Parintii...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Parintii...da eu am avut parinti,parinti buni,acum nu o mai am decat pe mama,tata s-a dus acum 7 ani.Cu toate ca mama nu este cea care m-a nascut,lucru care cred ca nu are importanta ,m-au crescut amandoi cu cea mai mare dragoste posibila,lucru pt care nu as putea in veci sa-l rasplatesc,indiferent cat m-as stradui.Cand a murit tata mi-am dat seama cat de pretioasa a fost fiecare clipa petrecuta cu ei si de aceea am luat-o pe mama sa stea cu noi,sa o pot avea zi de zi aproape.Mama e in varsta, are 73 de ani asa ca fiecare zi e din ce in ce mai pretioasa.Cand nu stateam impreuna aveam grija sa-i fac toate poftele si o sprijineam financiar dar nu era suficient,chiar daca o vedeam la doua zile cel mult o simteam din ce in ce mai trista,singuratatea ei si dorul de tata eu nu-l puteam vindeca cu bani.De cand sta cu noi,copiii mei ii lumineaza viata si a regasit pofta de viata,dorinta de a trai.Asa ca singurul meu sfat este sa va bucurati de parintii vostri atata timp cat ii mai aveti.

Darael,iti multumesc din suflet pt poezie, intotdeauna mi-am dorit sa stiu versurile.

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryam spune:

Nu cred ca e nimeni in masura sa inteleaga sau sa judece pe nimeni,a pleca sau a ramane este o chestiune in care de multe ori termenul optiune lipseste,adica fara alternativa;nu poti nici macar sa banuiesti ce poate insemna departarea si nevoia de a trai departe de casa,de parinti...si apoi,depinde ce inseamna decent,care sunt aspiratiile fiecaruia...Cred ca as putea continua mult si bine,dar mi-se pare ca deviem de la subiect.
Va multumesc pentru poezii,chiar la asta m-am gandit cand am vazut subiectul!
Pentru voi toti si pentru toti parintii din lume NUMAI BINE!!!

Si apoi, eu nu va prea inteleg pe cele care ati plecat. Adica va inteleg dar nu sunt de acord cu voi intr-o privinta: Si anume ca aici nu se poate trai decent, nu se pot castiga bani si nu v-ati fi putut ajuta parintii ramanand in tara. Permiteti-mi sa va contrazic, sunt situatii in care e chiar mai usor sa gasesti un job bun si sa-ti faci un rost si aici. Nu mai vorbesc ca acum avem si in tara cam toate posibilitatile din lume, ma refer in cazul de fata la asistenta medicala. Nu va suparati pe mine. Am sesizat in multe postari un dispret pentru tara asta. Departe de mine gandul de a fi nationalista, nici vorba, dar nici chiar asa de negru nu e .

"ZAMBESTE, MAINE VA FI MAI RAU"
maryam

Mergi la inceput