HELP!!!... gandaci!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Subiect initial postat de danna2002, 17/02/2005, 20:59:18

am o intrebare ..cum se poate scapa definitiv de gandacii de bucatarie?

danna2002

raspuns postat de Freia, 17/02/2005, 21:35:01

je a facut asa acum vreo 6 ani: scos toata mobila din bucatarie (aia veche) si jetat la gunoi (avea o varsta venerabila, mai batrana ca mine cu 1 an ), spalat peretii cu ura si sarg, inlocuit tzevi la bucatarie si baie, astupat bine peretele, protejat scurgerea la baie sa nu intre jivine pe acolo, dat cu spray la usa de la intrare (in holul blocului - ca in case aveal animale domestice ). Au mai fost animalutze, mai putine, asa ca am pus piciorul in prag la administratia blocului si am subliniat faptul ca vin de la subsol gandacii. In vara respectiva s-a curatzat subsolul, apa ajungea pana la genunchi. Acum tot blocul e happy, eu tot mai am niste cutiutze de gandaci in bucatarie sub masca de la chiuveta, asa in cazul in care...

Dar in acesti ani nu am vazut picior, si sper sa ramana asa.

Freia si Alexa

raspuns postat de assa, 18/02/2005, 08:15:00

Cum ti-a spus si Freia: curatenie generala si apoi dispozitive Raid peste tot ( cel putin o perioada).
Assa

raspuns postat de ADINUTZA, 18/02/2005, 08:33:58

De la Pet Shop cumperi o fiola de Regent pe care o diluezi cu apa si o pui intr-un pulverizator cu care stropesti pe sub chiveta, pe la tevi, pe unde crezi ca intra.
Efect garantat 100%.

Sa vezi ca sa prevezi, sa prevezi ca sa previi!

raspuns postat de gazzella, 18/02/2005, 09:33:47

noi am scapat de ei cu capcane raid, am incercat multe alte metode, dar n-au mers

raspuns postat de Androix, 18/02/2005, 09:39:04

Si eu aveam jivine o gramada si nu veneau de la subsol ca stau la 10. Dar ca si Freia am facut curatenie generala, am astupat toate gaurile de la tevi, am aruncat mobila veche care era si ea plina, iar acum nu am mai vazut picior. Preventiv capcane Raid pe sub chiuveta.
Inainte de aceasta curatenie mai dadeam cu spray de gandaci dar niciodata nu-i starpeam pe toti si tot apareau dupa cateva saptamani. Soacra mea in schimb n-a avut niciodata si zice ca este pentru ca pune periodic acid boric pe miez de paine, pus pe capace si rapsandite prin toata casa, pe la colturi. Mie nu mi-a reusit niciodata metoda asta dar merita facuta o incercare.
Regent am inteles ca nu se mai gaseste.

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinutza spune:

Regent rules!!!
GARANTAT! Eu n-am mai vazut de atunci picior de gandac. Multumesc din tot sufletul cui mi-a spus
(si e si vreo 40 de mii o fiola )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Draga mea, in America cel mai sigur lucru este chestiia aia care la voi se numeste capcana Raid. Asa ca ti-l recomand cu incredere. Nu stiam ca exista si in Romania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna2002 spune:

procedura:

am imbarcat tot ce era comestibil prin casa in 4 cutii mari de plastic inchise fara sa poata sa intre nimic in ele si le am dus afara
am facut curat, am mutat mobila, am spalat tot, am dat cu regent zi de zi avand grija sa nu ramana nimic de mancare prin casa si prin bucatarie, am dat cu regent in toata casa 1 sapt seara de seara si acum 2 zile cand m am dus in bucatarie surpriza NU MAI ERA NICI LABUTZA DE GANDACEL.Am grija in continuare sa nu ramana mancare prin casa, duc seara de seara gunoiul si la 2 3 zile dau..Vreau sa cumpar capcane si am sa mai continui un timp sa dau cu regent.

efect:

gandaci zero.

masuri noi:

am mutat cutiile in camara ca era destul de greu sa ma duc p afara de Tori cand imi trebuia ba faina ..ba zahar...ba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinutza_ale spune:

e super bun regentul....aveam o gramada de gandaci si dupa ce am dat cu regent au disparut..se gaseste in farmaciile veterinare...dau cam o data la doua luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Ajutoooor! Sofi a pus limba pe peretele din bucatarie, pe unde daduse sotul meu cu solutie Regent acum vreo 3 saptamani!! Ce ma fac?

Mami-Mada si minunea Sofia Maria,12/08/2004

POZE SOFIA, DE LA NASTERE PANA IN PREZENT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

quote:
Originally posted by Fiquelle

Ajutoooor! Sofi a pus limba pe peretele din bucatarie, pe unde daduse sotul meu cu solutie Regent acum vreo 3 saptamani!! Ce ma fac?

Mami-Mada si minunea Sofia Maria,12/08/2004

POZE SOFIA, DE LA NASTERE PANA IN PREZENT

cred ca e cam tarziu dar..cred ca cel mai bine suni la salvare si le explici; nu gasesc pe net compozitia dar poate mai ai pe acasa vreo fiola..

sanatate copilutzei!

Nu te teme niciodata de umbre. Ele arata doar ca exista lumina in apropiere.

Mergi la inceput