FIV 23
Raspunsuri - Pagina 9
teodoran spune:
Nu mai tin minte cat aveam endometru. Intrebare: spuneai mai sus ca stimularea continua si dupa. Daca a venit CM, nu cred ca mai conteaza stimularea anterioara, sau mai conteaza?Ce mi se pare ciudata ca am un CM f. lung, am 7 zile , pe mine ma tinea de obicei 4 zile si simt o jena, usturime, si vrau sa va spun ca nici un chef de "prestat"
. Oare e normal?
anis spune:
Da ,Monica ai dreptate.....asa e..totul ok si la noi...chiar radeam al meu...a avut cea mai buna spermograma in ziua "donatiei"...saracu' s-a concentrat mai tare...zice el...la mine era mult stres de la munca ...am muncit cate 18 ore pe zi,in timpul tratamentului...chiar mi-am luat o super cearta de la dr.
Treaba cu nr de ovocite si foliculi banuiesc ca numai asa se poate afla...prin punctie..voi ce stiti?
Si asta nu e cauza permanenta..la mine era vb de treaba ca eram la limita hiperstimularii de aia am patit asa...si cu sagerarea si cu raul de dupa punctiei..etc..se pare ca nu am nevoie de analiza albuminei.
Monica...saru-mana fata cu burtica...sper sa fie asa...la mine endometrul la ultima eco parca era 10,5...numai stiu exact
Am o teama...si pe de alta parte inca nu realizez ca trec prin asta...cred ca sunt bulversata de la durere etc...oricum 2 saptamani nu ma misc din pat...dar indiferent ce voi face va fi cum vrea SEful Mare...
pupici
AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Monica-Elena spune:
Am uita sa va spun ca nu am suferit nici o interventie sansele de remodelare a trompelor erau de 10% si timpul nu imi permitea asa ceva.
Teodoran inca cateva luni tratamemtul o sa isi mai faca efectul.
Madalina sti tu vreo posibilitate sa iti scoata foliculii in afara de fiv? Doar la fiv se scot foliculii si intr-un mediu special este spart folicull si vazut daca contine ovocit. Nu este obligatoriu ca toti foliculii sa contina ovocite. ovocitele pot fi si imbatranite sau pot avea invelisul f tare(atunci se fae ICSI)si bineinteles la spermograme proaste.
Monica
MadalinaM spune:
NU stiu Monica, fiindca nu sint dr, in schimb sint disperata...si cind aflu cate piedici pot interveni pling in fata monitorului...
NU pot decit sa citesc pe net cit pot si sa apelez la dibacia, inteligenta si profesionalismul doctorilor!
Mersi pt raspunsul tau "dragut"!
nicole74 spune:
Noi avem indicatie pentru fiv oligospermie severa. In rest totul ok.
Voiam sa va intreb cate filole de menogon ati facut. Stiu ca depinde de organismul fiecareia, dar as vrea sa-mi fac o idee.
Monica-Elena spune:
Madalina scuza-ma nu am vrut sa te supar si sa dau un raspuns "dragut". Si eu am fost la fel ca tine. Am mai spus am citit o gramada de tratate despre endocrinologia ginecologica si despre infertilitate pana sa ajung aici. Nu sunt dr sunt doar inginera dar as putea da cu succes la medicina.Scuze inca odata 
Nr fiolelor de menogon il faci n functie de cum se dezvolta foliculii. Eu am facut de exemplu 64 de fiole in 14 zile de stimulare.
Monica
teodoran spune:
"Teodoran inca cateva luni tratamemtul o sa isi mai faca efectul."
Adica pot sa sper pana la urmatorul FIV?Eu am trompele ok, am facut laparoscopie si mi-au spus ca sunt ok, problema la mine e ca nu ovulez, deci daca stimularea mai are efect, pot sa sper.....