Mamici de ianuarie-februarie 2005 (55)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Leta poti sa faci exercitiul si pe o parte nu conteaza.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Hai sa va zic ce papa bun am descoperit eu de 5 zile si nu ma mai satur de ea si unde mai pui ca imi aduce si aportul de calorii necesare:

Salata berlineza

se fierbe in apa cu vegeta piept de pui. Dupa ce s-a fiert bine, se toaca marunt si se pune intr-un castronel peste care se mai pun asa: castraveti murati taiati bucatele (ca la salata de beuf) o limgura de smantana, una de maioneza, sare, un strop de zeama de la lamaie si.....yammy-yammy!!!!!!
Incercati-o e super gustoasa si hranitoare!!!!!

(30 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

alina-maria, ce vrei sa faci? banuiesc ca tocanita de ardei gras? ppot sa te ajut eu daca asta este:)

Patricia

si o foarte jucausa!
saptamina 27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Alina Maria, eu iti pot da o reteta ptr bors,insa trebuie sa ti le trimita eventual cineva din tara...
Iti trebuie la o cantitate de 5 litri de bors : 800gr maia si 1kg tarate. Se amesteca maiaua cu taratele si cu putina apa rece (500ml)pana se omogenizeaza,dupa care se toarna apa clocotita (4.5 litri) peste amestecul rezultat. Se amesteca bine, se acopera borcanulcu multe paturi, sau haine vechi,sau cojocele si se lasa in jur de 24 - 36 ore..Si-apoi...gata.

Coca 29 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Fetele, am si eu o problema urgenta:

Vrem sa cumparam maine materiale pentru patut, adica pal melaminat ca vrem patutul din lemn. Problema mea este ce inaltime are patutul si la ce inaltime este cea mai de jos pozitie pentru saltea. Eu sunt inalta si nu am nevoie sa pun copilul mai sus asa ca nu am nevoie de mai multe pozitii.

Va rog eu mult fetele care ati cumparat deja patut sa imi spuneti si mie masurile astea. Latimea si lungimea le stiu, sunt 120*60.

Merci mult.

Andrutza si bebelusa
30+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias DPN 13-15 ian. 2005
http://photos.yahoo.com/andrapg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Coca , multumesc mult de reteta , am s-o scriu deoparte si cand o sa am posibilitatea am s-o fac.
Patricia esti o scumpa insa intre timp mi-a raspuns o fata la subiectul bucatarie si asa am s-o fac.
Cornelia am sa incerc si reteta ta in alta zi si am sa-ti spun cum e dar suna f. delicios.
Tocanita de ardel gras e aproape gata si cred ca am sa o manac asa cu paine , ca a iesit cam multa.
va pupicesc si pe mai tarziu !

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Coca, am si eu o intrebare? Cum te duci cu curcanul?

Eu stiu ca la SEC te duci cu tort, portocale si sampanie!
Zi-mi ca poate eu nu stiu!

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Amary... Eu azi merg in Carrefour sa cumpar curcanul ,diseara il dau nasei si ea il prepara ptr sambata... La SEC-ul trecut(de Paste) a facut un curcan...de-ti lingeai degetele.. Adica, l-a umplut cu mere si vreo 2 lamai,l-a condimentat si la sfarsit la uns pe deasupra cu putina miere ca sa nu se usuce prea tare si sa aiba gust..Fetelor nu va povestesc ce deliciu a fost.. Ptr cele care vor sa faca curcanel..va spun ca in principiu curcanul sau puiul (pe sticla sau la punga) se lasa incuptor cam o ora si un sfert ptr fiecare kg de carne. Deci la un curcanel de 4 kg, nasa l-a lasat 5 ore... la foc mediu...

Mergi la inceput

Fetelor daca tot suntem la cap manacre, daca vreti va pot da o reteta de tort,care nu numai ca se face extrem de repede ,dar nu e nici gretos si nu e nici costisitor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabriela9 spune:

Fetelor, m-ati innebunit cu mincarurile voastre! Eu sint la serviciu si ma delectez cu niscaiva sticks-uri, insa simt mirosul de tocanita de la Alina Maria.
Cocolino, parca te si vad cu curcanul parfumat si cu fundita rosie. Eu, oricum, nu mi-l pot imagina decit viu. Apropos de curcan, in urma cu doi ani am facut Revelionul la un restaurant din Bucuresti, unde dupa miezul noptii s-a organizat o tombola. Marele Premiu a fost un curcan (gatit si la propriu, si la figurat) pe care am avut marea cinste si onoare sa-l cistig. Mare, mare bucurie, mi l-au dat cu tot cu platoul, numai ca era atit de urias incit nu incapea in frigider, iar daca l-am fi taiat stricam decorul. Prin urmare, i-am gasit un loc pe balcon si-am mincat din el cu parinti, socrii, prieteni pina ne-am plictisit. Oricum, a avut succes, pentru ca toata lumea era satula de piftie si sarmale.
Ce vremuri, ce tinerete, ce distractie! Acum ma intreb ce-oi face de Revelionul asta.
Alina si BB-lina 31s

Mergi la inceput