Gata cu optimismul :((

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

draga rici,

nici la noi n-a fost usor deloc, as minti sa nu recunosc cat am plans si cum bifam fiecare zi trecuta cu bb in burtica.
de pe la 23 de saptamani au inceput contractiile care au durat pina la apoape ...41 de saptamani cand am fost foarte apoape de povocarea nasterii intrucat gagalicea pina atunci f grabita parea ca s-a razgandit si mai vrea sa stea...
am fost pesimista, trista , deprimata, speriata, strssata si sincer nu am reusit sa ma bucur de ultimele 3 luni de sarcina cand aveam si 100 de contractii pe zi.
daca as putea da timpul inapoi as fi mai relaxata poate si ceva mai optimista, si as incerca sa gandesc mai pozitiv.
invata din aceste experiente, incearca sa schimbi tu ceva si va fi bine.
o intrebare, tratament faci?mie dr Muresan mi-a dat Salbutamol, stiu ca si Silvia tot asta face, si mi-a prins tare bine.
ca sa te binedispun, poti arunca o privire pe pozele ingerasului care mi-a dat atatea palpitatii

cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor si cinci luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Draga Rachel, eu am sa ma rog pentru tine sa duci sarcina cu bine la bun sfarsit si sa ai un bebe sanatos, si sa fie totul foarte bine pentru voi amandoi. Si eu am avut probleme in sarcina cu 2 iminente de avort, prima in saptamana 6-7 si a doua in luna a 5-a, dupa care a trebuit sa stau mai mult in pat cu medicamente peste medicamente. Mi s-a rupt apa la 34 de saptamani si 4 zile, am nascut cu bine o dragalasa de fetita, mai micuta, 44 cm si 2.250 kg, dar foarte puternica si luptatoare, care nici macar nu a avut nevoie sa stea la incubator. A fost o mancacioasa care la doua ore de la nastere sugea cu multa putere, desi era atat de mititica, si asa a supt pana la 13 luni. A fost si este un copil foarte bun, copilul lui Dumnezeu, asa cum bine a numit-o strabunica ei. Ai sa vezi ca asa va fi si al tau, iti va ajuta D-zeu. Ma rog pentru tine!

Ruxi si Clara pisicuta, 19 aug 2002
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Mai stiti ceva despre Rachel??

poze cu taisia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Am intrebat si eu pe cineva despre Rachel si mi s-a spus ca e bine, doar ca nu a mai aprut pe DC atat de des. Probabil este obositor pentru ea.

Sa ne rugam sa fie bine!

Lucia sotia lui Csaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eLaura spune:

Rachel, te rog, ai incredere in tine si-n minunea ta! Cum sa ii fie ei bine daca tie nu iti este? Tu trebuie sa ai grija de ea, asa cum Dumnezeu are de tine! Suntem atatea cu sufletul si gandurile alaturi de tine... Sunteti in ruga multor prietene stiute si nestiute! Mult curaj, te rog! Trebuie sa fie bine! O sa fie!

Laura, mama lui Catamic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Heiiii!!!!! Ce inseamna asta?? Dumnezeu ti l-a dat, El va avea grija, nu mai plange atata ca iti faci rau si tie si lui bebe. Vrei sa fie un bebe stresat?? Stiuca e greu, da uite cate fete au fost ca tine si uite ce copii mandri au!!!! Capul sus si sa nu mai aud plansete!!!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Rachel,totu va fi bine.Asa mi-a soptit mie bebita Albert.Dumnezeu ti- a aratat tie personal ca el e deasupra tuturor doctorilor.Nu te mai indoi de iubirea lui pentru tine,pentru voi.O sa vezi ca la vara vin la Deva si ne plimbam in parc cu carucioarele.Pun pariu cu tine ca peste cativa ani o sa aud si de o surioara pentru Albert.Gandeste -te la bebita,la manutele alea mici,la ganguritu care o sa te faca sa te simti in al 9-lea cer,la zambetu lui divin fata de care nimic nu o sa ti se para mai frumos.Fruntea sus,te asteapta asa clipe frumoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Cumnata mea a nascut ambii copii prematur si sun foarte bine.

paula2003 & alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alexa13tinta/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudya spune:

Rachel,mai spune-ne de tine!!!Ce mai faci?Esti bine?

Mami si Emma gangurica
http://community.webshots.com/user/claudik100
http://community.webshots.com/user/claudik1000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Am vorbit azi cu Rachel la telefon,eram si eu ingrijorata caci nu a mai scris nici un mesaj de ceva vreme.Si era binedispusa si mi-a spus ca este deja in saptamana 32,deci...e de bine!!!De Craciun ajung sa o colind,merg sa petrec sarbatorile cu familia ,mama ,sora,nepoatele...care locuiesc in Deva.

Mergi la inceput