Mamici de noiembrie decembrie 2004 (88)
Raspunsuri - Pagina 9
bits spune:
TRY nici cu ALEXUTUL tau nu ma pot plange,tare-i dragalas.spre deosebire de cazul meu,ALEXUTUL seamana cu tine mey
.spune-mi te rog ALEX mai sughita ca in burtica.la mine zilnic am cate o repriza
.
ILEDEN felicitari pt baietel!sa va traiasca si sa aveti numai bucurii din partea lui.asteptam si pozite
octy si KEN
bits spune:
eu ii dau putina apa fiarta si racita(calduta) sau tzatzica dar numai pana se opreste sughitul.
astazi ne-a cazut si noua buricelul
!l-am pus la pastrat ca sa ne aducem aminte de legatura mama-fiu![]()
octy si KEN
try spune:
Bits, mai sughite, dar nu la fel de des. 1-2 ori/zi.
Iar de semanat... eu nu vad in Alexutzu' nimic de la mine si nici de la sotul. Singura trasatura evidenta imprumutata de la unul din noi e barbita: a sotului. Alex are aceeasi gropita in barbita ca sotul si aproape aceeasi forma a barbiei.
Ia zi-mi, Kenzo a avut pielea crapata din cauza ca a fost peste termen? La mine Alex s-a nascut cu pielea crapata rau, adica era un rand de piele ce statea sa cada. In sapt. asta a naparlit ca o soparlita. Si acum inca mai are zone unde nu s-a curatat perfect. Il ung cu cremuta hidratanta pt bebei, iar la baita insist un pic in zonele unde mai are pielicica de indepartat.
De ieri mi-a facut si iritatie la popou, dar pe o zona micuta. Insa e aproape ca rezolvata ca il ung pe zona respectiva cu aceeasi crema cu care ma dau eu pe sani si am acum grija sa-l spal la popou sub jet de apa calda (ii bag funduletzul la inaintare in chiuveta), fara sapun. Si vad ca s-a atenuat considerabil. Incerc sa-l mai si las cu funducu' gol (bai de aer), insa e riscant ca la stilul lu ide a face kk ma trezesc ca face cand ti-e lumea mai draga.
Aveti grija mamici ca nu e placut deloc pt bebei sa capete iritatiile astea, asa ca mai bine fiti preventive. Pampersii astia au si ei dezavantajul lor, nu lasa pielea fundului sa respire.
Azi am iesit cu totii la o tura afara (cu masina) pana la un magazin si eu am ramas cu Alex un pic sa-l plimb prin parcare - a fost o zi superba afara si maine se anunta una si mai si. Vai ce frumos mi-a dormit Alex dupa iesirea asta afara. Vreo 2 ore continuu (lucru rar la Alex al meu).
Bits, cum doarme Kenzo noaptea? Dar ziua?
Alex - 8 zile
Dena spune:
Buna ALL!!
Ileden sa-ti traiasca bebeul si sa te bucuri de el for ever!! 

Bitsu' si Try felicitari pt kg de care ati scapat asa de repede!!! Dar mai mult decat atat pt bebeii vostrii...m-am uitat si tot uitat la pozisoarele voastre... mai, mai!!! Ce bebei frumosi!!! Iti vine sa ii mananci nu alta...
Bitsu' uite ca eu si uitasem ca mi-ai propus sa vad pozisoarele tale cu burtica postoperatoriu... sa stii ca as vrea sa le vad daca se poate, numai spune-mi ce si cum...
Cu sanii Gandacelul are dreptate... este ft comun ca in timpul alaptarii sa fie inegali, uneori extrem de vizibil, dar dupa intzarcare se revine de la sine la marimea naturala si se egalizeaza in volum.
Mai Bitsishor!!! Bravoooo!!! Felicitari mai ... esti o tare tu cu housekeepingul si cookingul tau si cu bebe mic si fara nici un ajutor... o sa ma gandesc numai la tine cand o sa fiu la greu.
Micheee ce mai face bebelul tau??? Sta cumintel la cutiuta?? Care mai e situatia ta???
Onitza multam de info, uite ca nu stiam chestiile astea... stiam numai de molifta de 40 de zile si atat.
