Cum l-ati cunoscut pe marele "el" ?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pupina bulina spune:

Eu am fost colega cu sotu' vreo 2 ani in aceeasi grupa la facultate dupa care eu m-am mutat la alta sectie...ne mai intilneam din cind in cind prin barul facultatii..insa nu schimbam decit 2 vorbe...el era cuplat tot cu o colega de facultate cu care s-a si casatorit.
Dupa terminarea facultatii nu am mai tinut legatura... si nici nu am mai auzit de el ... acum 2 ani, eu lucram la taxe si impozite, si el a venit sa-si declare autoturismul, ne-am vazut, ne-am pupat, am stat de vorba 2 min si gata.
Anul trecut prin septembrie...m-am inscris la colegi.ro si i-am trimis unui coleg de facultate un mesaj...si dupa 10 min primesc raspuns...insa nu de la cel caruia ii scrisesem ....ci de la EL...
Am ramas uimita, i-am raspuns...am mai schimbat citeva impresii dupa care am facut schimb de nr. de tel...si ne-am dat intilneala...asa sa ne aducem aminte de ,,tinerete''... am aflat ca a divortat imediat ce am terminat facultatea de colega noastra si ca e singurel la fel ca si mine..ca-si construieste o casuta la marginea Bucurestiului...si m-a invitat in s-o vad la sfirsitul saptaminii viitoare...si m-am dus..insa cu nici un gind ( la fel si el )...ne-am distrat grozav. Dupa aceea am vorbit la tel si pe mess toata saptamina viitoare si m-a intrebat daca mai vin la un gratar ...am acceptat si am stat tot weekend-ul la el...dupa 2 saptamini m-am mutat la el...cind m-a si cerut de sotie... si anul acesta pe 3 iulie ne-am casatorit si suntem tare fericiti


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Noi ne-am cunoscut intr-un august torid, in '98, la 2Mai...in apa. Cica l-au cucerit ochii mei. De atunci suntem nedespartiti. In 2000 ne-am casatorit, si din 2002 avem si o minunatie de fetita


Ruxi si Clara pisicuta, 19 aug 2002
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12172 ( Povestea nasterii )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

In tabara la Herculane cand eram studenti. Telefoane, vizite si la terminre am decis ca nu trebuie scapat si m-am mutat in Buc. dupa el la scurt timp ne-am casatorit.

paula2003 & alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alexa13tinta/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Am fost colegi de facultate dar abia la inceputul anului 4 ne-am cunoscut(eram in grupe diferite),la sfirsitul anului5 ne-am casatorit.Au trecut 6 ani de la casatorie deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

noi ne-am cunoscut la primul meu job dupa terminarea facultatii, eram proaspeti angajati, un job de kko, la care am renuntat repede amandoi si de atunci au trecut aproape 7 ani si cu bune si cu rele, anul asta ne-am si casatorit, avem si un copilas simpatic foc!

Oana si bb Erik
http://community.webshots.com/user/oana_noemi
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

