imi vine sa innebunesc. bb a cazut din pat
Raspunsuri - Pagina 3
maryam spune:
Draga mea,m-a miscat cand am citit,pentru ca impartasescatat starile cat si intamplarea...dar acum scriu cu detasare,desi atunci plangeam ca nebuna,mai rau ca ea,si-ti dai seama ca eu am pe jos gresie,doar niste carpete pe langa pat,dar AlhamduALLAH ca n-a patit nimic,decat probabil o sperietura zdravanda.Dar intr-adevar astea se intampla,eu mergeam sistematic in camera sa vad dc e ok.o pusesem chiar la mijloc intr-un pat lat de 2 m si nu stiu nici acum cum a ajuns jos.In fine,am citit si chiar dr. mea mi-a spus asa cum de fapt o fata ti-a mai spus ca ,capsorul lor e ff rezistent!Asa ca ,atat cat poti,stai linistita.
quote:
Originally posted by KULTA
Va multumesc pentru incurajari. Desi Daniela pare ok, eu nu ma pot opri din plins. Cum am putut fi atit de idioata? De ce nu mi-am dat seama ca se va intimpla intr-o zi sa cada din patul nostru daca nu e supravegheata. Am lasat-o dormind si ...
Ma simt de ca si cum nu o merit pe bebica.
Kulta si BB Daniela (15,04,2004)
"Lucrurile bune li se intimpla celor ce stiu sa astepte"
"ZAMBESTE, MAINE VA FI MAI RAU"
maryam
iren spune:
Zbintuitul meu a cazut prima oara la 6 luni, dormea in patul meu, iar eu vorbeam cu sotul in sufragerie, si am auzit deodata bufff! Bogdanelu meu era pe jos, urla de mama focului, iar eu cu ta'su ne invirteam pe linga el miscindu-i miinile si piciorusele, sa vedem daca-s intregi, ca la cap n-avea nika...dar cea mai urita cazatura a fost in vara asta, cind s-a dat pe toboganul din fata blocului,a pus frina brusc la jumatea drumului si s-a rasucit peste marginea toboganului, cazind cu capul de scari- pina la tobogan se urca pe niste scari de beton, iar el a cazut cu fata pe muchia uneia din ele...Am crezut ca mor, eram si gravida in luna a 8-a...Am dat tf la spital si i-am intrebat daca sa vin, dar mi-au zis ca numai in caz de varsaturi, somnolenta, etc...N-a avut nimic, decit niste vinatai, dar a fost ingrozitor!
Iren dubla mamica
Bogdanelu nazdravanu
si Julia zbintuita
mamica dulce spune:
Marc a cazut prima data la 10 luni ca l-a lasat sotul meu pe masa de schimbat si ..eu tocmai veneam,dar o clipa prea tarziu
a cazut relativ in cap pe gresie.
Ne-am dus la spital si l-au pus la monitor,a fost totul ok.
a doua tranta zdravana s-a intamplat acum vreo 2 saptamani ,din cauza mea
exasperata fiind de faptul ca sarea din pat de 100 de ori am zis ca daca-i trag patutul de langa patul meu n-o sa mai sara si o sa adoarma odata.
ei bine,a sarit! am auzit buf! din sufragerie si apoi urlete la greu,l-am intrebat ce il doare,mi-a arata capul si m.am simtit mi-ze-ra-bil! evident cea mai incompetenta mama din lume care nu-si merita copilul.
a plans putin,apoi si-a vazut de harjoana.N-am fost la medic,era ca de obicei.
nu i s-a facut cucui mare,doar putin umflat si rosu in par,pe frunte spre varful capului.
poate o fi intins mainile si a cazut si pe mocheta (dar mocheta e subtireeeee)
mam gandit si eu la toate prostiile ,acum eram nefericita ca n-are cucui,daca are inauntru ceva??
cred ca fiecare mama e mai mult sau mai putin paranoica la o faza de asta,dar cred ca depasesc lejer pe cele mai multe.
multa sanatate!!!si un pupici pe cucui danielei.
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce
poze noi cu puisorul(1 an si 7 luni)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/anca20_ro/album?.dir=/5ee0
stefan_rugina spune:
Si bb-ul meu care are acum 5 luni jumate, pe la 4 luni s-a lovit cu capusorul de masa si a inceput sa planga dar l-am calmat imediat. Iar alta data a cazut din pat cu toate ca era o perna langa el. Tot asa a inceput sa planga dar cand ne-am dus langa el s-a potolit. Nu-ti face probleme...sa nu cada mai rau....
Monique spune:
Sa va povestesc patzaniile noastre:
- exact la prima lui aniversare : dormea dragu' mamii in patul nostru somnicul de amiaza, stateam si ne uitam la el la TV ( instalandu-i si-o camera video de supraveghere ) , eu vorbeam la tel si...chiar ii povesteam interlocutoarei ca ce dragalsh ii, cum se mai roteshte el in somn...si deodata...inevitabilul s-a produs: s-a rasucit de 2x in aceeasi directie si...zdup ! Jos, pe parchet, cu capshoru'n dulap !...A plans un pik...apoi ne-am calmat cu totii...
- ceva mai tarziu, cu ocazia unei treziri nocturne ( alaptat ) la "semnalul sonor" ma trezesc buimaca sa-mi fac datoria: am o senzatie terifianta in momentul in care mi-am dat seama ca nu-l gaseam ! Si cand l-am "gasit" am dat de capshorul lui in pozitie verticala intr-o pozitie oarecum nefireasca , la nivelul patului : cazuse intre pat si patutz ( in timpul somnului a reusit sa-mpinga patuztul cu piciorushele... el dormind in pat cu noi... ). "Profitand" de confuzia noptii, am adormit cu totii fara mare tam-tam, rasufland inca odata usurati...
