Cum am depasit momentul!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Si mie mi-au dat lacrimile..Eu zic ca e o poveste despre curaj si decizii corecte tare frumoasa. Iti tin pumnii sa ai o sarcina usoara, un bebe sanatos si sa dea Doamne Doamne sa se aranjeze si problemele financiare.
Iti multumesc pentru povestea ta si va imbratisez pe toti,
Ann

Don't get mad, get even!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxy Trixy spune:

Bravo Mickyyy!
Sa dea Dumnezeu sa fie intr-un ceas bun hotararea ta si sa fiti toti 4 sanatosi, iubiti si fericiti!

http://community.webshots.com/user/roxytrixy
Roxana & Bianca micuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Felicitari pentru decizia luata !(felicitari si sotului! ) M-a impresionat povestea ta foarte mult.Bine ca a fost cu happy-end.
Sarcina usoara iti doresc si pupici Malinei.

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Mickyyy felicitari pentru decizia luata si sarcina usoara in continuare!!! Mey ce m-am emotionat cand ai spus si finalul povestii Acum imi dreg nasu ca a inceput sa curga in urma lacrimilor de bucurie ce o simt pentru voi!!!!!
Sa va dea Dumnezeu putere de munca si numai bucurii langa puii vostrii scumpi!!!
Avei grija in viitor sa nu ai patiti asa surpriza!!! Ca puneti inimile in pioneze la atatia oameni!!!

Ptiiiuuu draceca nu avusei castig de cauza!!!

Bravo copii!!!! Felicitari inca o data pentru decizia luata!!!

Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!

Poze...Poze...Poze

www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Felicitari dragilor si sa fiti iubiti.
Muuulta sanatate va dorim .

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3-
Halloween

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mymirela spune:

hei Micky,

ce mai e nou cu voi? ce face bebe?
sper ca sunteti bine cu totii si abia asteptam sa vedem pozele de la nunta.

nu ne dam noi batute asa usor. nu-i asa fetelor?

fara -n pantecus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gweno spune:

WELL DONE....YES

LORY mamica lui ERIC SI FILIP -20 August 2004 http://community.webshots.com/user/gweno110

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Oh Micky,abia azi am ajuns la computer si mi s-a luat o piatra de pe inima cand am citit ce ai scris.Doamne mare este puterea si iubirea ta.Ajung pe 23 decembrie in Bucuresti,poate o punem de o intalneala,o sa am si eu ceva pentru bebitu,nu-s de ce dar eu presimt ca e baiat,sper ca nu te superi de preziceri.Sunt asa de fericita pentru voi de nu pot sa-ti spun in cuvinte.Te pup si il felicit pe domnu tati;Dumnezeu sa fie cu voi in orice clipa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns S.L spune:

Draga Mickyyy am citit cu sufletul la gura totul si ...uf,am rasuflat usurata!Bravo,esti minunata!Cind vei avea ghiocei la timple si vei fi o bunicuta fericita{si dragalasa,sint sigura}sa-ti aduci aminte de noi.O sarcina usoara si o nastere si mai usoara iti doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

multumim pentru gandurile bune si felicitari !

Si daca tot intrebati ce se mai intampla cu noi.....crestem pe zi ce trece . Sambata am facut prima ecografie , piticotul avea deja 3cm lungime, i se vedeau si piciorusele si capsorul si cordonul ombilical si tropaia de mama focului pe-acolo.
Iar eu am intrat ieri in 11 saptamani. La cat de repede trece timpul, maine poimaine o sa ma-ntorc cu el (sau ea) in brate de la maternitate .

mymirela, cu pozele de la nunta mai ai de asteptat ....cat, nu se stie....dar la un momentdat se va intampla si asta.

Delia, putem s-o punem si de-o intalneala, cu conditia sa fiu in Bucuresti in perioada aia (in general noi avem liber ultimele 2 saptamani din an si e posibil sa ne-apuce cheful de plimbari prin tara), dar nu-i nevoie sa-mi dai nimic pentru bebitzu mic.

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput