Mamici de ianuarie-februarie 2005 (56)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Putem merge de asemenea, dar e drept ca nu mai cunosc preturile..., la Irish Pub-ul de la Unirea....

Coca 29 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Sau : KFC ; sau Pizza HUT ;sau Hanul lui Manuc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

ok, cocolino, dar luni hotarim SIGUR, sa stim o treaba sa facem rezevarea!

1.KFC mi se pare nasol, e asa agitatie acolo... naspa

2.Hanul lui Manuc nu stiu, daca voi ziceti ca e ok si nu sint scaune doar din lemn e ok. preturile cum sint?

3. Pizza HUT e SUPER, eu mor dupa pizza HUT si si eu ma gindeam sa va zic de ea, insa nu stiu cite fete ne adunam ca sa avem si loc pe acolo.... e si cu loc de nefumatori, e super ok. are o masa mai mare rotunda dar nus cite pers exact intra la ea... tre sa sunam sa vedem. hai ca vad eu.

Oricum PIZZA HUT e o super propunere, daca sinteti majoritatea de acord.

Eu si bibisor sapt. 28
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Fetelor, eu zic sa nu de lovim de chestia cu scaunele, in fond nu vom sta chiar asa de mult si sa iesim acum cit mai putem sa ne miscam in voie :).
Shobo, tie nu ti-a placut acolo unde am fost la ultima intilnire cu aspirantele? mie mi s-a parut frumos si aveau o pizza asa de buna!!! nu mai stiu ce scaune aveau, din pacate...

Patricia

si o foarte jucausa!
saptamina 27

Mergi la inceput

Shobo,
1. Hanul lui Manuc nu are preturi mari...Zic eu ca sunt acceptabile...Mai ales la o cafea ,un suc si alune Si-apoi, nici mancarea nu e prea scumpa acolo...
2. La pizza Hut de la Universitate,in afara faptului ca e in centru si..deci apropae ptr toata lumea, se poate face o rezervare in salonul din spate...ptr un nr...X de persoane si e treaba lor cum aranjeaza mesele...
Dar decidem luni, poate pana atunci mai auzim si alte pareri pro si contra...Sau primim si alte propuneri...
De asemenea mai este sa Spring-ul de la Universitate...cu salon de nefumatori...Sau..chiar si Pizzaria Mc Monis,cea de la Rosseti...e ok.

Mergi la inceput

Da, Patricia, era ok si acolo, nu mai stiu nici eu ce scaune aveau, dar sigur erau din lemn clar... dar Pizza mai buna decit la Pizza HUT eu nu am mincat. era buna si acolo totusi, desi nu-mi mai amintesc nici preturile...

Hai sa ne hotarim intre Pizza HUT si acolo unde zici tu, Patricia! dar eu acolo nu mai stiu nici cum se cheama nici un telefon.

Eu si bibisor sapt. 28
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput

fetele care nu au mai fost de mult imp pe la PIZZA HUT, nu va speriati, cu vreo 75-80 mii se poate lua o pizza Romana - marime mica sau medie (asta nu mai stiu sigur insa stiu ca ma saturam). oricum daca mai serviti si niste bruschete cu busuioc inainte (cum fac eu de obicei, sint dementiale!) se face cam 100-125 mii si va garantez ca va saturati! mai adaugati sin un suc -apa ceva de baut, cam 15-30mii si cu 150mii veti vedea ca va saturati super ok. 200mii maxim pt cine se rasfata !

plus ca PIZZA HUT de la Universitate e cunoscuta de toata lumea, e in centru si ajung ok fetele din toate partile Buc, e metrou si e super ok zic eu. eu inclin ff mult inspre aceasta idee,m dar astept desigur si parerea voastra! Nu uitati de vinerea viitoare ca data! daca doriti in timpul sapt. zice-ti-mi! mie imi convine oricind ca stau ac. dar pt fetele care inca mai lucreaza m-am gindit ca e mai bine vineri, la sf. de sapt!

Eu si bibisor sapt. 28
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

cind va avea loc, saptamina viitoare?
Shobo, se numea "tri archi", dar nu mai stiu nici eu strada sau telefon. Iar daca ne hotarim la Pizza Hut, cred ca cel de la Romnana e mai bun, caci au mese mari pentru ce aven noi nevoie.

Patricia

si o foarte jucausa!
saptamina 27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Shobo si eu sunt de acord cu Pizza Hut. Papam bine acolo!!! Si cu data de 19, perfect pentru mine. O idee ar mai fi la restaurat La mama dar acolo nu stiu daca sunt mese asa mari. Probabil ca vom fi iar peste 15. Week end placut si numai ganduri frumoase!!!

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Ana Maria, eu personal stiu ca la Rest. "La Mama" mesele sunt cam de 8 pers + 2pers in capatul mesei,DAR mesele acelea si bancutele sunt din lemn si taaare incomode si in plus ar trebui sa rezervam 2 mese si sa stam separate,ceea ce ...nu mi se pare ok...
Eu nu am fost la Pizza Hut-ul din Romana,dar ..mi se pare ok si la Universitate... Cum voteaza majoritatea...
Si sunt de acord si cu 19 nov...

Mergi la inceput