Cum facem fatza concurentei?
Raspunsuri - Pagina 6
remy spune:
Simona tu ai trecut prin situatia de a te insela sotul?Daca nu nici nu iti doresc sa stii cum este iar daca da atunci nu iti pot spune decit ca esti o femeie foarte puternica si poti trece asa usor cu vederea atunci cind sotul(Partenerul) te inseala.Incerc sa cred ca a fost numai o gluma.
Ramonika spune:
Poate Simona nu il mai iubeste si atunci ii este indiferent ce face. Poate stau impreuna numai din cauza copiilor sau din alte motive... Nu spun numai de ea, ci de cele care ar mai gandi le fel ca ea. Nu cred ca Simona este nesimtitoare , ci are ea un motiv de spune asa ceva...
korinna spune:
Simona..nu mi se pare normal ca un barbat sa aiba asa din cand in cand cate o aventura.Acum depinde de cat de mult iti iubesti sotul.Ca daca tze enedefernt despre el..apai..poa' sa faca tot ceea ce-i trece prin cap!
Insa daca al meu ar dori sa faca asa ceva...numai daca ar gandi...hmm..naspa!Daca tzine la momitzele lui..ar trebui sa nu o faca.
Razbunarea e arma..razbunatorului..insa nu m-as da in laturi de la nik!
Corinna
http://community.webshots.com/user/korinnay
energy spune:
cred ca facetzi glume nesarate cu inselatul, al meu a avut 32 de ani timp sa-si faca de cap, daca nu a facut-o e treaba lui! acu' nu se mai poate.
Si daca te inseala o data, o va face si a doua oara asa cum daca te loveste o data se va repeta - s-a creat un precedent, nu?
Mai bine singura cu un copil decat o viatza calcata in picioare ca un pres si lipsita de respect - e plina lumea de barbatzi si unii chiar buni, care nu-si inseala femeile. Asa ca nu dau doi bani pe concurentza cu picioare lungi si noapte-n cerebel.
"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"
poze la http://community.webshots.com/user/energy1602
paula2003 spune:
Fereasca Dumnezeu sa mi se intample, eu din cand in cand ii aduc aminte ca daca are de gand ceva sa stie ca il prind si i-o pun in cui.
Rade de nu mai poate.
paula2003 & alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alexa13tinta/
corina iulia spune:
quote:
Originally posted by lena
Eu zic ca in general o femeie la acest subiect va raspunde pur subiectiv din prisma experientei, experientelor sau lipsei experientei anterioare avute...dar eu nu as vrea sa mai am de-a face cu barbatul care a facut asta, indiferent daca este al meu, l-am iubit sau inca il mai iubesc, pentru simplul motiv ca ma pretuiesc si cred ca merit mai mult!
Daca dragostea intre noi e pe moarte, atunci ce rost are sa lupt pentru ceva care mai devreme sau mai tarziu ar avea acelasi rezultat...Paranteza: eu cred ca dragostea ca si o floare, rasare, creste, infloreste si uneori moare...Daca ea inca exista atunci amandoi avem o problema, poate eu nu mai simt nimic pentru el ceva si el a simtzit asta si s-a indepartat, sau poate pur si simplu am ajuns sa ne dezamagim reciproc.
O relatie evolueaza la fel ca si doi oameni, poate sa se schimbe in bine, poate sa se schimbe in rau...aici mai este si puterea ta de a-ti da seama de potentialul viitorului tau partener, uneori chiar de la inceput sunt mici defecte, care mai tarziu ajung adevarate probleme!
Cum facem fatza concurentzei? Simplu: cu incredere in propria noastra persoana, cu multa dorintza de a ne bucura de familia noastra, de schimbarile noastre, inevitabile...cum bine spunea Catherine Deneuve, sa stim sa imbatranim frumos si mai ales zic eu, sa nu ne fie frica de singuratate...din viatza am vazut ca femeile cele mai fricoase sau disperate arata lucrul acesta si nimeni nu-si doreste o asemenea companie.
Cu multa sperantza in maxima: "Dragostea invinge totul"
Lena, mamica de Freya
daca-mi permiti am sa spun ca nici nu pot sa spun mai bine decat tine ceea ce ai spus si sunt cu ttotul de acord cu tine, dar si cu roxana care zicea ca-i vai de capul lui......
"Nu vezi?.../ Sau-ce-auzi si vezi-nu crezi?.../ N-auzi tu cum suna ora /Fericirii-amandurora?..." Minulescu
cu drag de forum, corina