Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (87)

Continuare de la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35711" target="_blank">Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (86)
Oana_B
Raspunsuri

Dena spune:
Oh My God!!!
Sunt prima la rand ?????
Nu-mi spuneti asta !!!
Oh!! Maine o sa sun pe nenea doctoru' care trebuia sa ne anunte telefonic data si ora la care trebuie sa ne prezentam pt cezariana si nu a facut-o pana acum.
Nu imi gasesc cuvintele. Aveti grija de voi si de bebei.
Denisa si bebica din burtica - 39 sapt.
"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi

dama spune:
Bits, scumpi, bine ai revenit, ne-a fost tare dor de tine. Ma bucur tare ca ai laptic pt Ken si ca el e cuminte si papa. Eu nu stiu sa-ti dau raspuns la intrebarea ta, dar ma gandesc ca poate mamicile iti vor da. Sa mai intri sa ne mai povestesti despre voi si mai pune poze, ca tare e scump si bucalat Kenzo.39 saptamani
pozitze

Bobita spune:
LAURA, felicitari, sa fie sanatoasa si cuminte .
Dena, tinem pumni sa fie totul bine.
Bits ai revenit.
Bobita, 33 sapt si mamica lui Mariutza iubita
DPN 30 dec, dr. Adrian Neacsu, Judetean Ilfov
Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969

gandacelu spune:
fetele, m-am topit la mesajul lui try... ce bine le zice... mi-am amintit exact ficare moment dulce avut dupa nasterea ilenei... asta iti da putere la asta sa ne gandim!
bits, chiar ma intrebam ce mai faci de nu mai scrii, kenzonica e un pufulete, ca si alex al lui try... mie imi plac copiii mari ca sunt cam neindemanateca... acuma ioachim nu va fi baban ca ile, cred ca deja o sa ma sperii cand o sa-l vad ca pe-o broscuta!
eliza, Doamne ajuta si nastere usoara! ne gandim la tine!
mor de frica, gata;)) miche, cum te simti?
dena, nastere usoara si bebe sanatos si frumos!
fetele, hai sa ne mobilizam si sa gandim frumos! nu mai vreau depresii ca sunt asa sensibila si empatica incat traiesc totul alaturi de voi!

Eliza5 spune:
Dragelor, nu am nascut inca :-) Trebuie sa ma mai tin pana luni :-)) Se pare ca nu sunt inca semne ca bebele vrea sa vina, asa ca doctorul prefera sa mai asteptam putin. Bine macar ca am primit asigurari ca vine in weekend daca se intampla ceva.
Felis, eu sunt in exact aceeasi situatie ca tine!! Data preconizata a nasterii dupa ecograf este 14 noiembrie (deci peste 3 zile!!!!). DPN-ul dupa ultima menstruatie este 1 decembrie.. Dupa cum vezi, eu mi-am pus in semnatura un fel de medie pentru ca nici eu nu stiu exact cand trebuie sa vina.. Doctorul meu nu se ia dupa ecograf ca altfel ar fi trebuit sa fac de mult cezariana.. Si de fapt il inteleg. La urma urmei sunt copii care se nasc la 4 kg sau chiar mai mult.. Adica greutatea nu este un factor decisiv.. Important e sa vada doctorul ca "se apropie" momentul si iti spun eu, ca au cum sa-si dea seama, in primul rand prin palparea colului: daca s-a deschis, daca s-a inmuiat, etc. Alt semn este angajarea copilului.. Adica coborarea capului in bazin. La mine copilul sta sus de tot, chiar sub coaste (desi ti-am spus, dupa ecograf, peste 3 zile ar trebui sa nasc)... Deci eu personal am ajuns la concluzia ca nu te poti baza pe ecograf ci pe UM, iar daca nu stii exact UM-ul, te poti baza pe doctor ca stie el mai bine ...
Eliza - 37 saptamani
DPN 20 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

Eliza5 spune:
Gandacelule multumesc . Pastreaza gandurile frumoase pana luni ca eu atunci vreau sa nasc :-) Deci o sa fim colege daca Ioachim se hotaraste sa vina saptamana viitoare :-)
Eliza - 37 saptamani
DPN 20 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

monica-elizabet spune:
buna dimineata fetelor,
vad ca au inceput sa fie active mamicile(try si bits) bine ati revenit.bits. vigantol trebuie sa-ti spune dr cat sa-i dai bb-eului in functie de cat de inchisa sau deschisa este fontanela si de cate zile respectiv luni are(sper sa nu zic prostii)eu i-am dat lui alex pana tarziu de tot cred ca avea 1 an si 8 luni fiindca i s-a inchis fff greu in comparatie cu alti copii care la 1 an o aveau deja inchisa.
gandacelule si eu am aceeasi stare dar incerc cat pot sa trec peste ea...sigur este din cauza vremii de afara, numai voi mai reusiti sa ma scoateti din oala cu melancolie.
azi vreau sa ma duc sa-mi mai cumpar cate ceva pentru spital(camasa de noapte si halat) dar cand vad cum e afara nu-mi vine sa merg nici macar 1 m.
va pup si va urez o zi buna
monica

bits spune:
da gandacico,adevarul e ca te topesti cand te uiti la micile fapturi.mie-mi place la nebunie fatza aceea de satisfactie dupa ce a supt la san si e aproape adormit.tare as vrea sa o imortalizez intr-o poza.
am sa incerc sa pun pozici mai tarziu caci acum fac mancare.
am citit pana la cap 84,v-am dat emotii mari dar va multumesc din suflet ca ati fost alaturi de mine.ma simt ca intr-o familie cu voi si mii
.nu-mi vine sa cred ca au trecut cele 9luni si am ajuns sa-mi tin puiul in brate.

bits spune:
MONICA intreb pt ca aici nu se da vitamina D la copiii.i-au facut o injectie cu vit K si atat,nici nu mi-au pomenit de vit D.

ionela roxana spune:
Bits bine ai revenit "acasa"; O KAERI NASAI!!!; dar de ce ii dai Vigantol, cine ti la recomandat
roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura