Mamici de noiembrie decembrie 2004 (88)
Raspunsuri - Pagina 11
ionela roxana spune:
Andreea si Simona felicitari ptr. bebei

; sanatate mamicilor si bebei mancaciosi si somnorosi
Try si Bits, mai dar ce pufuleti de bebelusi ave-ti
; parca imi aduc aminte cum arata fii-mea bebe, si mii asa de dor si abia astept sa vina si bebe meu, dar cred ca de data asta o sa fie ceva mai mic decat Arisa
; toata sarcina am alergat prea mult dupa sora-sa toata vara si l-am c-am neglijat(o), fata de cum am avut grija la sarcina cu sora-sa
; sa va traiasca puiutii si sa va bucurati de ei pana la adanci batraneti
Monica iti multumesc ptr. ibarbatari
; muuuuulta sanatate tie, sotului si puiutilor tai
, si poate intr-o buna zi vom putea sa ne intalnim cu toatele si sa mergem la o plimbare prin parc(ce parere ave-ti
, va face placere ideea
)
roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura
ionela roxana spune:
Ileden felicitari ptr. baietel, sa fie sanatos, cuminte si somnoros

Bits si Try am uitat sa va felicit ptr. kg. "topite"; de-acum incolo se vor topi si mai multe kg., asa ca mamicutelor muuuuulta ingrijire va trebuie, mese consistente si pline de vitamine
Bits eu cred ca Kenzo seamana mai mult cu tati, dar inca este micut, iar intre timp se va schimba; oricum la ochi nu seamana a jap.
Chestia cu sughitul, eu lui Arisa nu-i puteam da apa fiarta ptr. ca vomita si tusea de mama focului, asta pana, pe la 1an jum., dupa care a inceput sa bea apa fiarta si racita dar fffffff. greu; cand sughita ii dadeam laptic praf sau san, si se potolea imediat, dar in gen. incercam sa ragaie iar sughitul aparea ffff rar; sughitul aparea in cazul in care no schimbam imediat de pempers, sau ii era frig. Chestia cu descuamarea pielii si Arisa dupa ce am nascut-o arata ca o soparlita, dar pana sa ne externam aproape s-a curatat; o spalau in spital ffff. bine, iar cand am ajuns acasa mai avea in unele locuri f. putin, unde la baita am insistat mai mult, iar dupa baie ii dadeam cu ulei de bebe. Problema sanului ca unul este mai mic si altul mai mare, si eu am patit-o; Arisa mea dupa nastere nu a vrut sa suga decat de la sanul stang, ia de cel drept nici nu se atingea, dar am insistat ffff. si pana la urma s-a obisnuit.
fulguletz spune:
Daniela, felicitari! simpla si emotionanta povestea nasterii lui Danut al tau! sa-ti traiasca baietelul!
inca un bebic
...Vivian , sa-ti traiasca bebele!
fetelor, da azi n-a aparut nici Michelina , nici Gandacica..pana la urma s-au brodit sa nasca amandoua in acelasi timp?
stie cineva ceva?
cu
David, 36 sapt., DPN 7 dec.
poze
Mona_B spune:
Try. Bits, cum ingrijiti voi buricul bebeilor pana la vindecare? Eu am citit intr-o revista romaneasca cum ca n-ar fi indicata baia generala pana la caderea buricelului,deci nu voi sti cum sa procedez...voi cum faceti?
voua si frumosilor bebici, cred ca sunteti in al noualea cer!
Mona 37 saptamani
Miche spune:
Buna fetelor!!!
Azi am fost si eu o lenesa!!!!
Am stat numai in pat si am asculat muzica clasica!
Ei , Fulguletz , de Gandacica nu stiu , dar bebele meu vad ca e hotarat sa ma tina pe ace! 
Cand zic ca gata ,am contractii , se opresc si nu se mai regularizeaza. In schim primesc lovituri la interior , de parca ceva nu-i convine!
Eu i-am zis ca sa vina afara ca are mai mult loc ...
Sper ca Gandacica ma asteapta.......
Denisa tu cum te simti? ceva semne?
E enervnta asteptarea asta....
As vrea sa se intample odata..
Simona e un adevarat barbatel David al tau.!!
Ce mirat era in prima poza!!
Imi pare rau ca a fost greu la nastere!
Ii doresc refacere usoara.
ionela roxana spune:
Vivian felicitari ptr. bebic

; refacere rapida si bebic mancacios si somnoros
Bits chestia cu tresarirea lui bebe in somn, este ceva normal; si Arisa tresarea, asta ptr. ca bebeii au fffffff.@multe vise, si frumoase si urate, ei visand ffff. mult tot timpul.
Onitza chestia cu molifta, eu pot spune ca ma numesc o adevarata pacatoasa
; nici dupa prima nastere nu am facut-o, biserica fiind ffff. departe de mine; sfintenie in casa nu pot face, chiar daca biserica ar fi aprope de mine, sotul nu ar fi de acord ca popa sa vina sa citeasca, cu toate ca el este botezat in religia noastra ca sa se poata cununa cu mine in tara, in biserica
; nici de data asta nu imi voi face molifta, iar botezul, nici la fata nu l-am facut si nici de data asta nu prea cred ca am sa-l fac; sotul nu are nici un gand ptr. asa ceva, si astea poate le pot face cand voi ajunge acasa, dar nu stiu cand se va intampla lucrul asta; deo-camdata noi sa fim sanatosi, de crezut in Dumnezeu credem amandoi, iar fetii dupa ce am nascut-o, am avut niste mir primit de la preotul care ne-a cununat, mir adus de preot de la muntele Athos din Grecia, cu care am uns-o(si de data asta am sa folosesc ptr. bebe), si o ung la fiecare sarbatoare mai mare(mirul are diferite arome, iasomie, trandafir, si crin); asa ca cine are posibilitatea sa-si faca molifta si sa faca botezul il felicit
roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura
Dena spune:
ANDREEA , SIMONA & VIVIAN
Sa va traiasca bebeii si sa va refaceti rapid!
Sa aveti numai bucurii de la ei !!!
Denisa si bebica din burtica - 39 sapt.
http://community.webshots.com/user/craiasazapezii
"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi
bits spune:
MONA lui KEN i s-a facut baita in fiecare zi in maternitate,iar dupa ce am venit acasa tot asa am facut si noi.la plecarea din spital mi s-a dat etanol si o pudra asemanatoare BANEOCINULUI romanesc.cu un betisor pt ureche inmuiat in etanol am curatat imprejurul buricului(asta dupa baita).acum ca a cazut bucatica de la cordon ii aplic pe buricel pudra si apoi pun o bucatica de fasa sterila lipita cu romplast.
ONITZO spune-mi te rog daca este necesara slujba de la 7 zile?eu am sa ma duc sa-mi fac molifta si sa-i citeasca bebelului dar botezul tot in RO am sa-l fac asa ca pana la 6 luni copilul meu nu va fi botezat.
octy si KEN http://photos.yahoo.com/octyb
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by ileden
Pe scurt sunt mamica. Am nascut pe 06.11 ora 13:10 un baiatel de 3050g si 48cm.
felicitari, ile!

sa-ti traiasca feciorul! refacere rapida si tie!

fetele, iertati intarzierea, dar imi merge netul ca melcu si nu am putut intra... sunt bine, nu am nascut! voi?