- la 2ani si 4 luni a cazut din carutz ( bona...l-a lasat legat in carutz pana s-a dus la toaleta...tampita!..., ea obisnuieste sa-l mai "scoata" la plimbare cu caruciorul ) exact pe parchet . Urmarea : un cucui imens invinetindu-i jumate din frunte...
- acum 1 luna (2ani 6 luni)ritualul dupa baie : topaiala de fericire, exuberanta, chiote...la un moment dat incepe sa traga de marginea patuzului ( el stand in picioare in patul conjugal lipit de patutzul lui )si ii vine ideea ce ce-ar fi sa ne sperie sa se prefaca (') ca s-ar arunca din pat in ...patutz... tac'su intra in joc si-l secondeaza sa nu care-cumva sa cada odrasla...la un moment dat...se retrage obosit spunandu-i stresat :"gata! ma doare stomacul de "nervi", daca o sa cazi ?". Copilashul jovial nu si nu, el continua , Ta'su :"n-ai decat sa te-arunci in cap !".Eu :"Doamne fereste !...Isi poate suci gatul !...". Vladutz...se-arunca in fractiunea aia desecunda in care nu potzi sa reactzionezi ca doar eram langa el...amandoi !...A cazut vertical aterizand pe capshor...a inceput sa urle...Noi panicatzi: repede la baie ! Copliu' striga :"auuu!aaaaaauuuu!!!aauauauauauauau!!!" si se freca pe frunte . Eu il spal pe fatza, pe frunte din abundenta cu apa rece, la un moment dat observ firishoare de sange pe compresa !...Am innebunit in secunda aia ! Tocmai ii aparuse tumefactia pe jumate de nasuc...Pana la urma s-a transformat intr-o julitura care si azi dupa 1luna a lasat o bucatzica de nasuc mai roz decat restul fetzisoarei ...
-Peste 2zile : a cazut intre pat si dulap in incercarea escaladarii patului cu 2 carti de povesti in manutze...s-a lovit la capshor , evident , etc
Deci...draga mea, din pacate incidentul cu pricina poate fi unul dintr-un lung sir...asa ca ...rabdare si... "sange rece" !...
Otilia spune:
Fata mea nu a cazut niciodata din pat, are 2 ani si 4 luni.
Cum? Simplu, in patul mare (al nostru) am pus bariere! Ceva de genul:
http://www.vertbaudet.fr/web/Catalogue/FicheProduit.asp?id%5FProduit=3000031617066V01
Si nu o las oricum niciodata singura in patul mare.
Iar ea doarme pe o saltea pusa direct pe jos, din care nu a cazut pina acum, dar oricum n-are decit 20 de cm inaltime si imediat linga saltea am o mocheta pufoasa si niste pernute...
Asa ca draga Kulta, cred ca n-ar fi rau sa investesti in niste bariere de protectie, ma faci sa rid cu perna la care te-ai gindit tu ca o sa o apere... asta daca mai vrei sa o lasi sa doarma in patul vostru si alta data. E bine ca acum nu s-a intimplat nimic rau, dar nu te culca pe-o ureche, ia toate masurile de precautie, cind am fost la spital erau o gramada de bebelusi cu minute/picioruse in ghips, tocmai ca picasera din pat sau de pe masa de schimb!
~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank"> 
www.desprecopii.com/INFO.ASP?id=451" target="_blank">Povestea nasterii Adelitei
Monique spune:
Otilia,
Nu gasim in Ro aceste bariere de protectie... Nu o singura data mi-am imaginat cum ar fi sa ne transformam patul mare intr-un patutz maaaare cu bariere...pentru linishtea intregii familii...
Ana_Alx spune:
Si bebitza mea a cazut la 5 luni.O zi nu am mai fost om,chiar daca ea si-a revenit repede.Insa mi-am dat seama ca am exagerat.Tot ce trebuie sa faci este sa il pipai sa vezi ca totul e ok,si sa vezi daca starea lui generala e buna.A mea,dupa ce a cazut am luat-o in brate si s-a oprit din plans,si a mai fost asa ..."suparata pe viata" cam vreo ora,apoi a inceput iar neastamparul.Insa de atunci nu o mai las decat in patutzul ei ,chiar daca eu lipsesc si un minut din camera.In rest daca sunt cu ea stam si ne jucam in pat.Toate bune si curaj! Sunt convinsa ca bebe nu are nimic!
Ann Marie spune:
Ma bucur sa aud ca aia mica e bine si ca mamica ei e mai linistita. Multi pupicei la aia mica si la cat mai putine cazaturi.
Monique: bariere protectie pat se gasesc si in ro, eu le-am vazut pe cele cam si pe internet, dar nu stiu daca pot sa pun adresa site-ului aici fara sa fie considerata reclama.
Roxy(mama) si Annie(bb)
http://community.webshots.com/user/niceroxy
Otilia spune:
Monique, Kulta scrie din Finlanda...
Sunt sigura ca acolo gaseste bariere de protectie pentru pat fara probleme.
Ai vazut ca Ann-Marie zice ca se gasesc si-n Romānia.
Daca nu, principiul e simplu, sunt sigura ca se poate mesteri o bariera de-asta de catre un tatic mai priceput. Forma este ca de carte deschisa (bineinteles, lunguiata
), o parte intra sub saltea (si se blocheaza bine cind bebe se apropie de bariera si apasa pe ea) iar cealalta, perpendiculara pe prima, formeaza bariera aeriana...
Bebei sanatosi si fara cucuie!!! 
~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank"> 
www.desprecopii.com/INFO.ASP?id=451" target="_blank">Povestea nasterii Adelitei