Sa aveti duminica buna toate!!! ... sarcini, nasteri, recuperari usoare si bebei cumintei sau cum va doriti voi ![]()
Denisa si bebica din burtica - 39 sapt.
http://community.webshots.com/user/craiasazapezii
"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi
simonacip spune:
Buna fetelor. Revin si eu, mi-a fost dor de voi...Vreau sa va felicit pe toate cele care ati nascut si sa le urez curaj celor care ureaza. Onitza, ai vazut cum mi-ai provocat baiatul sa se nasca cu telefonul tau ?![]()
...Gindacico, dr. mea a fost super ok, daca nu era ea nu stiu ce m-as fi facut. Mie mi s-a rupt apa la orele 10, pe 9 nov si m-au apucat imediat contractiile. La camera de garda mi-a facut control si mi-au spus ca am dilatatie 1....dar contractiile s-au indesit, erau la un minut doua, cind a venit dr. mea pe la 12.30-1 noaptea aveam dilatatie 3-4. La 2.30 mi-au pus cateterul pt ca deja nu mai suportam ( aveam dilatatie 6)...de aici incolo toate durerile au fost suportabile. Am nascut la 3.40. Cind mi-au spus 4 kg nu mi-a venit sa cred, dar adevarul este ca a iesit fff. greu, credeam ca nu se mai termina. Am pierdut mult singe si dupa nastere imediat mi-a venit rau, m-au pus la perfuzii. Am stat pina la 17.00 fara sa-mi vad grasunelul, nu mi-au dat voie sa ma ridic fiind slabita. Nu am mers nici la toaleta, dar nici macar nu aveam senzatia de a urina desi vezica era plina....M-am umflat foarte tare din cauza asta. Maternitatea m-a dezamagit, am avut momente grele, deprimare, nu prea aveam lapte,David maninca f. mult, iar asistentele nu voiau sa-mi dea de cite ori le ceream , imi spuneau ca e copil de o zi trebuie sa manince mai putin...dar ce sa fac daca este un fomist? Si bine-mi pare. Vreau sa va spun ca nu a pierdut deloc in greutate, nici macar scaderea fiziologica nu a avut-o, tot 4 kg mi-au spus la prima lui baita. Am plecat cu el ieri de 4070 kg. Acum totul e bine, nu vreau sa ma mai gindesc la maternitate. Imediat va pun si pozici. Va pup pe toate. Mi-a fost dor de voi fetelor de toate....Bits, Try, Onitza, Eliza, Gindacica, dannete, fulguletz, felis sper sa nu uit pe careva.
Simona si David (10 nov)
http://community.webshots.com/user/simonacip
simonacip spune:
fetelor, am pus si poze...Miche, tu ce mai faci???
Simona si David (10 nov)
http://community.webshots.com/user/simonacip
andreap spune:
Buna dimineata!Sper ca nu m-ati uitat, desi cam de multisor nu ne-am mai auzit.Acum sunt la Pitesti, am internet, asa ca o sa tot intru(daca ma lasa BBica).
Am citit repede o pagina si-mi dau seama cat am pierdut.....Sper sa pot recupera cate ceva din povestile voastre.
Acum am putin timp(bblina abia a mancat)si vreau sa va spun pe scurt si povestea mea.
Acum o saptamana la ora asta plecam cu elan si inim astransa spre MUnicipal, sa nasc.Asta dupa ce cu o noapte inainte luasem ulei de ricin, statusem toata noaptea pe WC si avusesem niste dureri de burta micute.La camera de garda ma vede Sorin(doctorul meu), imi face foaia si ma trimite sus(el avea o cezariana).Nu se intampla nimic pana la 13.30 cand imi face asistenta un calciu si dupa, la 13.45 o injectie in burta subcutanat.Dar nu ma asteptam sa se intample nimic, dar fiind ca celalalte fete facusera acelasi lucru si..nimic.Sorin imi spune"pana la 6 nasti"Eu zic in gand, poate maine la 6....In jur de 14.00 incep dureri, mi se rupe apa.Ies pe hol, Sorin cosea o pacienta, ma vede si-mi spune ca e bine ca au inceput contractiile.Eu desteapta, nu-i spun ca sunt cam dureroase...de, asa o fi normal.Merg in salon, nu puteam sa stau decat pe WC, aveam senzatia ca fac KK non-stop.Durerile erau mari si dese, stateam cu capul pe faianta, nu asa cum stiam ca trebuie sa fie primele contractii, mai rarute.Intre timp, vin fetele sa ma anunte ca a venit doctorul cu anestezistul(ptr.epidurala)Ies mai mult pe branci si ii spun"fa ceva, cezariana, orice ca doare cumplit de tare".Ma urca in cabinet pe masa si....aveam dilatatie maxima.Bineinteles ca ma cearta ca n-am venit sa-l chem, ca puteam sa nasc in WC, etc.Deci adio anestezie.Imi spune"nasti".Eu ii zic:fara anestezie, nu.Auzi, parca era dupa mine.
