ales ca stai in zona.
danutz ete bine, creste. a tot fost racit si noi la fel, cred ca m facut o viroza. nu v-ati intalnit afara? ca ziele astea a tot iesit mama cu el. parca de la 13 la 14 ies.
sa ziceti cand ne intalnim. noi insa din 2 in 2 weekenduri nu suntem acasa. sapt asta suntem plecati la arges, al bunici. oricum am inteles ca se strica vremea si vine zapada.

stitzi ca a murit MANU decanul de la teologie, acum cateva zile? lumi ai terminat asistenta sociala la pitesti?

pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35266" target="_blank"> povestea nasterii

Mergi la inceput

Nicoleta, io ar tb sa incep munca cam tot pe 1 sept, se termina cic de 25 sept, asta dc nu facem bb2, inca mai "negociem"! Noi sambata tb sa mergem la Craiova, la "rupt de turta", ramane sa mai vb ne net. Si Ioana te saluta, astazi vine pa la mine cu Mirela!
Malina, eu am terminat as soc la Buc.
Si noi am fost bolnave, n-am mai plecat de rev, pe 31 am fost la urgenta cu Alexuca, entorsa de cot, bine ca s-a terminat anu'! Acum suntem bine, tb sa vedem cand facem vaccinul de 15 luni ca l-am amanat.
la bebici!

Luminitza, mami de Alexuca

Mergi la inceput

Malinamie mi-a fost profesor Manu. Ce trist, d-zeu sa-l odihneasca.
Cum a murit? sau mai bine zis de ce?

Ai vandut apartamentul?

XerxeSalutari Ioanei din partea mea, si Mirelei daca este vorba de M Dumitrascu.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Parintii mei locuiesc in Pitesti in Exercitiu. Eu am fost la Scoala 3 si apoi la "Balcescu" pana in 1993 cand l-am absolvit.

Luminita 9 saptamani

http://photos.yahoo.com/lumylorv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Am intrat sa ne laudam si pe-aici...azi am fost a eco....vom mai avea inca o fetita! Am doar 18 saptamani (si nu 19 cum calculasem eu) insa totul e ok.

Lulu, am vazut bine, o burtica la semnatura ?! Felicitari si sarcina usoara in continuare!

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Mickyyy (ti-am citit povestea nasterii si oare se va mai intampla? - felicitari pentru decizie.)si lulu 75 sanatate la bebei din burtici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

quote:
Originally posted by Mickyyy

Am intrat sa ne laudam si pe-aici...azi am fost a eco....vom mai avea inca o fetita! Am doar 18 saptamani (si nu 19 cum calculasem eu) insa totul e ok.

Lulu, am vazut bine, o burtica la semnatura ?! Felicitari si sarcina usoara in continuare!

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mickyyy ma bucur din suflet ca vei mai avea o fetita. Cand ne-am intalnit ti-am spus ca imi doresc si eu foarte tare un BB. Nu stiam ca in mine in acel moment crestea un pui de om. Sunt foarte fericita. Iti doresc si tie o sarcina linistita in continuare si... bani multi sa faci zestre la fete.

Luminita 9 saptamani

http://photos.yahoo.com/lumylorv

Mergi la inceput

Mickyyy si Lulu, sa aveti grija de burtici si nastere usoara!

Luminitza, mami de Alexuca

Mergi la inceput