Cum facem fatza concurentei?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Daca m-ar insela..nu l-as mai vrea inapoi.
Insa toata treaba e sa nu ajunga sa-si doreasca alta>E si chestie de educatie..adica ce a vazut la parinti in casa.
Insa eu ii dau exact ce vrea el..din toate puncetele de vedere.Sunt ceea ce se spune:mama,sora....amanta..sotie.Si nu glumesc cand zic asta.
dar daca mi-a calcat stramb ..el stie asta..am discutat de n ori...pierde tot ce are:liniste,casa,copii,toata agoniseala..tot.Eu nu-l mai caut..sa se intoarca..insa viata lui va fi o ruina.Si e de acord cu asta.A inteles.Deocamdata..vad ca nu-l intere nimik!

Corina mamika de 2 baietzi

http://community.webshots.com/user/korinnay

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Eu zic ca in general o femeie la acest subiect va raspunde pur subiectiv din prisma experientei, experientelor sau lipsei experientei anterioare avute...dar eu nu as vrea sa mai am de-a face cu barbatul care a facut asta, indiferent daca este al meu, l-am iubit sau inca il mai iubesc, pentru simplul motiv ca ma pretuiesc si cred ca merit mai mult!

Daca dragostea intre noi e pe moarte, atunci ce rost are sa lupt pentru ceva care mai devreme sau mai tarziu ar avea acelasi rezultat...Paranteza: eu cred ca dragostea ca si o floare, rasare, creste, infloreste si uneori moare...Daca ea inca exista atunci amandoi avem o problema, poate eu nu mai simt nimic pentru el ceva si el a simtzit asta si s-a indepartat, sau poate pur si simplu am ajuns sa ne dezamagim reciproc.

O relatie evolueaza la fel ca si doi oameni, poate sa se schimbe in bine, poate sa se schimbe in rau...aici mai este si puterea ta de a-ti da seama de potentialul viitorului tau partener, uneori chiar de la inceput sunt mici defecte, care mai tarziu ajung adevarate probleme!

Cum facem fatza concurentzei? Simplu: cu incredere in propria noastra persoana, cu multa dorintza de a ne bucura de familia noastra, de schimbarile noastre, inevitabile...cum bine spunea Catherine Deneuve, sa stim sa imbatranim frumos si mai ales zic eu, sa nu ne fie frica de singuratate...din viatza am vazut ca femeile cele mai fricoase sau disperate arata lucrul acesta si nimeni nu-si doreste o asemenea companie.

Cu multa sperantza in maxima: "Dragostea invinge totul"
Lena, mamica de Freya

Mergi la inceput

Lena..sunt perfect de acord cu tine.Ai spus totl simplu si mult bun simtz!
Deobicei isi"pierd" barbatzii..femeile care sunt obsedate de barbatul respectiv,sunt posesive...cicalitoare..iscoditoare.Daca ajungi sa-tzi controlezi barbatul non stop suspicioasa...ca pe un copil mik..atunci sigur itzi indepartezi partenerul de viata!

Mergi la inceput

Lena..sunt perfect deacorrd cu tine.Ai spus totul simplu si cu mult bun simtz!
Realitatea e ca femeile care sunt disperate dupa barbatul respectiv,il cauta..il controleza..nu fac decat sa-si indeparteze partenerul.Sa itzi controlezi barbatul non-stop,sa-l suspectezi de orice bauiala nefondata a ta,sa il obosesti cu atentzii nedorite..e cel mai rau lucru pe care il poti face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

eu zic ca e normal ca un barbat sa mai aiba cite o aventura.
Nu dauneaza cu nimic, ba chiar se imbunatateste relatia.

http://community.webshots.com/user/simonabb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariagi spune:

Simona,

a fost cred o gluma,nu?!

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Sora spune:

Simona, cred ca n-am citit bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miaunila spune:

quote:
Originally posted by SIMONABB

eu zic ca e normal ca un barbat sa mai aiba cite o aventura.
Nu dauneaza cu nimic, ba chiar se imbunatateste relatia.

Probabil ca ai dreptate dar asta cred ca e valabil daca amindoi au cite o aventura...atunci amindoi tac milc si relatia continua wonderful!!! Asta, da casnicie!!! Se uita unul in ochii celuilalt si viseaza ca e cu amantul sau amanta si isi zic in sinea lor "hai ca l-am pacalit si de data asta...uita-te la el (ea) clovnul " Ce frumooooos!!!

Revenind la subiect eu nu cred ca trebuie sa facem nimic care nu ne place sau ne convine...concurenta a existat dintotdeauna si sempre va exista. Eu sunt concurenta , voi sunteti concurenta..important e sa fim noi insine si receptive la nou! Ei , barbatii nostrii trebuie sa respecte si sa pretuiasca alesele inimilor lor asa cum ne-au jurat la inceput si sa nu cada prada ispitelor .Daca nu...ei sunt cei care pierd pentru ca alearga dupa o alta concurenta cind deja au una mult mai pretioasa chiar linga ei!!!
Miaunila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

la subiect, un articol interesant azi pe msn:
http://women.msn.com/886301.armx?GT1=5809

-----------------------
este suficient sa judeci bine spre a proceda bine. (descartes)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

quote:
Originally posted by conchita

la subiect, un articol interesant azi pe msn:
http://women.msn.com/886301.armx?GT1=5809

-----------------------
este suficient sa judeci bine spre a proceda bine. (descartes)

Hai mey, ca daca tot am deschis subektu… sa traduc articolul recomandat…
De ce calca stramb partenerii?

Repede, raspundeti la aceasta intrebare cu primul lucru care iti trece prin cap: Daca sunteti ingrijorati ca partenerul Dv poate calca gresit, ce ai face sa impiedici acest lucru? Poate ca raspunsul tau automat este: “As slabi 10 kile si mi-as reinnoi garderoba”. Sau: “As coplesi-o pe partenera mea cu cadouri scumpe”. Sau: “As fi foarte atent cu sotia mea pentru ca ea sa-si dea seama cat de buna e”. Daca raspunsul Dv a fost unul de mai sus, nu e de bine: esti pe calea gresita. Dupa psihoterapeutul din Los Angeles, Morrie Shechtman, ai o conceptie gresita despre ce anume duce la inselat.

“Majoritatea oamenilor presupun ca partenerii au aventuri cu cineva mai atragator, mai sexi, sau mai bogat decat sotul/sotia lor”, spune Shechtman. “In ciuda cliseelor – criza de la mijlocul vietii, in care sotul fuge cu secretara lui mult mai tanara, de exemplu – nu despre asta este vorba in infidelitate. Cei care inseala in general aleg pe cineva mai ocupat si care are mai multe obiective de atins in viata decat partenerul de viata. Cineva mai interesant, in alte cuvinte.”

“Trebuie sa-i reamintesti cat de norocos este ca te are” spune Sherry Argoy. “Toata propaganda din lume ne spune “pastreaza-ti barbatul”, “fii langa barbatul tau”, “fa orice pentru barbatul tau”, dar atitudinea ta ar trebui sa fie “daca doresti sa pleci, te ajut sa impachetezi…”. Respectul reciproc este cel mai bun sistem imunitar intr-o relatie.

Apropos, urmariti emisiunea CHEATERS de pe Reality TV?
Mama, ce ma mai distrez cateodata la fazele de acolo… Desi situatia pentru ei este destul de nasoala, nu ma pot abtine sa nu rad de unele faze…

Mergi la inceput