Mamici din Iasi ( 8 )

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Carmen,

O reteta buna pentru dizolvarea calculilor biliari este urmatoarea: pui intr-un vas in cantitati egale: ulei de masline, zeama de la o lamaie si miere de albine. Amesteci bine si bei, apoi stai in pat o jumatate de ora cel putin, culcata pe partea dreapta.
Sau se poate face un astfel de amestec, din care sa bei o lingurita in fiecare dimineata pe stomacul gol. Asta mai mult ca un fel de prevenire…

Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Dragele mele,
Help me! Am nevoie de ajutorul vostru. Vreau sa fac niste costume de Mos Craciun (si cu ocazia aceasta lansez si oferta de Mos Craciun care vina acasa, daca aveti nevoie). Materialul l-am cumparat, dar nu gasesc o blanita alba pt mansete, caciula, etc... Si poate imi dati un sfat: unde as putea face o barba si mustata veritabila sau din ce? Si pt un Mos Craciun, adica doi, cunoasteti niste studenti de la Teatru sau niste domni seriosi dispusi sa fie Mosi Craciuni adevarati si credibili, in seara de ajun? Contra cost desigur...Si daca au si masina personala e perfect...
Va pup,
Gabriela si baietii
PS. Carmen, bine ai revenit, chiar ma gandeam zilele trecute la voi. Sanatate multa si La multi ani pt Mihaii tai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

Saluti mamici!!
In primul rind multumesc pentru urari,in forfota in care ma aflu numai forumul m-a facut, sa-mi dau seama ca ..totusi a fost si ziua mea!!
Miine semnez actele pt noua mea casuta!!!Sper sa fie totul bine si sa fi facut o alegere bune!!Abia astept sa va trimit mesaj din noua casuta!!
Vin si eu cu o rugaminte:stie cineva vreo firma de amenajari interioare sau design interior,in fine, cineva care sa ma ajute sa-mi mobilez noul meu apartament,sa arate in final dragut(nu ceva f scump sau sofisticat numai ca as vrea sa fie ceva unitar si armonizat mai bine decit am face noi singuri)!!??
A fost cineva la Tirgul interioarelor moderne sau cum se cheama el??E de vazut ceva??
Pupici tuturor!!
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Buna seara,
Intai de toate multumesc pentru ca sunteti alaturi de mine.
Multumesc mult Ramonika, asta e ra reteta pe care o caut de cateva zile si nu o gaseam si pace. Saru'mana!

De maine o incep, caci n-am destula miere de albine - doua-trei lingurite ale lui Alex.
Ma doare in zona ficatului si am o stare de rau zilnic si mereu asa ca am ajuns sa beau 2-3 litri de ceai zilnic. Si ma mir ca am slabit! Insa bine ca nu am nimic la ficat, ca de asta imi era teama.

La Bucuresti plec marti pentru ca dl dr. m-a anuntat ca pana miercuri nu ma poate opera si nu are sens sa plec de langa Alex cu o zi inainte. Cred ca as pleca si miercuri dimineata daca ar fi dupa mine... Da, am hotarat sa ma operez pentru ca nu mai pot sta asa. Am sa fac embolizare uterina si sper sa scap odata pt totdeauna de ele. Vom vedea.
Pana marti am treaba de ma doare capul! Trebuie sa pun la punct niste treburi la scarbici si inca nu am terminat curatenia din casa... Asa imi place mie sa traiesc intens!!! Cu nervii intinsi la maxim si vesnic in actiune! Ca de asta fac si pietricele, foarte mobile dupa cum spune Dna dr.

Va las, va multumesc inca o data si numai bine si sanatate!

Carmen si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Buna dimineta!

Eu nu sunt din Iasi ci de langa Iasi la 120 km ,adica din Bacau.Am scris la aspirante un subiect legat de Dr Mihaela Grigore si TinaTache mi-a spus ca mai bine scriu aici ca poate stie vreuna dintre voi.Ma intereseaza daca stiti ceva despre reusitele acestei dr in inseminari artificiale.Stiu ca face dar nu stiu daca are vreo reusita.Am incercat sa gasesc pe internet cate ceva dar NIMIC.
Deasemeni poate ma ajutati cu un endocrinolog bun in Iasi specialist in probleme de infertilitate masculina.
Eu am o fetita de 3 ani obtinuta prin FIV+ICSI si as vrea sa incerc o inseminare mai aproape de casa pt ca nu am bani de alt FIV.

