Mamici de ianuarie-februarie 2005 (55)
Raspunsuri - Pagina 12

corneliaa spune:
Mai fetelor mai....si ce daca sunteti irascibile, AVETI VOIE!!!! Asa mi-a spus mie doctorul meu ginecolog! Am voie sa fiu asa pentru ca sunt femeie, gravida si aproape de nastere...e NORMAL!!! Problema e sa nu le puneti la suflet pe toate ca pricum ne luptam cu morile de vant1 Nu putem noi schimba nesimtirea unora sau nepasarea altora...astia sunt oamenii cu astia defilam, si culmea e ca si pana acum erau la fel dar ii bagam mai putin in seama! Cred ca asta e solutia si acum....nu-i bagati in seama! Fi-ti mandre de statutul vostru si de faptul ca ...nici ei n-ar fi existat daca cineva nu i-ar fi nascut si pe ei!!!!
Hai fi-ti happy...vin sarbatorile de iarna, eu l-am intrebat pe Dan daca imi da voie sa fac bradul de acum, hahaha!!!! Iar asta inseamna ca multe dintre noi suntem pe ultima suta de metrii!!! Si ce cadouri fr5umoase vom primi!!!
Mai lasati-le naiba de probleme ca au fost mereu, sunt si o sa fie mereu! N-o sa se schimbe asta niciodata! Bagati-le mai putin in seama si ....totul poate fi frumos chiar si cand te enerveaza orice!
Tatal meu avea o vorba: PE PROSTI SA NU TE SUPERI NICIODATA CA ASTA INSEAMNA CA ESTI MAI PROST CA EI!!!!! sAU: DE UNDE NU E NU CERE!!!
cAPISCI? Than, don't worry be happy!!!!
(30 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Leta spune:
Eu am in fiecare noapte cca 1 ora de privit la televizor...Ma trezesc pe la 3.30, uneori chiar mai tirziu, si ma uit la tv pina mi se face iar somn. Am vb. si cu alte prietene - cica nu e ceva anormal. Se obisnuieste organismul cu trezitul noaptea, pentru hranit bebe.
Alina - sa te auda Dumnezeu si sa ne treaca starea - dar tare m-as mira sa mi se intimple o astfel de minune. Sint afundata rau...
Megg, cind poti sa te rupi putin de la treaba, mergem. Call me (eu ma pot intrerupe)
Leta 29+
dr. tutunaru - elias

ixxi spune:
Fetelor am primit o steluta!!!!
ixxi si persicuta 26+
dr Calaras
http://community.webshots.com/user/ixxi

Witchie spune:
Buna dimineata Doamnelor.
Cornelia, bine ai revenit:)
Shobo, spune-mi te rog, ai platit cash alora de la babycomfort cand ti-au livrat marfa sau cum ai facut?
Anda, 29+ saptamani, dr. Radoi, Municipal

corneliaa spune:
Si inca ceva...multumesc pentru urarile de reintoarcere. Pacat ca doar azi sunt acasa maine o iau de la capat! Dar mai am o saptamana si uraaaaaaaaaa, stau acasa!!!!
Oanasi Alex al meu scoate cate un picior afara si mi se deformeaza burtica! si ce drag imi eeeeeeeee!!!!!
Amary, sa stii ca ma simt excelent decand mi-am propus sa nu mai vad si aud lucruri urate!!! Am un psihic ok, si chiar si fizic mi-e mai bine decand am dat totul laoparte! ma gandesc numai la lucruri frumoase chiar daca vad si aud din cele nasoale!!!Pana si barbatul meu a vazut schimbarea si a inceput sa se bucure ca m-am schimbat!
Deci se poate...totul e sa vrei!
Da mi-e foarte greu pe unde umblu...multi km in masina si mai ales ...ceea ce vad. Sunt intr-o comisie de evaluare a institutiilor de asistenta si ingrijire...va imaginati ce inseamna asta, nu? Cam ce vad eu zilnic pe-acolo...Dar mi-am impus sa nu ma afecteze, si nu ma afecteaza! Sunt super vesela si optimista!
Si o sa incerc sa va trag in starea asta si pe voi dupa mine! pacat doar ca pana saptamana viitoare n-o sa pot!!! Dar las' ca ma intorc eu....si vedeti voi atunci!
(30 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

cocolino spune:
Ixxi felicitari instelato!!!!
Oana, intrucat luni se intra in postul Craciunului, duminica se lasa SEC..Adica finii, trebuie sa mearga la nasi cu curcanul, tort si portocale...asa ca de..."Lasata Secului".. Asta ptr cine...vrea si cauta inca un motiv de intalnire cu nasii... Noi ne iubim nasii si gasim mereu cate o ocazie ptr a ne mai vedea...Dar intrucat trebuie sa vina si finii la noi, lasam SEC cu nasii sambata,iar duminica vin finii la noi... Asa ca va inchipuiti ce burtici vom face...
Coca 29 saptamani si dragalasa
- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Alina Maria spune:
Leta treaba e ca nu trebuie sa te lasi nici tu dusa de val , lupta putin pt. pozitiv ca no sa cada asa din cer o stare noua.
Fetelor stiu ca nu suntem la rubrica bucatarie insa am o pofta de tocanita de srdel gras si nu stiu cum sa o fac , am postat si un subiect nou La bucatarie insa nu primesc nici un raspuns, iar daca nu gatesc acum o sa-mi para rau caci mai tarziu nu o sa mai vreau.
Bravo tie Oana asa am sa fac si eu data viitoare cand ma duc in ro.
Eu am adus o radacina de leustean si s-a prins insa nu are multe frunzulite astept pana la anul si o sa am in gradina o stufa.
Mie ieri la cursuri mi s-a spus ca daca nu pot dormi sa fac urmatorul exercitiu : stai intinsa pe spate site concetrezi asupra respiratiei , astfel:
- strangi in timpul inspirarii muschii dintre picioare ca si cum ti-ar veni sa faci pi pi si nu ai voie , iar la expirare ii relaxezi
- in timpul inspirarii iti incordezi mana dreapta , iar la expirare o relaxezi (faci asa de vreo 5 ori )
- apoi cu mana stanga , la ferl
- cu piciorul drept
- cu piciorul stang
- muschii gatului si umerilor
- muschii fetei ( te strambi )
Tot timpul concetreaza-te asupra respiratie, acest exercitiu este bun si pt. muschii in timpul nasterii ca vei sti sa ii poti relaxa. Cnd ai contractie folosesti multi muschii iar intre ii relaxezi astfel vei sti sa folosesti corect puterea pe care o au muschii.
Sper ca nu m-am intins prea mult , si sper sa va fie de folos , si asa au vrut unele fete sa stie ce s\e face la cursuri.
La noi cursurile sunt pt. 9 saptamani.
data viitoare se va vorbi despre respiratie si daca vreti am sa va spun in fiecare miercuri ce a,m mai invat nou.
alina

cocolino spune:
Alina Maria, dar tu nu ai cum sa-ti faci borsul in casa??? Adevarul e ca nimic nu se compara cu borsul,insa eu am folosit de curand "Bors magic" de la Knorr cred si tare multumita am fost...
Coca 29 saptamani si dragalasa
- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Leta spune:
Alina, merci pentru descrierea exercitiului. Dar ar fi o problema cu statul pe spate. Eu mai pot sa stau intinsa pe spate, ca ma doare rau mijlocul. Voi mai puteti?
Leta 29+
dr. tutunaru - elias