Mamici de ianuarie-februarie 2005 (56)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Alina Maria, nu eu sunt suparata ci Oana!!!!

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Am dedus de aici ca si tu esti suparata :"Oana nu mai fi suparata ca nu ti-a venit patutul. O sa-ti vina!!! Vad ca si la voi sunt din acestia care nu se tin de cuvint"

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Andrutza, vezi ca si eu iti dadusem ieri dimensiunile de la patut, sunt pe ultima pagina de la mamici de ianuarie-februarie (55). vad ca diferentele sunt destul de mari intre patutul meu si cel al lui Shobo. mie mi se parea ca e foarte joasa salteaua la al meu, dar vad ca la al ei e si mai jos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Fetelor, azi dupa-amiaza merg la Dr Poiana la Eco... Sunt atat de fericita ca o voi vedea pe bebita si ca voi afla si cat e de "grasa.."

Coca 29 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Coca, iti tinem pumnii sa fie totul perfect si sa obtii un filmuletz pe cinste cu dragalasha. :)

Leta 29+
dr. tutunaru - elias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Coca, sa ne aduci pozici cu bebelina!

Lali si licuriciul ei 31+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Fetelor, chiar sunt fericita! In pricipiu aparuse o chestie neprevazuta si eram tare trista ca nu mai puteam ajunge..Insa acum vreo ora s-a anulat..si la ora 17 merg la eco....
Sigur ca va aduc poze cu bebelina...Cred ca voi avea si un CD...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

andrutza si adita, am uitat sa va zic ca patutul meu este de 140x70, adica e ceva mai maricel. poate de aici si diferentele intre nivele saltea, habar n-am, dar intr-adevra si eu ma uitam ca e jos ultimul nivel, insa ma gindesc ca or stii austriecii astia ce or stii daca au cerut asa jos... oricum pina pe la 4 luni cred il vom tine pe bebe la primul nivel.
ca sa vedeti patutul mai clar uite-l aici mai jos:
http://www.babycomfort.ro/produse.php?

id_clasa=3&pagina=1&PHPSESSID=a49c2c99a6ac0b501c51ebf7d9346029

este modelul ROXI fara sertar, cu lateralele ce se pot da jos si se transforma in pat pt prescolar.

fetelor, m-am tot uitat pe siteuri si prin baruri de ceva mai comod... este urmatoarea pb: acolo unde exista fotolii (si exista, va zic eu citeva baruri) o cafea simpla e 100mii .... de ce? pt simplul fapt ca barul acela avind fotolii sau canapele are locuri mai putine de stat jos, si implicit mai putini clienti pe ora. si atunci ridica preturile asa sus ca sa-si scoata pirleala, nu glumesc... plus ca pe el l-a costat mai mult amenajarea cu canapele/fotolii decit pe ala cu scaune lemn... si uite asa ar insemna sa aruncam banii doar ca saa stam confortabil la intilnire, ceea ce nu e ok! si nu toti oamenii isi permit sa dea 100mii pe o cafea (asta e un exemplu ca sa nu va ingrozesc cu alte preturi..)...

deci ce ne ramine de facut este sa alegem: eu am 2 variante:

1. Becker Brau (daca vreti sa mai schimbam ambientul) dar acolo sint bancute de lemn, cred ca stiti si nu e separat nefumatori parca
2. Shorley, unde sint scaune de plastic din cele de terasa (cu spatar si minere) si unde e separat pt nefumatori. stiu Simonica ca o sa te superi, dar tot asa intr-un capat de masa poti fuma zic eu ... asta daca intre timp nu te-ai lasat

ma mai gindesc dar trece timpul, asta e pb. si ma gindesc ca e mai bine sa ne vedem decit sa mai aminam atita... pe cele de plastic de la Shorley ma gindesc ca se poate sta mai comod totusi decit cele de lemn rigide si fara minere... ginditi-va si voi ca eu fac rezervarile fara pb. Propunerea mea era de vinerea viitoare (19 noiembrie) daca e ok pt majoritatea...

ASTEPT PARERILE VOASTRE!

pupici

Eu si bibisor sapt. 27
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Adita, scuze nu vazusem intr-adevar ca mi-ai raspuns si tu. E intr-adevar diferenta, dar eu oricum din spusele lui Shobo ma hotarasem sa fac inaltimea la mijloc, adica pe la 35, ca vreau sa pun si un sertar jos pentru ce folosesc cel mai des, si mai tarziu pentru plapumioara. Merci mult pentru sfaturi.

Alina_Gabriela, felicitari pentru greutatea fetitei e super. Eu abia astept sa ma duc saptamana viitoare, ca atunci m-0a chemat, ca sunt foarte curioasa la ce dimensiuni a ajuns. La mine misca foarte mult si a inceput sa dea asa tare de scot icnete cateodata. In schimb nu vrea de nici un fel sa stea in cap.
Iti dai seama ca in vreo 2 saptamani - sper - cand sunt gata camera si patutul o sa fac niste poze sa vi le arat si voua. Sper sa iasa super super super ca imi doresc asta din tot sufletul.

Shobo, eu as fi de acord cu Shorley ca e mai cunoscut si e intr-adevar destul de comod de stat pe scaune de plastic. Nu cunosc insa celalalt restaurant, daca voua vi se pare mai comod atunci mergem acolo.

Andrutza si bebelusa
31+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias DPN 13-15 ian. 2005
http://photos.yahoo.com/andrapg

Mergi la inceput

Shobo, am putea sa incercam sa mergem si in Sheriff's,unde au scaune cu burete....Daca nu, ar mai fi cateva localuri dragute...Nu putem sa hotaram luni???Si pana atunci ma mai gandesc si eu...

Mergi la inceput