Bebelusi de mai-iunie 2004 (21)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana c spune:

Neata fetelor!
Multumim mult pt. urari ,i le-am transmis pe toate Rareselului si drept raspun va trimite cate un dulce de tot.
Vanessa, sa iti traiasca Cata si sa fie fericit alaturi de parinti si fratior!!
Si ca sa fiu prima care ureaza la multe luni inainte pt. maine Nally sa creasca mare si frumos Sebi(sa sti ca am numarat pe degete lunile pt ca nu imi venea sa cred ca aveti deja 7 luni )
La multi ani Raducu!
Pd, la multi ani pt Maria!!
...asa acum sunt sigura ca nu mai uit

Irinusha,sa sti ca l-a durut putin,a plans,dar apoi a adormit,dragul de el.Doc. ne-a spus sa nu umblam acolo in ziua respectica,sa ii punem comprese cu ceai de musetel si a doua zi dupa baita sa ii punem un unguient Reviken.
Vanessa are si Rares salopeta de care spui tu si este intr-adevar f buna.
Paloma, La multi ani mamei tale !
Irinusha, La multi ani si pt mama ta!
Diana pupici pe funduletul ala rosu a lui Vladut ca sa ii treaca.

Iuliana & Rares (12iunie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana c spune:

Fetelor sa stiti ca nu sunt cand am spus "neata" eu am inceput sa scriu de dimineata si deabea acum am terminat si am trimis mesajul...
Irinusha am vazut pozele cu Cris din "noi3 & Co" si sunt foarte reusite! Ai un baietel care se face pe zi ce trece mai frumos!
Repejor poate apuc sa ma plang si eu putin pana nu vin musafirii pe care ii asteptam...fetelor azi este a 3 a zi cand mormolocul meu refuza piureul de fructe,pe care il papa pana acum f bine si nu ca nu i-ar place ci pt ii este lene sa manance si ii este somn.Nu stiu cum sa mai fac.Azi de ex a mancat san la ora 5 si jumate,a mai dormit pana la 8 si la 9 jumate i-am pasat fructele ,nu a vrut sa le manance!Nu a vrut nici macar san,in schimb a dormit pana la ora 14 cand i-am dat legume si putin san.

Iuliana & Rares (12iunie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Azi e prima zi cind Dragos a facut 2 pasi in patru labe !!!Pina acum statea in genunchi se bitiia si se arunca pe burtica.Si ieri a zis insistent mamamamamamam.Asta dupa ce vreo saptamina numa ttatatat zicea si data.
Maduta sfecla o fierbi sau ii dai suc?Pupici Anei.Au perioada cind fac mofturi.Si Dragos a facut si i-a trecut.
Irinusha cred ca stiu de care scaunel si e tare fain.Noi am primit unul inalt si e bun doar la mincat.Nu poate sa se joace ca le scapa pe jos jucariile.Mi-ar fi placut si mie unul din acela.
Eu vreau sa fac un tortulet cu blat din biscuiti sicrema de brinza pentru miine ca suntem invitati la soacra-mea la masa.
Week-end placut!

Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Intrebare, voi faceti laptele praf cu apa plata sau apa fiarta si raita?
Mie un medic mi-a zis apa plata iar pediatra cu apa fiarta si racita ca cealalta are prea multe saruri....eu de 3 luni ii dau apa plata.
Sper sa nu gresesc si cu apa !

Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Buna seara fetelor. Trec si eu repede pe aici ca asteptam musafiri.

Carmen, pupa-l pe Iustin din partea noastra sa-i treaca febra! Rezultatul la urocultura vine de obicei in 2-3 zile, plus una daca se testeaza si sensibilitatea la antibiotice (daca e pozitiva, speram ca nu va fi cazul).

Dana, multumesc pentru sfat. Crema cu care il dau eu de obicei la fundulet contine zinc si lanolina, si am incercat cu Bepanten cand am vazut ca e rosu la fundulet chiar daca il dau cu Lanozinc (asa se cheama crema). Acum am revenit la ea, daca nu merge maine incerc cu pudra sau poate cu Baneocin. Cred ca e rosu din cauza ca face KK mai des si destul de mult (de 2-3 ori pe zi), mai ales dupa ce a inceput sa manance piureul.

Madutza, multa sanatate mamei tale. Iritatia este numai la pasarica sau si la fundulet? Daca e rosie si la fundulet inseamna ca e eritem fesier si se trateaza la fel, daca e doar la pasarica... Exista vreo scurgere?

Iuliana, nici eu nu am avut succes cu fructele dimineata! Ii era somn si prefera tzitzi. Incearca mai bine dupamasa.

Alina, felicitari lui Dragos! Ce baiat mare ai!

La multi ani Catalin, sa cresti mare si voinic!

Va pupam pe toate,

Diana si Vladut (16.05.2004)
http://community.webshots.com/user/dianar130

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Draga alina33
Eu cred ca nu gresesti... Eu ii fac si cu una si cu alta. De regula, cu apa plata, da' daca se intampla sa se termine nu iesim special sa cumparam, si atunci intra la folosinta apa fiarta si racita.
La cat mai mutzi pasi inainte si la propriu si la figurat.
Si la mine Clara, pe la 4 luni, a spus prima oara tot mama si in loc de tata, cred, zice dada.
Week-end placut si voua si feriti-va de raceala! (eu ma reusit sa ma ricopsesc cu una)

Madalina Leu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Diana, iritatia este pe pasarica, ca o pata. S-ar putea nici sa nu fie eritem. Luni ma duc la doctor. I-am dat si cu Baneocin si nu i-a trecut, o sa iau si ceva pe baza de zinc, dar sa vad ce zice dr.