He he... hai ca e misto subiectul si cred ca o sa va placa si ceea ce am sa va povestesc eu, asta daca am timp si nu se trezeste bulina
Totul a pornit de la inceputul anului 2002, cand apar pe piata revistele cu horoscoapele pe tot anul Si eram eu la scoala prin clasa a 10-a si citeam Cosmopolitan... in care scria ca pe 1 august intra planeta Jupiter in Leu (eu sunt leu si mama tot leu) si toata viata leului se schimba - in bine... iti cunosti marea dragoste, calatoresti... si multe altele. Ok. nu bag chiar asa de tare in seama povestea :) Peste cateva zile citesc exact acelasi articol in alta revista. Iar zic ok... si peste inca vreo cateva zile... citesc iar chestia asta cu 1 august. Bai frate ... ce sa fie oare? Astept pana la 1 august imi zic :). Intre timp boyfriends la greu, crezand de fiecare data ca el este cel pe care il astept... mda. Mama tot ma batea la cap de vreo luna sa-mi faca cunostinta cu un baiat care ei i se pare foarte de treaba si bun la suflet. Eu nu si nu, da` ce? nu stiu sa aleg singura? am nevoie de tine? Se face 29 iulie, ziua mea, chiar atunci ma paraseste "iubitzelul" pentru ca eu pe 26 august trebuia sa plec cu familia in Canada... si nu-i spusesem Anyway... ma lungesc deja
Pe 31 iulie tata si sora-mea erau la Iasi, eu cu mama ramasesem acasa, in Botosani sa definitivam lucrurile in vederea plecarii... la Iasi(pe 3 august) si apoi in Canada(26 august)...
deci... pe 31 iulie vine maica-mea acasa pe la 10 noaptea si in spatele ei... un urias - 1.90, in comparatie cu mama de 1.60 si imi zice ca il cheama Doru :D. Eee ma uit eu asa la el, tare antipatic mi s-a parut... tocmai se intorsese din America si avea niste aere in el... mama mama... Concluzie - nu mi-a placut deloc!
Trece si seara aia... vine dimineata, 1 AUGUST!!! ma trezesc cu un sentiment tare ciudat, ca vreau sa-l revad pe DORU... mmm... de ce oare? Imi dau in carti... imi iese ca o sa ma casatoresc cu el LOOL!!! Cum sa ma casatoresc daca eu plec in 3 saptamani din tara? plus ca in 2 zile plec la Iasi si el ramane in Botosani?
Se face 7 seara... intre 7-8 seara intra Jupiter in Leu... bem, eu si mama sampanie... si ce-mi trece prin cap? Hai la Doru (ca el lucra la un chiosc, in timpul liber) si sa-i dam si lui sampanie. Nu mai zic ca noaptea aia Doru a dormit la noi acasa... toata noaptea am jucat carti... si dimineata , la rasaritul soarelui... ne-am sarutat prima data!!! SUPER... A 2-a zi, iar a dormit la noi... iar pe 3 august am plecat cu mama la Iasi. Peste o saptamana a venit si el la Iasi si am avut 2 saptamani de vis!!!
Am fost in gradina botanica... si m-a cerut in casatorie eu aveam 17 ani - de pe 29 iulie... el - 16 :D - facea 17 pe 20 octombrie.

Am plecat... pe 26 august 2002 in Canada, fara el...
Pe 27 decembrie 2002 - m-am intors in tara, am stat 3 saptamani impreuna... iar pe 1 ianuarie 2003 - s-a intamplat cel mai frumos lucru din viata mea... si am facut dragoste impreuna... era primul meu baiat, iar eu prima lui fata :)

Am plecat iar... pe 17 ianuarie... si m-am intors pe 10 iulie 2003 - cand am stat 2 luni... ne-am certat :( urma sa ne despartim... nu mai tin minte motivele...
Pe 4 septembrie am plecat... DAR! m-am intors fara ca el sa stie, pe 2 decembrie :D cand, i-am facut cea mai mare bucurie... si ne-am impacat.

Am stat 3 luni... iar pe 20 ianurie 2004 - o zi splendida in Iasi, chiar daca era iarna, era un soare superb afara... si ne-am hotarat sa avem un bebe numai al nostru - asa am ramas eu insarcinata...

Pe 10 februarie am plecat iar... dar nu am rezistat mult... plangeam intr-una... asa ca pe 22 februarie m-am intors la Doru... si am stat 4 luni, timp in care am facut actele pentru venirea lui in Canada si de aseamenea pe 13 martie ne-am casatorit - civil.

Pe 18 iunie am plecat plangand, dar cu speranta ca il voi vedea in curand.
Pe 29 septembrie 2004 - s-a nascut printzesa noastra Nathalie... o minune, lumina ochilor nostri!
Acum 2 zile am finalizat actele si i-au dat viza, in sfarsit... iar pe 16 decembrie, cel tarziu Doru va fi langa noi!

Dumnezeu e deasupra tuturor si el stie sa le organizeze pe toate.
Sper ca nu v-am plictisit si ceea ce am vrut de fapt sa subliniez aici e ca ... S-A IMPLINIT CEEA CE AU SCRIS HOROSCOAPELE, IAR EU PE 1 AUGUST 2002 MI-AM INTALNIT MAREA DRAGOSTE.


Sanatate multa si numai bine tuturor!


Andreea, Doru si Nathalie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Asta da destin scris in stele !!!
Asa`s leii ... norocosi !!!
Si si sotul meu e tot balanta

P.S. Andreea, te trec pe lista leilor de pe site !

