La France (23)
Raspunsuri - Pagina 3
emoison spune:
Am gasit un link interesant, "Franta vazuta din avion":
http://francefromtheair.free.fr/index.php
"Viata e ca mersul pe bicicleta: daca vrei sa-ti mentii echilibrul, trebuie sa avansezi. (A. Einstein)"
Cu bine,
Elena
Pozele noastre
liliprejbeanu spune:
Buna mandrutelor,
Mihai, Mihaela, Gabriel, Gabriela,... si toti ceilalti sa traiasca si sa infloreasca!
Anka-maria ti-au spus fetele mai multe marci de cafele... dupa parerea mea putine dintrele ele au trecere la cafegii din Romania. Acolo domina cafeaua nemteasca si italiana. Daca vrei ceva cu adevarat bun, musai sa treci pragul unui boutique de cafele (torefaction). Poti sa gusti la fata locului un expresso minunat si daca te induri la banuti ai parte de o veritabila cafea.
Cum ati planuit sa sarbatoriti le 11 novembre ?
Liliana
oLo spune:
quote:
Originally posted by Marox
Buna fetelor,
La capitolul noutati, tin sa va anunt ca ...sint o viitoare mamica! "Evenimentul" va avea loc pe 15 aprilie, cu aproximatie. N-a fost deloc in plan, s-a intimplat si gata, asta e...Ne-a trebuit ceva timp sa ne obisnuim cu ideea, reactiile in familie au fost de genul "aoleu, cum o sa va descurcati?", pina la urma singurul loc de unde am primit felicitari a fost cel de munca. Sefa mea a fost intelegatoare si a zis ca-mi va prelungi contractul pe inca 1 an (se termina pe 31 dec).
Intre Alex si frate-sau (sint CONVINSA ca va fi baiat, desi inca n-am facut cea de-a 2-a ecografie) vor fi aproape 2 ani diferenta, mai precis 1 an si 10 luni. Mi se pare prea putin, totusi.
WOW!!! Felicitari pt BB! Nu-ti face griji ! O sa fie super bine ;) Iti zice o mamica incercata din greu!!! Intre fetele mele sunt... 500 de zile diferentza! Mult mai putin decat 1 an si 10 luni ;)
Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma
spic de grau spune:
quote:
Originally posted by Marox
Buna fetelor,
La capitolul noutati, tin sa va anunt ca ...sint o viitoare mamica! "Evenimentul" va avea loc pe 15 aprilie, cu aproximatie. N-a fost deloc in plan, s-a intimplat si gata, asta e...
Felicitari!.
Si nu-ti face probleme - bebeii conceputi in iulie sunt tare cuminti. Ti-o spun din proprie experienta! Am o dulceata de baiat!
Luminita si DAVID - 11.03.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David
"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)
Samsara7 spune:
Fetelor ....
Nadine,eu am citit "Vraciul" dar mai demult! Stiu ca mi-a placut, poate ca ar fi interesant sa il mai recitesc (dar nu am cartea). Apropo, cum merge cu actele tale? Ma gandeam astazi la tine cand m-a sunat o prietena din Antibes, romanca, care lucreaza de 1 an si ceva in Franta. E receptionera la hotel (iar in tara era reportera la Pro TV)si a avut doua contracte la doua mari hoteluri. Ce credeti ca i s-a intamplat? A vrut sa stea in somaj vreo 2 luni si cand a depus dosarul la ASSEDIC....surprise! Avea 2 numere de securitate sociala (de la fiecare hotel) si ambele aveau codificatia specifica unui barbat, incepeau cu cifra 1 care semnifica "sexul barbatesc"... Asa ca pana se rezolva cu numarul de securitate sociala mai are de asteptat.
Marox, dupa parerea mea diferenta dintre prichindei este cea mai potrivita (cu exceptia faptului, cum spunea cineva, ca iti va da ceva bataie de cap). Intre mine si fratii mei e o diferenta de un an , si de 2 ani jumatate! Drept sa spun gasesc ca a fost perfect!Ne leganam in aceeasi barca si ne distram copios.
Felicitar, sa ai parte de nastere usoara, de un copil sanatos si care sa iti aduca numai bucurii in viata!!!!!!
Anka-Maria, m-ai amuzat cu fasolea prajita!
Stiu ca s-a mai intrebat, dar oare unde gasesc un model de lettre de candidature? Trebuie sa dau asediul la spitale si sunt in criza de timp ca sa mai stau sa concep eu o astfel de scrisoare.