Alina, eu cred ca depinde cat de tare e apa in zona ta. De exemplu la noi se depune calcar mult pe ibric si pe biberon ca fiert, asa ca e tare si e de preferat apa plata. I-am pus o felie de sfecla si in supa, i-am fiert-o si pasat-o cu restul legmelor si i-am stors si in suc dimineatza. Sa stii ca nu a schimbat rau gustul sucului, dar nu trebuie sa pui mult.

Irinusha, ce ieftin e scaunul la voi mey....Asteptam poze. Astea sunt foarte reusite.

Carmen, si noi am fost la plimbare si a dormit aproape 2 ore. Dupa care s-a trezit bine dispusa. Pacat ca nu doarme mereu asa.

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

va multumesc la toate pentru urarii. sa fie si ai vostrii sanatosi si sa creasca mari si voinici.
azi a venit nenea dr. Cata are 8.350 kg si nu stiu cati cm dar in orice caz ii cumpar salopetele 74. ne-a zis ca e bine si ca arata ca de 8 luni si ca greutate si ca motricitate (pastrand proportiile). asa ca, suntem multumiti.
Alina, eu ii fac laptele cu apa fiarta si racita (la fel am procedat si la Andu). apa plata are saruri. nu are acid dar e tot minerala. am o cana care fierbe apa si e foarte buna. cand se raceste o mai incalzesc putin (mai ales peste noapte).
Irinusha, si la noi se gaseste scaun din acela de lemn care se face masuta de scis. si cam tot 1.500.000-1.700.000 lei este. Madutza, cred ca nu a inteles ca e din lemn cand a zis ca e ieftin. dar pentru noi nu e prea practic pentru ca, noi si cu Andu de cate ori mergeam in vreo vizita mergeam cu scaunul dupa noi, iar cel de lemn e mai greu de manevrat (in porbagaj, cu toate ca avem la masina lui Cipi - sotul meu - un porbagaj de neam prost).
Nenea dr. mi-a zis sa nu-i dau pere tocmai cand ma pregateam sa-i dau si o para. si mi-a zis sa nu-i dau inca galbenus si nici biscuiti ca astia din urma nu fac decat sa-l umfle si ca faptul ca ii dau cereale e suficient ca si fainos deocamdata. mi-a spus ca pot sa-i bag ceapa in supica si cartoful (eu deja il bagasem de o saptamana). azi i-am dat in piure si putina carne de manzat (am fiert un rasol - fara os - in oala minune o ora jumatate asa ca se facuse carnita aproape pasta). atat de bun e blenderul care l-am cumparat.. mixeaza de face totul pasta, chiar si carnita de vacuta.
am uitat sa-l intreb de peste dar daca imi mai aduc bine aminte de la Andu se da mai incolo.
Am fost asta seara prin Mol (cel nou din militari) si cu tati ca el nu a fost. eu cu Andu si cu Cata am mai fost dar dimineata cand era pustiu. era atat de multa lume si cantau unii pe la niste instrumente, dansau fetele in jurul lor.. Cata era fascinat de atata galagie si lumina. dar e reusit intradevar magazinul daca te duci sa te plimbi si sa bei o cafea. mai mult, adica sa cumperi nu prea merita. iar marfa chiar daca sunt si produse accesibile si de calitate sunt multe pentru pustoaice slabanoage.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vanessaionescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

LA MULTI ANI! SEBASTIAN IONUT
LA MULTI ANI! CRISTINA MARIA
Sa fiti sanatosi, cuminti si voiosi!

Fetelor, e ora 4 dimineata, noi tocmai am venit cu Iustin de la urgente. L-a consultat, n-are nimic, decat febra. Si de la febra nu poate fi decat infectie urinara. Mi-a facut foaie de internare, dar cand am urcat in salon si am vazut cum arata m-a umflat plansul. Plus ca Iustin tb. sa stea cu inca un nou nascut in patut, deoarece nu erau locuri...m-am crucit si am refuzat internarea. Pana luni, cand vin rezultatele, o sa-l tin cu antitermice si apoi mai vedem.

Diana, te intreb pe tine, ca esti medic, de la ce e posibil sa fi facut infectia puiul?

Ei, ma duc si eu la culcare, nu mai pot de somn. Numai sa ma lase asta mic! Somnic dulce!

Carmen si Iustin(5 iunie 2004)
Album IUSTIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Mephala pupici lui pui mic!!!! saracu Iustin prin ce trece!!! Hai el ca el dar tu??? te pupic dulce mamica dulce ce esti iti doresc sa treaca cat mai repede perioada asta!!!

Va pupic ma duc la culcarica!!! Nu stiu ce e cu mine l aora asta pe net!!!

www.ana-design.ch/paul/paul.htm" target="_blank">Paul are nevoie de noi!!! Ajutati-l sa mearga din nou!!!

Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!

Poze...Poze...Poze

www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa

Mergi la inceput