Leoaicele Daria & Giulia (16.08.2004.)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
http://community.webshots.com/user/giulia16
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi spune:

Ne-am cunoscut la nunta prietenilor nostri. Prietena mea se casatorea cu prietenul lui. Mi-au placut mult mainile lui si ochii albastri. Dar nu m-am gandit nici o clipa ca va fi el. A fost discret si rezervat pana in momentul cand s-a simtit amenintat: un alt prieten de-al lor imi facea curte. Si, fara sa ma priveasca m-a luat de mana. Nu pot sa va povestesc cata apa a mai curs pe Dunare pana m-a sarutat prima data ( de atunci nu se mai opreste)!Am fost prieteni aproape 5 ani si casatoria a venit ca si o urmare fireasca. Atunci cand ne-am casatorit eram insarcinata cu primul nostru copil, Ioana.
Desi au trecut ceva ani de cand ne-am casatorit, iubirea creste inca. Si sunt fericita. Cu el, cu Ioana si cu baietelul nostru cel mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_st spune:

Poate e prea tarziu si poate nu o sa mai citeasca nimeni si povestea mea, dar totusi insist. Am citit toate povestile voastre si mi s-au parut tare dragute...of si mi-am adus aminte de a mea...
Hai sa va zic...era prin august, eu la servicu, faceam ore suplimentare la greu, aveam multa treaba si mereu ramaneam singura. Obisnuiam sa fac pauze de chat :), de altfel ma mai intalnisem cu un tip de care nu prea am fost incantata si am rupt legatura cu el dupa prima vedere. Asa cum va povesteam eram la serviciu si imi scrie un tip...mi-a placut de la inceput cum scria, ce zicea si pe el l-am cam cucerit cu cateva vorbe dulci :).Eu aveam o relatie de 4 ani si jumatate, aveam norocul ca prietenul de atunci era plecat la scoala in alt oras, asa ca eram mai libera, desi stiau toti prietenii daca ieseam din oras. M-a chemat la el, el era din Bucuresti...pe 3 octombrie ne-am intalnit in Gara de Nord. Pana atunci ne-am trimis poze, eram confuza, in fiecare poza mi se parea ca arata altfel, dar toate imi placeau.Ne-am intalnit deci pe 3 octombrie, eu plina de emotii, imi tremurau mainile, picioarele, tot. Mi-a placut de la prima vedere, desi eram putin cam confuza, mi se parea ca-l cunos de o vesnicie, ne pierdeam noptile discutand, a fost foarte frumos. A urmat apoi un timp destul de lung de drumuri facute intre Tg.Mures Bucuresti si invers. El venea mai rar, eu stateam cu ai mei, el statea singur si preferam sa stam mai mult la el sa fim doar noi. Nu stiu de cate ori mi-au inghetat picioarele de frig in tren sau autobus. Mergeam de vineri dupa masa si ma intorceam dum. seara. A meritat totul, despertirile erau groznice, ne faceam cu mana pana nu ne mai vedam. Apoi pe tren nu ma mai gandeam la altceva decat la el...Ma consola mereu ca o sa fie bine. Vorbeam la telefon ore in sir, aveam amandoi cent in weekend, dar noi vorbeam 500*2 minute intr-o zi. Am facut si ceva profit la companiea de telefonie :)Dupa 2 ani m-am mutat la el si de atunci suntem tot impreuna. Suntem fericit, anul trecut am facut cununia cinvila si sper ca la anul sa reusim sa facem si nunta.
Hata am scris cam mult, sper sa nu va fi plictisit...va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Pe 23 martie se implinesc 9 ani de cand ne-am cunoscut la ski, la coada de la telecabina, cota 1400. Nu prea l-am bagat in seama, era si mai mic decat mine. Eram cu o prietena si cu 2 tipi mult mai mari si mai interesanti la prima vedere pentru pustoiacele care eram.

Dar intamplarea a facut ca sa ne intalnim si in week-end-ul viitor, tot la Sinaia. Am mai mers apoi impreuna la ski (a fost multa zapada in acel an)- ca simplii camarazi.

Ciudat a fost ca nu ne-am plictisit deloc si dupa o zi petrecuta impreuna ne cunosteam parca de cand lumea.

Apoi atractia era tare, tare puternica. Cand m-a atins in telecabina (ma proteja sa nu ma inghesiue ceilalti) parca m-a curentat.

Si asa a fost. Asa mi-am gasit cel mai bun prieten si iubit. Care a devenit, mai tarziu, cel mai bun sot si tata.

P.S. Cred ca a contat tare ca skiaza asa de bine.
O aparitie asa sexy pe partie ..

Ruxandra & Matei (3 ani) & sotul drag

Mergi la inceput