Ma duce in sala de nasteri, ma urc pe masa.De aici totul parca a fot suportabil.Am impins de cateva ori(cred ca 4-5) si..a iesit comoara mea.La ora 15.00, dupa 45-50 minute de travaliu.daca nu era Sorin, faceam cezariana de frica.Noroc ca m-a convins el...Fata a avut 47cm si 3,350kg, scor 9-10.E frumoasa(normal, e a mea)O sa incerc sa iau un aparat digital sa-i fac poze; e ca o ciocolata(bine, acum e cam galbena de la icter)asa-i spuneau asistentele in maternitate.Cand ma uit la ea, uit orice durere si fiecare minut din travaliu a meritat.Ea e "gogosica mea infuriata"si mi-a umplut viata.Timpul se masoara acum in ore pana cand mai doarme inainte de a manca.Cele care au nascut deja, stiu despre ce vorbesc.Celalalte, mai aveti putin si o sa simtiti si voi bucuria unui ingeras in casa.
Restul, ce sa va spun..Am facut in urma nasterii hemoroizi
si astia ma supara cel mai tare.Taietura nu prea ma deranjeaza, putin ma mai ustura. S-au mai retras(hemoroizii), dar ma jeneaza de mor.Oare in cat timp trec?
E tare cumintica, ziua doarme, mananca la 2-3 ore si se culca la loc.Seara mai face scandal(oare sa fie deja colicii?)Am inceput sa-i dau un siropel de colici, ca mi se pare ca se cam strange de picioruse cand plange, deci cred ca e burtica.
Alte probleme, nu prea mai am.Am trecut prin faza sanilor umflati si durerosi(statema sa ma mulg si cu comprese cu apa rece).Acum si-au revenit, sper sa nu mai fac nimic.Ma supara nasucul ei care e cam infundat.Ii pun ser fiziologic si ii trag mucisorii cu pompita.Si stranuta.Ni stiu ce are, in camera e cald(24 grade), m-a pus sa-i scot caciulita.Febra nu are, medicul a zis sa mai asteptam sa vedem, nu-i da inca medicamente.
Cred ca v-am facut capul mare, am scris ceva, dar nu mai intrasem de mult.Sper ca are logica ce am scris
Vreau sa va felicit pe toate care ati nascut.Sa fiti sanatoase, BBicii sa creasca mari, sanatossi si norocosi.Celelalte, succes!
Andreea inca
si BBica Maria Alexandra
FELIS spune:
SIMONA, ANDREAP bine ati venit acasa cu odoarele voastre!... Sa fiti sanatosi cu totii si as aveti parte numai de bucurii...
SIMONA... ai un baietzel dolofan... Cared ca-l pupi toata ziua...
Da ce zic eu... toate cred ca va pupati toata ziua bbii.
Ce o fi cu MICHE?... Nu are calculatorul deschis, ceea ce nu e normal pt ea pana la ora asta!...
Tu MONICUTZ ce faci?... Se joaca Alexutzu la calculator?
Felis, 37 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!
bits spune:
SIMONEL sa-ti traiasca DAVIDUTUL,e o scumpete!mai da ce l-au infofolit in maternitate!
TRY mie mi se pare ca ALEX seamana cu tine,(nu-ti pot spune exact)cand am vazut pozele exact la tine m-am gandit.cu sotul tau (fara sa-l supar pe tati) nu prea mi se pare a semana.
credeam ca numai KEN al meu e un KKcios.ieri mi-a tras un martisor exact pe fatza
,dar mami nu se supara...
TRY de 2 zile imi cam face figuri,se trezeste si la 1h sa-i dau tzatzica si apoi asteapta sa-i vorbesc ,sa-l alint iar dupa aceea adoarme.asta noapte mi-a stat treaz de la 2 pana la 5.nu mai stiam ce sa-i fac,apoi am citit in cartea sotilor CAPRARU ca e normal ca dupa 7-10 zile perioadele de veghe sa se lungeasca.astazi l-am lasat sa planga caci eram si eu nervoasa si-i transmiteam starea mea si de aceea nu adormea,dar nu m-a lasat inima sa-l vad cum plange si l-am luat in brate,imediat a adormit.mai nou tzatzele mele au devenit suzete le molfaie fara sa traga si uite asa imi adoarme.
ma intrebai despre pielea aceea care se descuameaza,si la mine era la fel,parca era o soparlica
.am sunat-o pe mama care mi-a spus sa-l ung cu ulei de masline fiert intr-o sticluta timp de 2 ore.vreau sa-ti spun ca functioneaza de minune.am scapat de cojitele de pe manute,burtica si mai avem niste ramasite pe la picioruse.
pt fundulet folosesc crema pt iritatii de la SANOSAN,e fff buna.
sanul meu drept si-a revenit,asta dupa ce ieri m-am muls de vreo 2ori,i-am facut masaj si am stat cu comprese calde pe el.
octy si KEN