Mamici de ianuarie-februarie 2005 (55)
Raspunsuri - Pagina 8

Shobo spune:
fetelor, va rog eu nu mai cititi asemenea povesti... s-au intimplat ,asta e, dar nu trebuie sa va incarcati mintea cu asa ceva si sa va ginditi aoleu, daca mi se intimpla si mie... SERIOS! NU MAI CITITI ASA CEVA! spre binele tuturor si parerea mea ar fi sa nici nu mai postam linkuri despre asa povesti, daca cinmeva ajunge sa le citeasca treaba lui, dar hai sa nu le popularizam aici! sint fete ff sensibile si sint afectate de asa ceva fie si doar daca aud, si nu e cazul! multumim de intelegere!
merci frumos de urari, amo!
Eu si bibisor sapt. 27
Dr. Tutunaru - ELIAS

Alina Maria spune:
Trebuie sa fiu de acord cu Shobo , si pe mine ma marcheaza astfel de povesti .
Fetelor mie mi se intampla ca in fiecare zi sa-mi fie rau in jurul orei 12, 13 si nu prea am ce face atunci , am incercat cam de toate , oare de ce ?
Oana tu tot asa tarziu te-ai culcat ? ai incercat sa mergi mai devreme in pat ?
As mai avea o intrebare , oare cand calc rufele lui bb. are ceva daca pun apa parfumata in fierul de calcat si nu apa normala ?
alina

cocolino spune:
Shobo, trebuie sa-ti spun ca nu sunt de acord cu tine... Aceste lucruri trebuie sa inceteze,iar asta nu depinde decat de noi...si de atitudinea noastra vis-a-vis de cadrele medicale in general...Daca toata lumea zice:"nu mi s-a intimplat mie,deci nu ma intereseaza"...e de rau,ptr ca d-aia acesti medici continua sa faca rau. Trebuie ca fetele sa cunoasca aceste cazuri,ptr a evita dr respectivi,sau clinicile respective si ptr a spune si altora despre asta..Nu mai departe de saptamana trecuta cineva povestea,aici,de o prietena care a nascut cu epidurala si.. nu stiu ..ce a patit..Asta e sunt lucruri triste ,dar care din nefericire se pot intimpla..Ce-ar fi ca acum sa nu ne mai povestim problemele pe care le avem in sarcina si...sunt cateva fete de aici care au avut sau au ceva probleme...Pana la urma e asta e un forum si fiecare culege informatiile care-i convin..
Sorry, dar asta e parerea mea...
Coca 29 saptamani si dragalasa
- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

ingerasu spune:
Alina nu stiu in ce masura este bine sa fie parfumata apa respectiva. Daca pana atunci adica la nasterea bebelusului iese mirosul parfumului nu cred ca trebuie sa iti faci probleme. Singura problema ar fi daca suporta sau nu bebe mirosul ca in rest eu nu vad alta problema. Si balsamul de rufe sau chiar dero contine un anumit parfum, nu cred ca ar trebui sa te feresti. Incearca totusi sa nu miroasa hainutele puternic sau aeriseste-le atunci inainte de eveniment.
Bai eu va trag pe toate de urechi, nu va mai panicati si stresati degeaba. Este adevarat si ceea ce spune Coca dar daca stiti ca va speriati usor nu mai cititi sau macar nu mai postati link-uri catre asa ceva, cine vrea merge si citeste singur - eu asa am facut.
Adevarul este ca suferinta fetei respective este oarte mare si ca trebuie luata o atitudine dar acum nici noi nu trebuie sa ne impuiem capul cu "monstruozitati" si sa ne spereim ca sa ne blocam. Pai noi la nastere ce o sa facem o sa stam mereu cu gandul daca medicul o sa ne faca rau ca in cazul fetei respective? Daca nu o sa fie asa. Iar daca o sa fie o sa luam atitudine atunci ca acum nu vad ce atitudine putem lua noi, poate doar sa evitam sa mergem la acea docotrita. Hai calmati-va ca nu va face bine o poveste asa de "urata".
"ingerasele" 32+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
Ingerasele pozate

