Mamici de ianuarie-februarie 2005 (55)
Raspunsuri - Pagina 7

andrutza spune:
Amary, eu am UM 10 aprilie, si atunci tu ar trebui sa ai DPN-ul mai devreme. Ce destepti si medicii astia, nici nu mai stii ce sa crezi. Mie Iosup mi-a spus 13-15 ianuarie, si chiar e ceva mai dezvoltata bebita mea de-atat, asa ca s-ar putea si mai devreme. Deci tu ai aproape o saptamana in urma mea si au gresit ei cu DPN-ul.
Andrutza si bebelusa
30+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias DPN 13-15 ian. 2005
http://photos.yahoo.com/andrapg

cocolino spune:
Amary, honey... pai daca tu ai UM 16 Aprilie... atunci este clar: nu poti avea DNP 5 febr...ci asa cum zici tu 21 ian..Pai eu am UM 26 aprilie si am DNP 30.01.2005.Deci ne-am lamurit...
Ati citit articolul pe care vi l-am postat??? Ce parere aveti?
Coca 29 saptamani si dragalasa
- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Alina Maria spune:
Buna dimineata, Coca eu am ramas foare socata , pusa pe ganduri despre aceasta istorioara si ma bucur ca nu sunt nevoita sa nasc in ro.
Or fii si dr. buni dar cand aud asa ceva nu mai am nici un chef de nimic. Sper ca intr-o buna zii sa se faca ceva in privinta acestor asa zisi dr.
alina

cocolino spune:
Alina Maria, chiar ca te pot considera fericita ca nu nasti aici..Eu stau si ma intreb daca mamica respectiva a primit vreun raspuns din partea ministerului...
Coca 29 saptamani si dragalasa
- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

ana maria spune:
Fetelor daca mai citim multe povesti din astea de groaza mergem toate incolonate catre cezariana... Sper ca bebe e bine acum.. Cu Ancar am avut si eu o super experienta..
Dar chiar sa uite sa scoata firul de cerclaj mi se pare greseala de student.
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!

amary19 spune:
Eu citisem povestea mai demult la liste medici. Oricum e groaznic ce i s-a intimplat. Sa dea Domnul sa fie sanatoasa si copilul la fel!
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

ingerasu spune:
Andrutza o sa-ti trimit pe PM exercitiile. Dar ce la tine nu s-a intors puiuta? Cred ca mai poti sta linistita inca cateva saptamani.
Si eu am citit povestea si m-am ingrozit dar trebuie sa fim increzatoare ca la noi nu o sa se intample, nu mai puneti raul inainte. Ar insemna ca toate femeile ar fi in aceeasi situatie, Doamne fereste.
"ingerasele" 32+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
Ingerasele pozate

Shobo spune:
URAAAAAAAAAAAAAAAA, aseara ne-au fost livrate patutul, lenjeria +aparatori laterale si trusa unghiute. salteaua si protectia nu siint pe stoc si mai asteptam 1 luna sa vina...
l-au si instalat in camera... ne uitam aseara la el si deja parca insufleteste camera lui bebe! i-am stabilit locul si am dezv. si o ideea despre cum sa facem mini sifonierul lui bibisor
amo , lenjeria e bumbac 100% -chiar si aparatorile laterale, insa au si culori in ele, desene diverse. noi am ales una deocamdata, insa daca e mai cumparam mai incolo. cearceaful (cu elastic, ce merge pt ambele variante de pat, 120x60 si 140x70)de saltea e de 2 tipuri: frotir (care la pipait iti da impresia de ceva supraelastic, ca un prosop care nu e 100% BBC) si jerseu, care e BBC 100% si se simte la atingere ca si finetul, doar ca e mai subtire parca. e alb complet cel de pat si are elastic pe margini.
cind se apropie termenul le voi spala sa vad si cum se comporta la masina si sa vad la cite gr C, ca desi sint 100%BBC pe cele cu culori scrie spalat la 40grC si pe cele albe complet 60grC si nu intleg de ce??? eu cred ca le bag pe primele pe la 60 si pe cele albe la 90 ca vad eu... vreau sa le stiu spalate la destule grade sa stau eu linistita. daca se vor mai decolora asta e, poate nu mai iau altele tot de la ei si incerc si alte firme, dar nu spal lenjeriile la dor 40 in nici un caz!
pilota si pernita sint aLBE complet si sint exact din material BB100%, umplute la fel ca cele pt adulti. pernita e plata total, la fel ca pilota, ba si mai si... habar n-am daca mai e nevoie de ea. desi mi-au dat fete si de pilota si de pernita tot BBC 100%. voi mai lua niste finet cum a facut si ingerasu pt regurgitari si poate si pt alte lenjerii, insa deocamdata soacra mea e ff ocupata ca sa mi le coasa, vad eu...
Eu si bibisor sapt. 27
Dr. Tutunaru - ELIAS

Shobo spune:
amo, inca ceva: patul n-are laterala culisabila dar nu vad la ti-ar mai folosi din moment ce are 3 pozitii saltea, acum l-am montat pe prima poz. normal. avind 3 pozitii poti lasa cit de jos-sus vrei salteaua si nu mai e nevoie sa-ti culiseze laterala... iar daca il lasi jos de tot nu vad de ce te-ar mai interesa sa culiseze aia ca bebe e mare si daca o culisezi jos poate sa cada din pat... iar ca sa o culisez doar cind ma aplec la el.,.... mi se pare mai mare daraua de cit ocaua... parerea mea... tu faci cum crezi oricum! de aceea am ales acest model!
fata pt. pilota nu e elastica, e ca un cearceaf normal 100% plic (pilota se baga pe la un capat pe latime). banuiesc ca sint de marimi diferite pt cele 2 dimensiuni de paturi.
orice alata intrebare mai ai nu ezita, raspund fara pb!
pupici
Eu si bibisor sapt. 27
Dr. Tutunaru - ELIAS