Acum trebuie sa va parasesc, ma asteapta partialul si balaurul de sot care vrea sa inghita ordinatorul si scoate flacari pe nari. Pentru 5 minutele mici si prapadite!
Michaela
Marox spune:
Va multumesc din suflet pentru incurajari!!! Oricum, deocamdata nu-mi fac probleme, de fapt ma simt atit de bine incit nici nu-mi vine sa cred ca sint insarcinata, n-am avut nici un fel de greturi, pofte, singerari, etc. Sper sa fie si pe mai departe la fel ;-).
Mik, acuma am vazut ca locuiesti in Saint Etienne. Am fost si eu pe-acolo in 93 ca studenta. Cea mai misto faza a fost la inceput cind profii, ca sa ne obisnuim cu orasul, ne-au pus sa facem un "rallye", adica trebuia sa identificam niste institutii in functie de o lista cu indicatii si indicii pe care ne-au dat-o ei. Iar una din intrebari, de altfel singura pe care am retinut-o, era sa spunem ce reprezinta "la maison de Marianne". Bineinteles ca tuturor ne-a mers mintea la prostii, insa am descoperit ca e Primaria! Si apropo, pentru WE-ul de 11 nov, cum sotul face "pont"-ul ne-am hotarit sa mergem la Grenoble (daca n-o ninge) si probabil vom trece prin St Etienne, el nu cunoaste orasul si mie mi-ar face placere sa-l revad.
Samsara7, ce a facut prietena ta, nu s-a dus sa se intereseze de ce are 2 numere de securitate sociala la cele 2 locuri de munca? E cam ciudat, ma intreb daca aia chiar au angajat-o legal.
Am citit si eu "Vraciul". Mi-a placut mai mult decit continuarea, "Profesorul Wilczur". Dar filmul vi-l mai amintiti?
Aurelia spune:
Felicitari MAROX!!ma bucur ca rindurile viitoarelor mamici creste pe lista noastra ...........
Deci "specia" noastra a "frantuzoicelor" nu este pe cale de disparitie!!! nici in pericol!!!si asta este inbucurator .....!
Aura&Luca,2 ani si 8luni!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aurasupacurasu/album?.dir=/a58e
Mik spune:
Buna dimineata fetelor.
Veste teribila : la mine a venit gerul si putina zapada. Azi dimineata a trebuit sa dau bruma de pe masina jos, vreme de 6 minute.
Ce bine imi pare Marox ca stii orasul ! Eu sunt la scoala de mine (asta cred ca era pe planul tau). Nu stiu cum sa facem, am musafiri in week-end, caci te-as invita la noi.
Anka-Maria aici cafeaua nu e conta_facuta, dar marca favorita depinde foarte mult de gusturi. Cum spune si Aurelia, ia ce e mai ieftin si citeva pachete de "Carte Noire" caci in Ro e teribil de scumpa.
Am si eu o mica vacanta pina saptamina viitoare caci nu lucrez miercurea, iar vineri institutia e inchisa. Tre' sa ies totusi vineri pentru o sustinere de teza la facultate. Am sa va povestesc.
Acum dau fuga sa-mi fac una-alta prin casa pina imi iau odorul de la scoala sa manince de prinz.
(era sa uit : eu nu cred faza cu copiii cuminti conceputi in iulie, am una bucata care contrazice regula; se te bucur totusi : cei din zodia berbecului devin sefi se pare !)
Pupici la toate !
Mik.
anka-maria spune:
Multumesc de raspunsuri, din pacate varianta cu boutique-ul de cafea n-o pot aplica pe motiv ca habar n-am ce este bun, eu nefiind bautoare. Dar o sa incerc celelalte marci.
Mai este cineva de aici in Lille, sau macar in Nord? Vroiam si eu sa stiu daca am sanse sa vad zapada....eu vin din Gorj unde acum zapada e de juma' de metru.
just me
Corina spune:
Draga Anka,cred ca eu sint cel mai aproape de Lille,locuiesc la 30km sud de Amiens!!Nu cred ca va fi prea multa zapada pe aici,eu sint aici de 3 ani,iar zapada am vazut de doua ori!!si aia s-a topit a doua zi,deci.....
Deci ,mai intreb o data: CINE VINE LA PARIS SA VOTEZE??? Pina acum doar spic de griu si emoison s-au anuntat,dar mie tare mi-ar place sa ne intilnim atunci!!!
Pupici
Corina si Anna nazdravana!!