Alina Maria spune:
Ingerasu multumesc de raspuns , asa e logic , e timp destul sa se aeriseasca, am facut asa deoarece hainutele pe care le-am primit de la pritena mea au fost ale altui bb. si aveau un miros specific , nicidecum urat dar altfel decat restul hainutelor asa ca le-am spalat cu acelasi detergent si am folosit acelasi balsam dupa care le-am calcat cu fierul si cu apa respectiva.
Acum ma duc la piata sa vad ce materiale gasesc pt. perdeaua patutului, voi va puneti asa ceva ?
alina

oana cretu spune:
Fetelor, m-am sculat la 7:30 azi, va rog! Dar nu am intrat pe net, am calcat hainutele lui Seb, am fost sa cumpar pui sa fac ciorbita...Si ma doare capul de mor de cateva zile de la frig, stau numai cu caciula in cap si in casa, ca ma dor urechile, nu mai suport deloc frigul. Si acum ma voi duce sa fac putin nani. Aseara m-am culcat mai devreme, pe la 12. Va pup!
oana si bebitza din burtica (32s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu

adita spune:
Shobo, eu zic ca ai dreptate cu patutul. eu am unul cu salteaua care se poate muta in 4 pozitii si cu laterala culisabila, dar nu prea am avut ocazia s-o folosesc. cand bebe era mic, salteaua era sus de tot si nu prea era nevoie sa cobor laterala (e drept ca nici nu o lasasem ridicata de tot, o blocasem la o inaltime la care sa-mi fie usor sa iau copilul, dar sa aiba si o protectie, sa nu cada din patut. cand s-a facut mai mare, a trebuit sa ridic laterala si sa cobor salteluta din ce in ce mai mult, ca sa nu sara peste margine (ceea ce tot s-a intamplat pana la urma). cand s-a facut destul de mare sa sara peste, am dat lateralele jos, ca sa poata cobori mai usor, dar a aparut alta problema, cadea noaptea din pat.asa ca acum nu mai folosim patutul, desi ar fi destul de mare chiar si pt Antim

Alina Maria spune:
Oana, ma bucur ca ai reusit sa dormi pe la 12, desi dimineata ai putea dormi mai mult.Imi pare rau ca te doare capul . Chiar asa frig iti e , poate poti face mai multa caldura in casa, ori nu ?
Mie imi este cald cam tot timpul, de multe ori simt ca n-am aer.
Am fost la piata si am gasit exact ce mi-am dorit pt. patut , este roz si transparent si o sa cada frumos pe langa patut.
Vi se pare si voua o idee buna ?
alina

alina_gabriela9 spune:
Alina Maria, mie personal nu-mi place perdeluta la patut. Prefer ca BB-lina sa fie libera si sa nu se interpuna nimic intre patut si "mediul inconjurator", nici chiar un material foarte subtire, insa asta este parerea mea strict personala si tine de propriile preferinte.
In legatura cu problemele cu care s-au confruntat unele fete la nastere, consider ca este foarte bine sa le cunoastem. Nu cred ca este bine sa ne inconjuram artificial de floricele si fluturasi pentru ca viata nu este asa. E drept ca si sa cadem intr-un ucigator pesimism ar fi o directie gresita, dar trebuie sa admitem ca astfel de lucruri se intimpla, iar prin atitudinea pe care o adoptam sa schimbam ceva. Eu nu doresc sa se perpetueze astfel de lucruri, iar cind BB-lina mea va astepta un copil sa nu mai discute cu prietenele ei un astfel de caz. Pentru mine starea de gravidie nu inseamna in nici un caz sa ma izolez de ce se intimpla in jurul meu, chiar si rau, doar ca sa nu-mi atinga mie psihicul sensibil, pentru ca imi doresc sa fiu o mama puternica pentru fetita mea.
M-am ambalat si va cer scuze, insa cam asta simt referitor la ce povestea acea mamica despre modul in care a fost tratata.
Alina si BB-lina 31s