Cristina,sa-ti traiasca Mihnea!Nu cred ca am mai vorbit in ultima vreme despre copii nostri!Moni merge la gradi si am mari probleme cu ea digestive,adica decand mergem la gradi ne doare burtica incontinuu si dr din Bacau nu prea ii dau de cap.

Pe mine ma leaga de Iasi amintiri fff frumoase pt ca in Iasi m-am cunoscut cu sotul meu.Am stat in Iasi doar un semestru de facultate dar a fost deajuns a sa ma indragostesc de Iasi si de sotul meu pe care l-am adus in Galati dupa un an.Toata facultatea am regretat ca am plecat din Iasi.




Gabi si Moni cea obraznicuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Bre,lipseste omu doua zile si voi lasati "mamici din Iasi"pe pagina 3
...tztztzt!

Carmen, multa sanatate si succes!
Sa stii ca durerile de ficat,tot de la bila ti se trag.Daca scapi de pietre,ai sa vezi ca o sa fie bine!
Mege si Ladi cu tine la Bucuresti,sau te duci singurica?
Iti tinem pumnii si ne rugam la Dumnezeu sa fie totul bine!Pupici!


Adi,am vazut pe la mine prin Pacurari(la P.Poni)costumase de fis.Daca ai drum in zona,poti incerca la magazinul vis-a-vis de Gabi-farm.


Gabi si Mihnea ii trage tare cu tusea de vreo doua saptamini,ii trece,apoi o ia de la capat.
I-ai facut Simonei analizele pentru giardia?Astia dau tulburari intestinale.
Nu stiu daca in Iasi mai sint endocrinologi buni in probleme de infertilitate.A fost o dr,Vulpe,dar am inteles ca a plecat in strainatate.
Cristina si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Si noi oleaca pe aici....Iustin are infectie urinara si nu prea am avut timp sa mai scriem. Acum e mai bine, face tratament si eu sunt mai linistita.
Cristina,, chiar pe pag. 3 era? Pupici lui Mihnea. Ce boroboate mai face?


Carmen si Iustin(5 iunie 2004)
Album IUSTIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Carmen L., ma rog si eu sa te faci repede sanatoasa si sa scapi de dureri.
Carmen mephala30, multa sanatate lui Iustin!!!
Gabi acvi, nu pot sa te ajut, dar felicitari pt. noua locuinta! Nu v-ati mutat putin mai aproape de noi?
GabiG, chemam si noi Mos de la tine, numa' sa mai creasca gizulica, sa priceapa ce-i cu Craciunul.

Erica e cu nasul infundat, fornaie de zici ca-i o motoreta, in pofida spray-ului nazal si a serului fiziologic. Transpira tare dar n-are febra. De vreo trei zile m-a urla din toti rarunchii numai daca vede ca ma intorc spre usa sa ies din camera.
Numai bine,


www.ofoto.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=633450517105&page=1&sort_order=0" target="_blank">Album Erica octombrie
Elena si Erica (6.februarie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Carmen,bine ca si-a mai revenit Iustin,dragalasul de el si te-ai mai linistit si tu.Ce microb i-a iesit?
Suporta bine antibioticul?

Asta de dimineata nu o pot numi boroboata,dar uite Mihnea a vrut mortis sa plece spre gradinitza cu perna pe care doarme..
Si-a tiriit-o pina la gradinitza si a facut un scandal monstru fiindca i-a luat-o taica-su acasa.Am avut noroc pentru ca era educatoarea lui preferata si a zbughit-o la ea,uitind de pernutza.

A mai incetat-o cu prostiile fiindca i-am spus ca Mos Craciun aduce cadouri numai copiilor cuminti si celor ca vorbesc urit nu;asa incit s-a limitat la :tu-ti cucurigul tau si tu-ti papadia ta,alternativele pe care i le-am oferit in loc de injuraturile porcoase.

Pupicei si zile usoare!
Multa sanatate!Cristina si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Cristina, i-a iesit E. coli, sensibil, printre altele la Amoxicilina +Acid clavulanic, si i-a prescris Augmentin bis. Are un gust placut si-l ia fara probleme. Mai, mai, de unde ii vin lui Mihnea toate ideile astea?

Elena, sanatate multa fetitei tale!

Carmen si Iustin(5 iunie 2004)
Album IUSTIN

Mergi la inceput